Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de herşeye ağlayabilirim gerçekten. zaten duygusaldım , şimdi herkese her şeye üzülüyorum. özellikle aile fertlerim konusunda eskisinden de fazla endişeliyim . bulantılarım da başladı :) çalışıyor musunuz kızlar?
ben de herşeye ağlayabilirim gerçekten. zaten duygusaldım , şimdi herkese her şeye üzülüyorum. özellikle aile fertlerim konusunda eskisinden de fazla endişeliyim . bulantılarım da başladı :) çalışıyor musunuz kızlar?
Bende öyle kaybetme korkum çoğaldı. Umarım bu sulugözlülük devam etmez ☺ evet çalışıyorum ben. Bulantı yok bende umarım olmaz. Çoğu kişinin 8.hafta başlamış. Korkuyorum.
Bende öyle kaybetme korkum çoğaldı. Umarım bu sulugözlülük devam etmez ☺ evet çalışıyorum ben. Bulantı yok bende umarım olmaz. Çoğu kişinin 8.hafta başlamış. Korkuyorum.
dün kalp atışlarını duydum :) 7 haftanın sonlarında olmama ragmen 6 h 4 günlük göründü, dr olabiliyor dedi. 7.5 mm :) senin ne kadar olmuştu son ultrasonda bebişin :)