Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Hadi ozaman kan testi yaptır nasıl bekliyosun ☺
Valla artık kafama takmayarak bekliyorumçünkü eşim adetime 5 gün kala zorla test yaptırmıştı negatif çıkınca kafamdan da çıkardım dün adet günümdü gelen giden olmadı bugünde olmadı bi kaçgün daha bekliyim diyorum bu şekilde hergün birazdaha ümit artmış oluyo

Amin canım teşekkür ederim güzel dileklerin için

Canım dün doktor ile konuştum dediki çok küçük başındasın bebek gelişimi için tutma dedi daha gelişmesi gerekiyor dedi

Kan testi wersene cnm hiç deilse adetini beklersin sitresten geçikmezsin..

Canım dün doktor ile konuştum dediki çok küçük başındasın bebek gelişimi için tutma dedi daha gelişmesi gerekiyor dedi
Canım bende dayanamadım bata 3 gün kala yani azönce test yaptım heyecandan öleceğim bu ne demek oluyorr hayalet bi ikinci çizgi varr

Eklentiler

• image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 88

Ayy ben bu kdr bekleyemezdim helal olsun vallahi ☺

Kizlar göğüs hassasiyeti her hamilede oluyor mu bilginiz var mı? Benim adet zamanı da olmaz öyle bir sey herkes yazınca şaşırıyorum bir ben mi anormalim

Allah'im tüm isteyen kullarına hayırlı,sağlıklı, imanı, merhametli evlatlar nasıp etsin kızlar. Benim hormonlarımda sorun vardı çok zorladilar ilaçlar,tahliller perişan ettiler bende geçen ay herseyi bıraktım Rabbim nasıp etsin inşaallah dedim ve suan adetin 2 gün geçti ama tahalil yapıp hayal kirikligi yaşarım diye çok korkuyorum ne yapcammmm bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…