Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim içimde tuhaf bir his var gidip eczaneden gebelik testi alıcam bata 4 gün var ama hamile gibi hissediyorum kendimi ama hiçbir belirtim yok normalde adetten önce hep adet belirtileri yaşardım kasıklarım bile ağrımıyor tuhaf hallerdeyim anlıyacağınız kızımda bat a 3 gün varken öğrenmiştim bakalım yanılıyorumdur
hadi bakalım :)

Kızlar test fortest bozuk olma ihtimali varmı acaba çünkü bata 4 gün var

Eklentiler

• IMG_20200521_155625.webp
    IMG_20200521_155625.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 64
Hastaneye gittim canım hemen ya ilk olunca tecrübesizlik bilemiyorsun korkuyorsun falan hastaneye nasıl gittiğimi bilemedim çok şükür geriye yolunda keseyi gördük birde yolk kesesi oluşmuş onu da gördük haftaya kalp atışı için gel dedi zaten randevu almıştım haftaya iğneyle hap yazdı lekelenme için ama ben almadım herşey yolunda dedi çünkü sadece bebek yapışsın iyice ve lekelenmen olmasın diye yazıyorum dedi birde haftaya gideceğim doktor değildi acil olunca boş olan birine gittim dedim haftaya gerekli görürse kendi doktorum o zaman alırım dedim en boy ölçtü işte 6+2 haftalık dedi öyle inşallah bir daha şu lekeyi görmem ya
Merhaba hangi ilacı verdi acaba size
Çünkü benimde ilk hamileliğimdede baya kanamam olmuştu ve uzu n sürmüştü ben ilaçları almanızı tavsiye ederim ben günde 3 kez progestan alıyordum birde iğnesini vurulmuşum

Takip edemedim bu ay teldeki uygulamaya göre 13, 14 günü günü oldu ilişki, her ay yumurtlama akıntısı çok olurdu bu ay hiç olmadı,
Ahh bende de bu ay yumurtlama akıntısı olmadı adete 5 gün var bugün çok hafif şeffaf beyaz akıntı geldi 🤷‍♀️

Back
X