hamilelik referanslari

silayahasretim

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
111
0
316
S.a arkadaslar benim haziranin 21inde son adetim oldu adetimden on gun sonra evde test yaptim cok silik bi sekilde cikti ondan on gun sonra bir saglik ocaginda kan testi yatirdim 1723 cikti dr hamilesin dedi gecen hafta ise hastaneye gittim dr kese var ama bebek gozukmuyor dedi adetimin uzerinden nerdeyse iki ay gecti dedim alttan ultrasona yolladi ordada gorrunmedi bi hafta sonra tekrar cagirdi he bide bu keski kan testimde 23724 cikti ama bebek hala gozukmuyor mide bulantilarim ve kokuya hassasiyet on gundur felan var sizce bebek olmama ihtimali varmi

adetinin son günü 21 haziransa şu an 1 aylık gebesin nasıl 2 ay anlayamadım canım ? son adet tarihinden eminsen bebiş daha 1 aylık , 14 güne kadar ancak kalp atışı duyulur bildiğim kadarıyla ?

gebelik tarihi son adet gunune gore hesaplaniyor bildigim kadariyla adetim geceli bir ay oldu ama adet gectigi andan itibaren zaten 4 haftalik olarak hesaplaniyor yaniliyormuyum

Doktora gittiginde bebek artik gorunmeli. Bir doktora daha git bence. İnsallah gonlune gore cevap alirsin. 9 kusur haftalik olmus. 8 de gorunmemesi normal olabilir. Gec dollenmedir. Ama bu hafta gorunmeli diye dusunuyorum.

gebelik tarihi son adet gunune gore hesaplaniyor bildigim kadariyla adetim geceli bir ay oldu ama adet gectigi andan itibaren zaten 4 haftalik olarak hesaplaniyor yaniliyormuyum

yok doğru biliyorsun canım onda bi sıkıntı yok adetin 21 hazirandıysa son bebeğin şu an daha 9 haftalık o da bir aylık bir gebeliğe tekabül ediyor. eğer geç döllenmede varsa ki benim öyleydi daha da küçük demektir. 14 gün sonra bence başka bi dr a git. o zaman bebişi görüp kalp atışını da duyabilirsin haydi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…