hamilelik sorular sorular

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar merhaba hamileyim 17.haftamın içindeyim yaklaşık bir aydır akşam üzeri başlayan başımın sadece bi tarafında oluşan ağrıdan muzdaripim dr hormonlardan çok ağrıdığında parol kullan demişti ama son 3 4 gündür akşam yemeğinden sonra başlıyo geceye kadar canımı alıyo ilaç bi kere kullandım sürekli almak istemiyorum tansiyon ölçüyorum yok doğal olarak çözümleriniz oldu mu bi de artık yürüyüş yapmak istiyorum dr yapabilirsin demişti hamileliğimin başlarında sorduğumda ama nette açılmaya neden olduğu felanda yazıyo 6.ayımı beklemeli miyim 3 kilo aldım bile şimdiden kontrollü olmak istiyorum şimdiden teşekkürler

Yürüyüş günlük hafif tempolu olunca neden sıkıntı olsun çok hızlı değil zaten

Aksine şeker vs düzene girer

Ağrıya da nane yağı sürüyoruz demişti arkadaşlar bir de eskiler bağlarmış ya başlarını sıkarak öyle bağladıklarını anlattılar

Ben baş ağrısı çekmedim bunlar duyduklarım

Geçmiş olsun canım. Çok sıkıntı cekiyorsan baş ağrısı üzerine, nörolojiye gidebilirsin yardımcı olurlar. Öyle baş sıkma gibi şeyler de hiç hoş değil çünkü sinirler sıkılıyor doğru bisey değil ilaç almak daha mantıklı. Kilo olarak yorum yapmam gerekirse aldığın kılo çok normal rahat olabilirsin. Kılo almak istemiyorum deyip de yememezlik yapma sağlıklı beslen ama miden bos kalmasın.. Beklenilen ne çok kilo almaktır ne de mideyi boş bırakıp bebeğin gelişimini engellemektir.

canim esimin basi agridiginda ya nane yagi surerim yada patatesi yuvarlak dograyip alnina sakaklarina koyar sararim tulbentle karanlikta yatar 30 dk sonra gecti der.isine yarar belki dene

riskli gebeliklerde açılma olur.
ben hamileliğimde 9 ay boyunca kesintisiz akşamları yürüdüm.
gündüz de işe gidiyordum, öğle arasında yine yürüyordum ki doğumum kolay olsun diye.
şayet riskli gebelik yoksa yürüyün geç bile kalmışsınız..
kilo olarak da benim doktorum 20 haftada 2 kilo idealdir demişti. ama ben 4 kilo almıştım..
diğer baş ağrısı için manuel tansiyon aleti kullanın. benim de hamileliğim boyunca başım ağrıdı. farklı bir hastalığım çıktı. sanırım hamilelik tetikledi.

Geçmiş olsun canım. Çok sıkıntı cekiyorsan baş ağrısı üzerine, nörolojiye gidebilirsin yardımcı olurlar. Öyle baş sıkma gibi şeyler de hiç hoş değil çünkü sinirler sıkılıyor doğru bisey değil ilaç almak daha mantıklı. Kilo olarak yorum yapmam gerekirse aldığın kılo çok normal rahat olabilirsin. Kılo almak istemiyorum deyip de yememezlik yapma sağlıklı beslen ama miden bos kalmasın.. Beklenilen ne çok kilo almaktır ne de mideyi boş bırakıp bebeğin gelişimini engellemektir.
Teşekkür ederim zaten yiyorum 3 saatte bir az az doyuruyorum midemi

riskli gebeliklerde açılma olur.
ben hamileliğimde 9 ay boyunca kesintisiz akşamları yürüdüm.
gündüz de işe gidiyordum, öğle arasında yine yürüyordum ki doğumum kolay olsun diye.
şayet riskli gebelik yoksa yürüyün geç bile kalmışsınız..
kilo olarak da benim doktorum 20 haftada 2 kilo idealdir demişti. ama ben 4 kilo almıştım..
diğer baş ağrısı için manuel tansiyon aleti kullanın. benim de hamileliğim boyunca başım ağrıdı. farklı bir hastalığım çıktı. sanırım hamilelik tetikledi.
Bana da 6 aydan sonra başla dediler ama bende geç kaldığımı düşünüyorum teşekkürler

Yürüyüş günlük hafif tempolu olunca neden sıkıntı olsun çok hızlı değil zaten

Aksine şeker vs düzene girer

Ağrıya da nane yağı sürüyoruz demişti arkadaşlar bir de eskiler bağlarmış ya başlarını sıkarak öyle bağladıklarını anlattılar

Ben baş ağrısı çekmedim bunlar duyduklarım
Nane yağını deneyeceğim sağolun

Canim hamileyken ayni sorun bende'de vardi. Genel'de sol baş tarafimdan kalkan bir ağri ve hangi tarafim ağrirsa o gözüm kanlanirdi. Bende gebeliğe bağlı yüksek tansiyon çikmişti. Adalat diye tansiyon ilaci vermişti. Doğumdan sonrada herhangi bir sorun kalmadi. Doktorun ile konuş bence hamilelikte böyle şeyler ihmale gelme. Şimdiden Geçmiş Olsun

Merhaba bayanlar bana yardım edin ya :) Eşimle bir süredir çocuk istiyoruz. 2yıllık evlilyim ve 6 aydır çocuk düşünüyoruz. hiç korunmadık sadece dikkatli olduk. 19 mayıs günü bende kahverengi bi akıntı oldu hiç olmamıştı böyle. 20 mayıs eşimle ilişkiye girdik. 4 gtün sonra yani 24 mayısta bende kanama oldu leke şeklinde bi kanama 25 mayıs ta da geldi hafif leke şeklinde kanama acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi? hamile olmuş olabilir miyim sizce?? belirtilerim yok ama ;S 19 mayıstaki akıntımla 24-25 mayıstaki kanama farklı bu arada. Acaba doktora görünsem mi biraz bekleme taraftarıyım eğer hamilelik varsa belli olmaz diye, bir yandanda korkuyorum kötü birşey olur diye kanamam bi hastalık sebebi olabilir diye. sizce hamile miyim?? var mkı benim gibi olanlar. yerleşme kanaması 4. 5. günü olurmu?

Back
X