Canım benim her adetime 1 hafta kala göğüslerim acır sızlar fakat kürtajdan sonraki adetimde hiç öle bişe olmadı sadece kasıklarımda batma oldu bu sefer ama genelde göğüs hassasiyeti olur bende yani zatn hamilelik belirtisi aynı adet belirtisi ben sadece adet gecikince olabilir diye düşünebilirimKizlar göğüs hassasiyeti her hamilede oluyor mu bilginiz var mı? Benim adet zamanı da olmaz öyle bir sey herkes yazınca şaşırıyorum bir ben mi anormalim
Allah'im tüm isteyen kullarına hayırlı,sağlıklı, imanı, merhametli evlatlar nasıp etsin kızlar. Benim hormonlarımda sorun vardı çok zorladilar ilaçlar,tahliller perişan ettiler bende geçen ay herseyi bıraktım Rabbim nasıp etsin inşaallah dedim ve suan adetin 2 gün geçti ama tahalil yapıp hayal kirikligi yaşarım diye çok korkuyorum ne yapcammmm bennn
Tatlım yapsanda yapmasanda sonuç değişmicek bence yap testini kafan rahatlasın belliki stres yapmışsın senAllah'im tüm isteyen kullarına hayırlı,sağlıklı, imanı, merhametli evlatlar nasıp etsin kızlar. Benim hormonlarımda sorun vardı çok zorladilar ilaçlar,tahliller perişan ettiler bende geçen ay herseyi bıraktım Rabbim nasıp etsin inşaallah dedim ve suan adetin 2 gün geçti ama tahalil yapıp hayal kirikligi yaşarım diye çok korkuyorum ne yapcammmm bennn
Canım benim her adetime 1 hafta kala göğüslerim acır sızlar fakat kürtajdan sonraki adetimde hiç öle bişe olmadı sadece kasıklarımda batma oldu bu sefer ama genelde göğüs hassasiyeti olur bende yani zatn hamilelik belirtisi aynı adet belirtisi ben sadece adet gecikince olabilir diye düşünebilirim
1 ay öncesine kdr evet canım kürtaj oldum kalbi durduğu için bebeğimin tekrar deniyoruz ama adet oldum 3. Günümdeyim artık bundan snra inşallahHaklisin canim sen hamile miydin?
canım haklısın ama valla öyle çok korkuyorum ki artık şimdi öyle düşünmek bile biraz mutlu ediyor ama olmadı yapıcam inşaallah hepimiz güzel haberler yazarızC
Tatlım yapsanda yapmasanda sonuç değişmicek bence yap testini kafan rahatlasın belliki stres yapmışsın sen
ahh bi her duruma hazır olduğumu hissetsem canım hemen yapicam ne olur dua edin tüm dualarım sizlerle benimdeHaklisin canim zor bir durum negatifi görmek. Istersen hemen yap da sonucu ogrenmis olursun icin rahat eder
Canım silik çıktıysa boşuna bekleme hayırlı olsun hamilesin inşallah ☺☺☺Merhaba kızlar bende şüpheleniyrm 21 günde bir adet oluyrm geçen mayıs 6 da adetim bitti hala olmadm çok heyecanlıyım çarşamba günü idrar testi yaptım belirgin ama silik çizgi çıkdı umutlanmak istemiyorum dayanamayıp pazartesi veya salı bi daha yapcm çok heyecanlıyım ama
Seni çok iyi anlıyorum canım benim seninle dualarımız inşallah hamilesin dir bak şimdiden bu gruptan 2 hamile çıktı bile darısı başımızacanım haklısın ama valla öyle çok korkuyorum ki artık şimdi öyle düşünmek bile biraz mutlu ediyor ama olmadı yapıcam inşaallah hepimiz güzel haberler yazarız
amin inşaallah canım benim Allah'im hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu inşaallahSeni çok iyi anlıyorum canım benim seninle dualarımız inşallah hamilesin dir bak şimdiden bu gruptan 2 hamile çıktı bile darısı başımıza
Amin inşallah canım ☺amin inşaallah canım benim Allah'im hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu inşaallah
1 ay öncesine kdr evet canım kürtaj oldum kalbi durduğu için bebeğimin tekrar deniyoruz ama adet oldum 3. Günümdeyim artık bundan snra inşallah
Amin canım cümlemizi inşallah ☺Gecmis olsun canim vardir bir hayir Allah yüzünüzü guldursun mujdeyle bu ay insallah:)
Yok maalesef dün oldum :/ ya sen ?Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım adet günlerimiz aynı bakalım hayırlı haberler alabilecek miyiz mutlaka paylaş sende ben olmazsam ( inşallah olmam :) ) Salı günü bir test daha yapıp paylaşıcam sonucu :)
Ne hayaleti cnm resmen çift çizgi hayırlı olsunnnnCanım bende dayanamadım bata 3 gün kala yani azönce test yaptım heyecandan öleceğim bu ne demek oluyorr hayalet bi ikinci çizgi varr
Ya kızlar bugün eşim ilişkiye girmek istedi bende tekrar kontrol ettim kendimi hiç bişey yoktu yani yine adet olmamıştım ilişki sırasında kanamam olmuş ilişkiden sonrada pembemsi bi leke geldi akşama kadarda kontrol ettim ama ara ara çok az geliyo bütün gün pedin yarısı ya doldu ya dolmadı bide tam adet gibi gelmiyo anlamadım ben bişey yaKan testi wersene cnm hiç deilse adetini beklersin sitresten geçikmezsin..
Cnm tuhaf bişey oldu son yorumlara bak yazmıştımCanım koş kan testi ver hamilesin inşallah oleeeeyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?