Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Kızlar orucumu tutuyum demi?
Canım geçen sene ramazan ayında bir sohbete gitmiştim ve hocamız şöyle anlatıyordu bir çocuk ahlakının %80 anne karnındayken alırmış. Bu durumda namaz kılmak oruç tutmak zekat vermek harama bakmamak dedikodu yapmamak gibi bütün iyi şeyleri anne karnında öğrenirmiş. Yani sen ne yaparsan evladında anne karnında gelişirken aynı şeyleri yaparmış. Doktor tutabiliyorsan tut dediği sürece tutmalısın. Bebeğe hiçbir zararı olmaz orucun hatta geleceğine yatırım yapmış olursun. Altını çiziyorum doktor kontrolünde.

Doğru ama ilk 3 ay çok hassas bi dönem tatlım çocuğun gelişmeye en el verişli haftaları hatta aç kaldığında mide bulantısı fln hepsini ilk 3 ayda yaşıyorsun ama eğer 3 aydan sonraya denk geliyorsa tutulmasında bi sorun yok tabi bi sıkıntı yoksa

Dedim ya tatlım eğer zarar veriyosa zaten tutma doktor bunu bilir zaten.

Ben bugün dayanamadım evde test yaptım negatif çıktı kuaförüm dedi sen hamilesin bence teste inanma çünkü idrar testi adetin geçtikten 1 hafta snra bile çıkmıyomuş hayırlısı adetimi beklicem kan testi yapcam dua edin Rabbim hepimize tattırsın anneliği

Canım bat ne zaman öncelikle

Sat 16 21 22de ilişki oldu ve 5 gündür yaşıyorum belirtileri
Tarlım senin daha dokuz günün var 21 22 de yumurtlamış olsan bile belirtilerin yeni başlamış olması gerkir oda farklı ihtimal tabi yumurtlama bat dan 14 gün önce gerçekleşirr genel olarak eger senin bat 13 haziran ise büyük ihtimalle 31 mayısda yumurtladın yani neredeyse 10 gün öncesinden bahsediyosun.

Bilmiyorum ama adet belirtiside olamaz bu 2 hafta önceden adet sancısı olmaz baş dönmesi halsizlık mide yanmasi bulantisi uyku hali aşırı acıkma sık idrara çıkma bel kasık agrisi gögüşlerm 4 gündür sis agriyo vs.

Canım bence şuan gebelik belirtisi değildir ama adet belirtiside olamaz adet gününü bekle eğer adet olmazsan direk kan ver ve jinekolog muayene etsin en sağlıklısı bu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…