Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, 16 Mayıs yumurtlama günümdü. Çok siliklestigini görünce 2 gün sonrasında ovulasyon testini yapmayı bıraktım. Şimdi bat a 8 gün kala tekrar yapayım dedim böyle çıktı. İkinci kez yumurtlama mi oluyor? yumurtlama günümdeki kadar koyu değil ama IMG_20200522_151249.jpg

Son düzenleme:
Insallah birlikte güzel haber alırız 😊 negatif görünce insan üzülüyor tekrar yapmaya nasıl cesaret ederim bilmiyorum😅 bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım 😊
İnsallah canim ya iki hamis oluruz😊benim de ilk ovulasyon testi deneyimimdi ne cok ortak yonumuz varmis😊farkli belirtiler yasarsan veya testin pozitif olursa mutlaka paylas ben de paylasirim😁

İnsallah canim ya iki hamis oluruz😊benim de ilk ovulasyon testi deneyimimdi ne cok ortak yonumuz varmis😊farkli belirtiler yasarsan veya testin pozitif olursa mutlaka paylas ben de paylasirim😁
Tabi tabii paylaşırım 😊 ilk gebeliğin mi senin öyle bi heyecan hissettim😁

Kızlar ne düşünüyorsunuz? Hayalet çizgi var mı sizce? Adetime 3 gün var ama merak ettim artık

Eklentiler

• IMG_20200522_155148.webp
    IMG_20200522_155148.webp
    6 KB · Görüntüleme: 96
Ayni tarihte 3 kişi olduk demek😁 testini gördüm lh in artmış ama tam yumurtlama denemez akşama ve yarın tekrar deneyebilirsin. Burada iki kez yumurtlayanlari görmüştüm😊
Peki iki kez yumurtlamayı değerlendirirsek ikiz olma ihtimali var dimi 😁 Allah hayırlısını versin ama ben bi tanesine ancak hazırladım kendimi :KK70:

Ayyy inşallah olurrr🙏🙏 ben de çifte bayram yaşamak istiyorum
Dayanamayıp testi yaptım. Birsey cıkmadı sonra testin içini açtım bunla karsılastım..
Sonunda kendimi yumurtlama gunu arkadasi buldum🥰 bende kendimi tuttum yapmadim test t bugun buyuk ihtimalle negatif olacakmis.ben de hicbir belirti yok normalde adetime 1 hafta kala kasik agrim baslardi simdi o bile yok hicbirsey yok keskem olsa😂😂
Benmde 15 mayıs. Hangi testi yapıyorsun. Ben bugün yaptım tek cızgıydı ama testi actım ıcnde 2.cizgi var anlayamadım

Öncesinde hiç böyle silik çizgilerle karşılaşmamıştım 🤷🏼‍♀️ Yumurtlamamın 14. Günü bugün..
cnm testin markası ne acaba bazı markalar yalanci pozitif veriyo ama pembemsi duruyo vardır inşallah 🤲🏻🧐😅
Yok kuzu ya ilk yaptığımda bembeyazdı şimdi baktım t den sonrası full pembe. Şimdi suyun altına tuttum bakalım ama anlamadım
Kurumaya benzemiyordu hadi hayırlısı olsun inşallah vardır cnm 👍

5. Dk dan itibaren vardı
Cnm testin markası ne. yalancı pozitif cıkmıştı bende albi ve onestep markaları boyle oluyo 2 ay yaptıklarım hep bu şekilde grimsi olmuştu regl oldum arkasından .. su an aynen oyle duruyo testin varsa bat günü yap inşallah vardır yaa 🤲🏻

Back
X