- 28 Mayıs 2016
- 161
- 202
- 53
- 30
Canım geçen sene ramazan ayında bir sohbete gitmiştim ve hocamız şöyle anlatıyordu bir çocuk ahlakının %80 anne karnındayken alırmış. Bu durumda namaz kılmak oruç tutmak zekat vermek harama bakmamak dedikodu yapmamak gibi bütün iyi şeyleri anne karnında öğrenirmiş. Yani sen ne yaparsan evladında anne karnında gelişirken aynı şeyleri yaparmış. Doktor tutabiliyorsan tut dediği sürece tutmalısın. Bebeğe hiçbir zararı olmaz orucun hatta geleceğine yatırım yapmış olursun. Altını çiziyorum doktor kontrolünde.Kızlar orucumu tutuyum demi?
Doğru ama ilk 3 ay çok hassas bi dönem tatlım çocuğun gelişmeye en el verişli haftaları hatta aç kaldığında mide bulantısı fln hepsini ilk 3 ayda yaşıyorsun ama eğer 3 aydan sonraya denk geliyorsa tutulmasında bi sorun yok tabi bi sıkıntı yoksaCanım geçen sene ramazan ayında bir sohbete gitmiştim ve hocamız şöyle anlatıyordu bir çocuk ahlakının %80 anne karnındayken alırmış. Bu durumda namaz kılmak oruç tutmak zekat vermek harama bakmamak dedikodu yapmamak gibi bütün iyi şeyleri anne karnında öğrenirmiş. Yani sen ne yaparsan evladında anne karnında gelişirken aynı şeyleri yaparmış. Doktor tutabiliyorsan tut dediği sürece tutmalısın. Bebeğe hiçbir zararı olmaz orucun hatta geleceğine yatırım yapmış olursun. Altını çiziyorum doktor kontrolünde.
Dedim ya tatlım eğer zarar veriyosa zaten tutma doktor bunu bilir zaten.Doğru ama ilk 3 ay çok hassas bi dönem tatlım çocuğun gelişmeye en el verişli haftaları hatta aç kaldığında mide bulantısı fln hepsini ilk 3 ayda yaşıyorsun ama eğer 3 aydan sonraya denk geliyorsa tutulmasında bi sorun yok tabi bi sıkıntı yoksa
Öncelikle hayırlı olsun gözün aydınİçime sinmiyor hiç
Canım bat ne zaman öncelikleBen bugün dayanamadım evde test yaptım negatif çıktı kuaförüm dedi sen hamilesin bence teste inanma çünkü idrar testi adetin geçtikten 1 hafta snra bile çıkmıyomuş hayırlısı adetimi beklicem kan testi yapcam dua edinRabbim hepimize tattırsın anneliği
Bat 13 ama ben 5 gündür tüm belirtileri yaşıyorum ve bugün özellikle belim kasklarm karnm çok agrıyoCanım bat ne zaman öncelikle
Adet olacam gibi agrım var ama daha çok erken 2 hafta kala bunları yaşadmBat 13 ama ben 5 gündür tüm belirtileri yaşıyorum ve bugün özellikle belim kasklarm karnm çok agrıyo
Canım daha çok varmış batına test için neden bu kadar acele ettin ki.Bat 13 ama ben 5 gündür tüm belirtileri yaşıyorum ve bugün özellikle belim kasklarm karnm çok agrıyo
Bu dediklerin yumurtlama sonrasında gebelde hamilelik bekleyenlerde psikolojik oluyoA
Adet olacam gibi agrım var ama daha çok erken 2 hafta kala bunları yaşadm
Belirtilere göre yapaym dedimCanım daha çok varmış batına test için neden bu kadar acele ettin ki.
Benim psikolojik bi durumum yok haberm bile yoktu belirtileri yasadm kaza oldgnu eşim söylediBelirtilere göre yapaym dedimama batıma daha cok var bu agrılar belirtiler ne ve ıdrarm turuncu geliyo koyu sarı yani
Ama tatlım hem belirtiler için daha çok erken belirtiler en erken döllenme olduktan sonra yerleşme sırasında başlarrBenim psikolojik bi durumum yok haberm bile yoktu belirtileri yasadm kaza oldgnu eşim söyledi
Sat 16 21 22de ilişki oldu ve 5 gündür yaşıyorum belirtileriAma tatlım hem belirtiler için daha çok erken belirtiler en erken döllenme olduktan sonra yerleşme sırasında başlarr
Tarlım senin daha dokuz günün var 21 22 de yumurtlamış olsan bile belirtilerin yeni başlamış olması gerkir oda farklı ihtimal tabi yumurtlama bat dan 14 gün önce gerçekleşirr genel olarak eger senin bat 13 haziran ise büyük ihtimalle 31 mayısda yumurtladın yani neredeyse 10 gün öncesinden bahsediyosun.Sat 16 21 22de ilişki oldu ve 5 gündür yaşıyorum belirtileri
Bilmiyorum ama adet belirtiside olamaz bu 2 hafta önceden adet sancısı olmaz baş dönmesi halsizlık mide yanmasi bulantisi uyku hali aşırı acıkma sık idrara çıkma bel kasık agrisi gögüşlerm 4 gündür sis agriyo vs.Tarlım senin daha dokuz günün var 21 22 de yumurtlamış olsan bile belirtilerin yeni başlamış olması gerkir oda farklı ihtimal tabi yumurtlama bat dan 14 gün önce gerçekleşirr genel olarak eger senin bat 13 haziran ise büyük ihtimalle 31 mayısda yumurtladın yani neredeyse 10 gün öncesinden bahsediyosun.
Canım bence şuan gebelik belirtisi değildir ama adet belirtiside olamaz adet gününü bekle eğer adet olmazsan direk kan ver ve jinekolog muayene etsin en sağlıklısı bu olurBilmiyorum ama adet belirtiside olamaz bu 2 hafta önceden adet sancısı olmaz baş dönmesi halsizlık mide yanmasi bulantisi uyku hali aşırı acıkma sık idrara çıkma bel kasık agrisi gögüşlerm 4 gündür sis agriyo vs.
Aynen canım hayırlısı olsunCanım bence şuan gebelik belirtisi değildir ama adet belirtiside olamaz adet gününü bekle eğer adet olmazsan direk kan ver ve jinekolog muayene etsin en sağlıklısı bu olur
Aynen tatlım tedbir bizden takdir Allah. 'tan ☺Dedim ya tatlım eğer zarar veriyosa zaten tutma doktor bunu bilir zaten.
Benim de 3 gun gecti... beklemedeyim. Adetten önce negatif ti. Tek ihtimal geç döllenme dua ediyorumKızlar adetime daha 8 gün var ve ben testi yapmak için sabırsızlanıyorum sizler ne durumdasınız benim gibi bekleyen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?