Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bnm bu sicaklardada zordur. bu işler hic belli olmaz.aniden başlayabilir dogumun.bol hareket et yerleri sil yuruyus yap belki faydasi olur hem 41 hafta olabiliyor bekle azcik.bir avazda kurtarirsin inşallahGuldugume bakmayin ama cok gerginim kizim gelmek bilmiyor bende uyku desen yok cok stres yapiyorum galiba o yuzden sancim gelmiyor. Birde kiz erken dogar derler. Dogum sancisini baslatmanin bi yolu yokmudur. Iliski haric
Hurma ye cnm, bide cok yuruyus yap.Guldugume bakmayin ama cok gerginim kizim gelmek bilmiyor bende uyku desen yok cok stres yapiyorum galiba o yuzden sancim gelmiyor. Birde kiz erken dogar derler. Dogum sancisini baslatmanin bi yolu yokmudur. Iliski haric
canım allah bir nefeste sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin ama bizim burda doktorlar 41i beklemiyorlar alıyorlar riskli kakasını yiyebilir falan diye... senin elin kulağında bence. 41 mi oldun?
Allah bir nefeste doğurmanı nasip etsin canım hayırlı sağlıklı doğumlar! bebeğini kucağına alacaksın bunu düşün sadeceNeler yapmadim ki hanimlar hala gelmedi sancim suyumda azalmis o yuzden suni sanciyla dogurucam galiba suandada hastanede nstdeyim zaten dr yatis verecek buyuk ihtimal dualarinizi eksik etmeyin nolr
2 saat sonra sezeryane giriyorum normal dogum olmuyor ne sanci var ne acilma cocugumun suyu bitmis tamamen. Rabbim herkesi kolay gecitlerden gecirsin ewlatlarini sag salim bagislasin
ay canım benim maşallah :) amin inşallah bende o duyguyu tadarım Gözlerim dolduEwet kizlar dogurdum cok guzel bi kizim oldu cok garip degisik bi duygu darisi sizlerin basina insallah. Suan hastanedeyiz kuzum tam karsimda yatiyor bambaska bi duygu rabbim herkese tattirsin :)