- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
AminCok zor olmalı , Rabbim bir daha yaşatmasın bu son olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminCok zor olmalı , Rabbim bir daha yaşatmasın bu son olsun![]()
Gönlündeki hayırlı olan olsun, hayırlı olan gönlüne düşsün inşallahHaklısın canim.. bakayim artık hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Sağol canımGeçmiş olsun![]()
Çok geçmiş olsunAmiinn. Gerçi 4 yıl sonrasında ikinci kez oldum aynı ameliyatı :)
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Kesin doğru sonuç veriyor fimi ben labiviuc m8dir nedir onu kullandım o da pek memnun kalmadımİnovvita kuzum İnstagram a gir orada minnakkurabiyeler sayfası var oraya yaz sipariş oluşturuyorlar
Çok geçmiş olsun canım benimAminZor tabii ama önemli olan Rabbim dermansız dert vermesin. Buna da şükür
![]()
Veriyor ben bu ay ilk kez kullandımKesin doğru sonuç veriyor fimi ben labiviuc m8dir nedir onu kullandım o da pek memnun kalmadım
canım17.09.2020
yaa ama üzülüyorum beni neden eklemiyorsun kili 6 eylül canim kaç kez yazdim canim
canım
gözünden kaçmış canım kusura bakmayaa ama üzülüyorum beni neden eklemiyorsun kili 6 eylül canim kaç kez yazdim canim
canım
Amin canım çok sagol Allah isteyen herkese nasip etsinGözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Çok teşekkürler insallahSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Hmm anladimAzze yi etiketlemezsen görmez
Bul bişey yapplEvde karton bardak kalmamış Ovülasyon yapamadım![]()