Hamilelik takvimim bile son buldu ben hala doguramadim :)

buussra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
684
158
Guldugume bakmayin ama cok gerginim kizim gelmek bilmiyor bende uyku desen yok cok stres yapiyorum galiba o yuzden sancim gelmiyor. Birde kiz erken dogar derler. Dogum sancisini baslatmanin bi yolu yokmudur. Iliski haric

Guldugume bakmayin ama cok gerginim kizim gelmek bilmiyor bende uyku desen yok cok stres yapiyorum galiba o yuzden sancim gelmiyor. Birde kiz erken dogar derler. Dogum sancisini baslatmanin bi yolu yokmudur. Iliski haric
cnm bnm bu sicaklardada zordur. bu işler hic belli olmaz.aniden başlayabilir dogumun.bol hareket et yerleri sil yuruyus yap belki faydasi olur hem 41 hafta olabiliyor bekle azcik.bir avazda kurtarirsin inşallah

Allah bir avazda kurtarsin inşallah. Emin ol erken gelmesi daha çok stresli ki benim erken doğum oldu. Maşallah gününü de bitirmiş zaten kontrol altindasinizdir sknti yapmayın günlerin tadını cikarin

canım allah bir nefeste sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin ama bizim burda doktorlar 41i beklemiyorlar alıyorlar riskli kakasını yiyebilir falan diye... senin elin kulağında bence. 41 mi oldun?

canım allah bir nefeste sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin ama bizim burda doktorlar 41i beklemiyorlar alıyorlar riskli kakasını yiyebilir falan diye... senin elin kulağında bence. 41 mi oldun?

40 oldum canim bugun gidicem ama bilmiyorum ya cok gerginim

Allah bir avazda doğurmanı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Taze ananasin ortasındaki sert yeri varya onu ye doğumu tetiklermiş. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz insallah

Canım en iyisi yürümek. Bol bol yürü ama bu sıcaklarda dikkat et. Bol su iç. Sabah erken saatlerde çıkabilirsin yürüyüşe. Allahım sağlıkla sıhhatle bi avazda doğurmayı nasip etsin kızını. İnşallah annesinin karnında olduğu gibi doğduktan sonra da rahatına düşkün olur da kolay büyütürsün :)

Yerleri ayakta degilde oturarak sil. Su bacaklari acip comelme hareketi varya. Merdiven in cik. İlik dus al.. Ama yap bunlari yani

Neler yapmadim ki hanimlar hala gelmedi sancim suyumda azalmis o yuzden suni sanciyla dogurucam galiba suandada hastanede nstdeyim zaten dr yatis verecek buyuk ihtimal dualarinizi eksik etmeyin nolr

aallah yardimcin olsun birtanem insalllah sag salim alirsin kucagina bizide gelismelerden haberdar et emi ?

Streslenme o geleceği zamanı biliyo annesi herkesin aynı olacsk diye birşey yok erken gelmiyo bak gelişimini tamamlamış

Neler yapmadim ki hanimlar hala gelmedi sancim suyumda azalmis o yuzden suni sanciyla dogurucam galiba suandada hastanede nstdeyim zaten dr yatis verecek buyuk ihtimal dualarinizi eksik etmeyin nolr
Allah bir nefeste doğurmanı nasip etsin canım hayırlı sağlıklı doğumlar! bebeğini kucağına alacaksın bunu düşün sadece :KK9:

2 saat sonra sezeryane giriyorum normal dogum olmuyor ne sanci var ne acilma cocugumun suyu bitmis tamamen. Rabbim herkesi kolay gecitlerden gecirsin ewlatlarini sag salim bagislasin

2 saat sonra sezeryane giriyorum normal dogum olmuyor ne sanci var ne acilma cocugumun suyu bitmis tamamen. Rabbim herkesi kolay gecitlerden gecirsin ewlatlarini sag salim bagislasin

Cok sevindim canim olsun hakkinda buymus hayirlisi insallah kolay gecer de kavusursun melegine allah yardimcin olsun dualarim seninle :)

Ewet kizlar dogurdum cok guzel bi kizim oldu cok garip degisik bi duygu darisi sizlerin basina insallah. Suan hastanedeyiz kuzum tam karsimda yatiyor bambaska bi duygu rabbim herkese tattirsin :)
ay canım benim maşallah :) amin inşallah bende o duyguyu tadarım Gözlerim doldu :cry:

X