- 28 Mayıs 2016
- 161
- 202
- 53
- 30
İnşaALLAH geç döllenme olmuştur canım bence hiç bekleme git kanver kesin çıkar zaten kafan rahat olurrBenim de 3 gun gecti... beklemedeyim. Adetten önce negatif ti. Tek ihtimal geç döllenme dua ediyorum
Bugünde olmadımRabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin. İnşallah hamişsindir. Sonucunu bizimle paylaş muhakkak :)
Benim de 2 gün geçti bakalım yarın ne olucakBenim de 3 gun gecti... beklemedeyim. Adetten önce negatif ti. Tek ihtimal geç döllenme dua ediyorum
Benim de 2 gün geçti bakalım yarın ne olucakBenim de 3 gun gecti... beklemedeyim. Adetten önce negatif ti. Tek ihtimal geç döllenme dua ediyorum
Hadi ozaman kan testi yaptır nasıl bekliyosun ☺Benim de 2 gün geçti bakalım yarın ne olucak
Valla artık kafama takmayarak bekliyorumHadi ozaman kan testi yaptır nasıl bekliyosun ☺
Amin canım teşekkür ederim güzel dileklerin içinTebrikler canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Vatana ve millete annesine ve babasına hayırlı bir evlat olsun inşallahh. Allah o duyguyu tatmayan tatmak isteyen herkese de tattırmayı nasip etsin (AMİN)
Canım dün doktor ile konuştum dediki çok küçük başındasın bebek gelişimi için tutma dedi daha gelişmesi gerekiyor dediCanım geçen sene ramazan ayında bir sohbete gitmiştim ve hocamız şöyle anlatıyordu bir çocuk ahlakının %80 anne karnındayken alırmış. Bu durumda namaz kılmak oruç tutmak zekat vermek harama bakmamak dedikodu yapmamak gibi bütün iyi şeyleri anne karnında öğrenirmiş. Yani sen ne yaparsan evladında anne karnında gelişirken aynı şeyleri yaparmış. Doktor tutabiliyorsan tut dediği sürece tutmalısın. Bebeğe hiçbir zararı olmaz orucun hatta geleceğine yatırım yapmış olursun. Altını çiziyorum doktor kontrolünde.
Kararsızım napıcağımı bilmiyorumCanım dün doktor ile konuştum dediki çok küçük başındasın bebek gelişimi için tutma dedi daha gelişmesi gerekiyor dedi
Kan testi wersene cnm hiç deilse adetini beklersin sitresten geçikmezsin..Valla artık kafama takmayarak bekliyorumçünkü eşim adetime 5 gün kala zorla test yaptırmıştı negatif çıkınca kafamdan da çıkardım dün adet günümdü gelen giden olmadı bugünde olmadı bi kaçgün daha bekliyim diyorum bu şekilde hergün birazdaha ümit artmış oluyo
Canım bende dayanamadım bata 3 gün kala yani azönce test yaptım heyecandan öleceğim bu ne demek oluyorr hayalet bi ikinci çizgi varrCanım dün doktor ile konuştum dediki çok küçük başındasın bebek gelişimi için tutma dedi daha gelişmesi gerekiyor dedi
Canım bende dayanamadım bata 3 gün kala yani azönce test yaptım heyecandan öleceğim bu ne demek oluyorr hayalet bi ikinci çizgi varr
Yaaa inanmiyorumm hamilesin galibaaa canimm
Ewt cnm bende gördüm hayalet çizgiyi koş git kan testi werCanım bende dayanamadım bata 3 gün kala yani azönce test yaptım heyecandan öleceğim bu ne demek oluyorr hayalet bi ikinci çizgi varr
Canım bende dayanamadım bata 3 gün kala yani azönce test yaptım heyecandan öleceğim bu ne demek oluyorr hayalet bi ikinci çizgi varr[/QUOTE
tebrik ederim çok güzel bir haber bu Allah tamamına erdirsin İnşben de 14. Ve 15. Günlerde ovülasyon testinde pozitif gördüm ve üç günü değerlendirdik bata üç gün var adet olacakmışım gibi ağrılarım var gebelik testi yapsam mı çok aşırı derecede merak ediyorum ama testi yapmaya da korkuyorum
Canım koş kan testi ver hamilesin inşallah oleeeeyyyyCanım bende dayanamadım bata 3 gün kala yani azönce test yaptım heyecandan öleceğim bu ne demek oluyorr hayalet bi ikinci çizgi varr
Ayy ben bu kdr bekleyemezdim helal olsun vallahi ☺Valla artık kafama takmayarak bekliyorumçünkü eşim adetime 5 gün kala zorla test yaptırmıştı negatif çıkınca kafamdan da çıkardım dün adet günümdü gelen giden olmadı bugünde olmadı bi kaçgün daha bekliyim diyorum bu şekilde hergün birazdaha ümit artmış oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?