Hamilelik ne zaman anlaşılır?

Geri_adim_2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
3
1
36
41
5 ağustosta ilişkiye girdik. Adet tarihimi 5 gün geçti bugün itibariyle. Normalde çok düzenli olurum ilk defa gecikiyor. Planlamadığım için gerginim biraz. Gebelik Testi yaptım çıkmadı. Ayın 16 sında yani 11 gün sonra kanda da çıkmadı. Ama erken diyorlar en az 20 25 gün geçsin diyorlar o nedenle güvenemedim bir daha kan testi yaptırmadım. Gebelik testinde çıkması gerekmez miydi yoksa gerçekten erken mi? Kan testine ne zaman gitmeliyim

5 ağustosta ilişkiye girdik. Adet tarihimi 5 gün geçti bugün itibariyle. Normalde çok düzenli olurum ilk defa gecikiyor. Planlamadığım için gerginim biraz. Gebelik Testi yaptım çıkmadı. Ayın 16 sında yani 11 gün sonra kanda da çıkmadı. Ama erken diyorlar en az 20 25 gün geçsin diyorlar o nedenle güvenemedim bir daha kan testi yaptırmadım. Gebelik testinde çıkması gerekmez miydi yoksa gerçekten erken mi? Kan testine ne zaman gitmeliyim
5 AĞUSTOS YUMURTLAMA TARİHİNMİYDİ CANIM?
BİLİYORSUN HER İLİŞKİDE GEBELİK OLMUYOR YUMURTANIN ÇATLAMIŞ OLMASI LAZIM

Aslında bilmiyorum. Çünkü hamile kalmaya çalışmıyordum. Telefonda yüklü sadece adeti takip etmeye yarayan uygulamaya göre yumurtlama döneminin son günüydü. Ya da bi gün sonrası

en mantıklısı ovülasyon testi kullanmak takvimle pek örtüşmüyor çünkü. ben 1 yıldır bebek istiyorum megerse ovü günlerini yanlış hesaplıyormuşum bu ay test kullandım bakalım sonucu bekliyorum adetime 4 gün var:dua:
inşallah hamilesindir ama olmazsa bi daha ki ay testle dene derim

Kan testi için erken mi en az 10 gün geçmesini bekleyeyim mi
adetin geciktiyse kanda çıkar muhakkak kiminin gecikmeden bile çıkıyor. ben de yaptırmıştır geçen aylarda gecikme olmuştu idrar testinde çıkmadan kan testi yaptırmıştım ama bi daha tövbe ettim sonunda çok üzülüyorum çünkü eger idrar da çıkarsa kana gideceğim ben ama sen bilirsin tabi belki senin hemen çıkar

Herkeste aynı sonucu göstermiyor ben hamileliği mi adetimden 2 gün önce öğrenmiştim o da idrar tahliliyle ablam ise adetinden 20 gün geçince öğrenmişti oncekiler negatif çıkarken. Allah hakkında hayirlisini versin beslenme düzeni stres de adet gecikmesine sebep olan şeyler adetim benim de çok gecikir olmayınca hemen önce bir test negatif maydonoz sapini alirdim 1 bardak suyla kaynatip 2 gün icerdim sonra kirmizilar gelirdi ama hamileler kesinlikle kullanamaz düşük tehlikesi yapar

Back
X