Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Kizlar göğüs hassasiyeti her hamilede oluyor mu bilginiz var mı? Benim adet zamanı da olmaz öyle bir sey herkes yazınca şaşırıyorum bir ben mi anormalim
Canım benim her adetime 1 hafta kala göğüslerim acır sızlar fakat kürtajdan sonraki adetimde hiç öle bişe olmadı sadece kasıklarımda batma oldu bu sefer ama genelde göğüs hassasiyeti olur bende yani zatn hamilelik belirtisi aynı adet belirtisi ben sadece adet gecikince olabilir diye düşünebilirim

Haklisin canim zor bir durum negatifi görmek. Istersen hemen yap da sonucu ogrenmis olursun icin rahat eder

C
Tatlım yapsanda yapmasanda sonuç değişmicek bence yap testini kafan rahatlasın belliki stres yapmışsın sen

Haklisin canim sen hamile miydin?

Merhaba kızlar bende şüpheleniyrm 21 günde bir adet oluyrm geçen mayıs 6 da adetim bitti hala olmadm çok heyecanlıyım çarşamba günü idrar testi yaptım belirgin ama silik çizgi çıkdı umutlanmak istemiyorum dayanamayıp pazartesi veya salı bi daha yapcm çok heyecanlıyım ama

Ya takvim gözüküyo bende ama grçen şubat ayında düşük yaşamıştm onu nasıl silebilirim 2 aylıkken ondan sonrada daha girmemişdim

C

Tatlım yapsanda yapmasanda sonuç değişmicek bence yap testini kafan rahatlasın belliki stres yapmışsın sen
canım haklısın ama valla öyle çok korkuyorum ki artık şimdi öyle düşünmek bile biraz mutlu ediyor ama olmadı yapıcam inşaallah hepimiz güzel haberler yazarız

Canım silik çıktıysa boşuna bekleme hayırlı olsun hamilesin inşallah ☺☺☺

canım haklısın ama valla öyle çok korkuyorum ki artık şimdi öyle düşünmek bile biraz mutlu ediyor ama olmadı yapıcam inşaallah hepimiz güzel haberler yazarız
Seni çok iyi anlıyorum canım benim seninle dualarımız inşallah hamilesin dir bak şimdiden bu gruptan 2 hamile çıktı bile darısı başımıza

Yok maalesef dün oldum :/ ya sen ?

Valla bende ovulasyon testinde şu ikinci çizgiyi gorsem ya ne guzel olur...!
Anlayan varmi aranizda sanirim her gecen gun biraz daha koyulasiyor. Icimdeki ses diyor ki bu ay da yumurtlayamayacaksin...!

Kan testi wersene cnm hiç deilse adetini beklersin sitresten geçikmezsin..
Ya kızlar bugün eşim ilişkiye girmek istedi bende tekrar kontrol ettim kendimi hiç bişey yoktu yani yine adet olmamıştım ilişki sırasında kanamam olmuş ilişkiden sonrada pembemsi bi leke geldi akşama kadarda kontrol ettim ama ara ara çok az geliyo bütün gün pedin yarısı ya doldu ya dolmadı bide tam adet gibi gelmiyo anlamadım ben bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…