hamilelik psikolojisi

lady_marmalade

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
173
69
6 haftalık hamileyim ve durumum çok garip geliyor bana... morelim bir bakıyorsun güzel oluyor bir bakıyorsun yersiz geriliyorum neden ne için anlam veremiyorum :KK43:(( bazen eşime bile boş yere çıkışıyorum oda şaşırıyor sabah kendime geldiğimde özür diliyorum ama bende böyle olmak istemiyorum ki yaptığımı neden yaptığımı bile anlayamıyorum :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

6 haftalık hamileyim ve durumum çok garip geliyor bana... morelim bir bakıyorsun güzel oluyor bir bakıyorsun yersiz geriliyorum neden ne için anlam veremiyorum :KK43:(( bazen eşime bile boş yere çıkışıyorum oda şaşırıyor sabah kendime geldiğimde özür diliyorum ama bende böyle olmak istemiyorum ki yaptığımı neden yaptığımı bile anlayamıyorum :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
6 hafta daha sabret 12.haftadan sonra normale dönersin :KK66:

Offf deme bende ayniyim ani duygu degisimleri yasiyorum bir anda sinirden tepemden dumanlar cikabiliyor,benimde esim cok anlayisli yoksa isim zordu :KK43: Ofkemi kontrol etmeye calisiyorum.Bakiyorum bir anda o sinirden eser kalmamis:63:3 aydan sonra geciyor o gune kadar dikkatli olmak lazim,tabi etraftanda biraz anlayis o_O

valla canım ben hiç yaşamadım sinirlilik durumu.bende duygusallık var.ama 6 haftalıkken hiç olmadı.çok erken acaba psikolojik mi ki?

Bence hamilelik bazi kadinlar tarafindan ya coook abartiliyor ya da bazilarinin hormonlari hakikaten cosuyor.

Bende sadece duygusallik oldu. Reklamlara bile aglar oldum. Ama esime ve cevreme karsi daha ilimli oldum. Daha anlayisli oldum. Daha sakin hissesiyorum kendimi. Tam bir dinginlik coktu ustume.

Canım ara ara banada soldan soldan geliyorlar. Bir anda parlıyorum sonra hiçbirşey olmamış gibi devam ediyorum. Ben eşimle konuştum benim hiçbir yaptığımı doğuma kadar ciddiye alma dedim. Dr umda eşimle konuştu açıkladı hormonal sebeblerden duygusal dengesizlikler olucağını. Doğumdan sonrada biliyosun bir süre çok hassas olucaz, sana tavsiyem dr unun eşinle bu konuda konuşmasını sağlayabilirsen çok faydası oluyor. Şuana kadar eşim hiçbir yaptığım fevri çıkışı ciddiye almadı ve kavga falan yaşamadık.

6 haftada çok erken değil mi bu belirtiler canım?
Psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü hormonal değişim ruhsal değişim daha ilerleyen zamanlarda başlar
2 buçuk aydan sonra falan yaşamıştım ben bunları

X