Hamilelik midir

Son adetin 21 temmuz ise daha günün gecmedi sanirim. O yüzden hcg düşüktur buyuk ihtimalle. Iki gun sonra tekrar test yaptir. Iki katina cikacak mi hcg değeri diye
Hastaneye 2 saat uzaklıkta bir yerdeyim eşimin işi nedeniyle ve yollar kötü biraz arabayla giderken bile çok sarsılıyorum doktorun bana 2-3 hafta sonra kese görünür ve ondan sonraki 10 günde kalp atışlarını duyarız dediği tarihe kadar gitmek istemiyorum açıkçası sizce

Günaydın hayırlısı olsun canım benim. Ama sen tahlilini dün yaptırdıysan yarın gidip tekrar kan vermen gerekiyo. Hamilelik rutini bu yani; boş gebelik, kimyasal gebelik (Allah Korusun) olma riskine karşı gitmen gerekiyo. Arkadaşın dediği gibi 2 gün sonra git iki katına çıkması gerekiyo dediğinde bu riskler için önlem olması için diyo. Ben 5 gün gecikmeyle gittim beta hcg'm 643 çıktı 2 gün sonra gel bi gebelik var ama sağlıklı mı ona bakalım dedi. 2 gün sonra gitim 1500 üstüne çıkmıştı. ondan sonra kalp atışı tarihine kadar yani 10 gün sonra gitmedim. (Allah Sağsağlim kucagına almayı nasiib etsin İnsallah )n

benmde bebiş 3 haftalık ama ben bırkere gıttım doktora hcg degerm 702.7 cıkmıstı bırdaha gel bakalım felanda demedı ??

benm adetım duzensız olurdu en son temmuz 4nde hasta olmustum gec dollenme dedi bana ama bende anlamdm nasl yanı dıye sordugumda normallere göre bır bır cubuk hafta gerıden gelıyosun dedi

benm adetım duzensız olurdu en son temmuz 4nde hasta olmustum gec dollenme dedi bana ama bende anlamdm nasl yanı dıye sordugumda normallere göre bır bır cubuk hafta gerıden gelıyosun dedi
Bi tane hastaneye gittiniz sanırım. Ne olursa olsun sizi 2 gün sonra çağırıp hcg değerinizin 2 katını kontrol etmesi gerekiyodu. benim nacizhane fikrim sıfırdan başlamış gibi bi sağlık ocagı veya hastaneye gidin değerinizi öğrenin doktorunuzla konusun zaten der size gelin değer artışına bakalım fiye sonra 10 gün sonra gelin kalp atışı için çağırıyo meleğinizin kalp atışını duyuyosunuz. ama bence gayet normal değerleriniz. benim doktorum kese görülmedi dediğinde direk başka bi polikiliniğe gittim alttan muayeneyle keseyi gördü doktorum. sonra telaş başlıy0 işte. siz yapmayın telas ama verdiğim tavsiyeyi isterseniz uygulayabilirsiniz.

tessekurler tabıkı uygulayacam :) ben ewet bı doktora gıttım sonra polikinlige gittim ama bana alttan bakmadı karnımdan ultrasyona gırdım goremedıgını söyledı bayramdan sonra gel kalp atıslarını duyalım keseyı gorelım dedı testeler yaptırmam gerekıyormus uc tane onları yaptır gel dedı ben suan kac haftalık bılmıyorum gec dollenme 2 haftalık felandır dedı devlet keseyı gormedıgı ıcın sanırım polikinlikte göremedı ayın 8 yda 9 gıdecem ınsllah bu sefer altttan bakar

polikinlikte karnımdan baktı devlet ona bıle bakmadı daha yenı dedı yolladı
Diyorum ya hcg değeri gayet iyi ilk sefer için. çok stress yapmayın dedikleri gibi yapın o halde Allah ne veririse hayırlısını verir çünkü çok şükür. Genelde alttan muayeneden korkuluyomuş ama yurtdışında bile ilk 3 ay alt muayene yapılıyo şimdi kendinizi hamileliğe alıştırmaya çalış bakalım bide kalp atışından sonra tamamen moda girersiniz

ayyy :) cook sagol allah razı olsun 15nda devlete gıtmıstım 24ndeyız ayın 8nı 9nu beklemelıyım sence erkenden gıdıyım mı 8nde 9nda gıdersem kakp atısınıda duyarm sanırm :) nasl yapsam kı

ayyy :) cook sagol allah razı olsun 15nda devlete gıtmıstım 24ndeyız ayın 8nı 9nu beklemelıyım sence erkenden gıdıyım mı 8nde 9nda gıdersem kakp atısınıda duyarm sanırm :) nasl yapsam kı
Bence acele etmeyin. gidince tam anlamıyla duyun kalp atışını uğraşmasın doktor bu sefer siz strese girersiniz. ben şu anda bile imkanım olsa oğlumu hep izleyebiliyim diye ultrason alıcam nerdeyse :) Ama sizde bence sabredin. 8inde gidin hem doktor rahat muayene etsin hemde siz duyun kalp atışlarını :)

tmam alttan bakmadıgı ıcın goremıyor alltan bakması ıcın uyarıyım demı

tmam alttan bakmadıgı ıcın goremıyor alltan bakması ıcın uyarıyım demı
Hayıır gerek duyarsa doktor size söyler siz özellikle alttan bakın demeyin. Ben onu şimdi için demiştim. Ama siz zaten 8inde gideceğiniz için o zamana kadar kesede oluşur, kalp atışıda inşallah :) Ben bide şu yüzden söyledim alt muayeneyi; zararı yok ilk aylar diye dedim korkulacak bişy değil diye. Ben 18. haftamda bi kanama gecirdim minik o zaman bile doktorum gayet nazik ve yumuşak bi şekilde alt muayene yaptı korkmayın yani :)

Yeni
kızlar selamlar, benim ilişkiden bir kaç gün sonra iki yanımda da sanki böbreklerim ağrıyormuş gibi 5-6 dk süren bir ağrı oldu dün gece, ve bu sabah ta aynısı oldu, sizde de böyle şeyler olmuş muydu

olmamıstı canım bende ama herkesın farklı olur tabı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…