Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Vardır bi hayırlısı canım Allah ım bilir büyük geçmiş olsun.yok canım zaten ara vermiyoruz eşim istediğinde reddetmiyorum yani ama yinede aklıma takılıyor kendini yorma falan diyorlarya hani o yüzden öle bi düşünmüyor degilim yani.Allah ım nasip edecekse verir hiç bi engel dinlemez yani hakkımızda hayırlısı İnşallah canım bat ı bekliyoruz heyecanla

Düsünmemeye calis diyorlar ya haklilar işte.
Cocuk yapiyorsun temizlik yapicaksin ve aklinda hep acaba olmusmudur olacak ya da her hangi kendini yoracak birsey yapsan olmusmudur hep olmusmudur yapmayim ya duserse ya tutunamazsa bu stres yaratiyor. Gunde 3 kere balkon yikiyorum buyuk kovayla. Koltuklari itip kaldiriyorum. Umrumdami degil cunku olacagi varsa olur. Regle 1 gun kala gebelik testi yapiyorum negatif umrumda olmuyot cunku olsa kendimi yipratsam parcalasam ne olacak ??? Zamani var ya zamani degil demekki. Zamani olmayinca kendinide paralasan olmuyor

Aynen canım çalışmalar bizi çok yoruyor kocalar rahat ooh
Birde canm ben ilk defa bu ayin Denemeleeinde bacaklarımı duvara yaslayıp 1 saat kadar öylece kalıyorum bu ay.gerçekten yoruldum.belim kanadim kopuyor gun icinde.beylere Gore hava hoş.birde ramazan olunca...allahım inş bebislerimizi nasip eder bizlere.hayirlisiyla..

Canım ya ben kıyamıyorum valla kocamı kullanmış gibi olmakda istemiyorum devam ediyoruz regle kadar ama devam etmek sorun olurmuki ya tutunma sırasında falan sarsıntıdan etkilenirmi yumurtam
Aynen canm
Bizde gün aşırı maşallah
Derman kalmadı bende
Beylere turp gibi sanki daha çok canlaniyorlar
Eşime diyorum bir hamile kalayim,memlekete gidip dimlenicem

Üzülüyoruz ama degişen bişi olmuyır olmayınca olmuyor yani canım Allah büyük hakkımızda hayırlı İnşallah

Aynen onlara bişi olmuyor bende belimin altına yastık koyuyorum bi saat kadar öle yatıyorum sonra yastığı falan yataktan atıp uyuyorum. sıvı çıkışını engellek için güzel bi yöntem kullanıyoruz yani ikimizde canım daha fazla sperm içerde kalabiliyor Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın İnşallah

Yok cnm geçmedi 3 4 gün falan var dayanamdm yaptm gecn gün silk ckti dün hiç çıkmadı morlm bozuldu

Arkadaşlar gelecek regl tarihim 19 haziran.şimdi gidip kan versemmi acaba yanıltıcı olurmu

Yok cnm geçmedi 3 4 gün falan var dayanamdm yaptm gecn gün silk ckti dün hiç çıkmadı morlm bozuldu
Hiç üzülme niye morelini bozuyorsun ki ben 3 aydır deniyorum negatifi görünce Zaman'ı değilmiş diyorum. Çünkü şuna inanırım rabbım ne Zaman hayırlıysa o Zaman versin derim. Sende içini ferah tut olursa olur Can'ın bedenın sağ bizim komşunun eşinde sorun varmış 14 yıl olmamış çoçukları bi gün boşverin Diyo denemediydim şey kalmadı. Sonra evi taşıyacağımız o ay unutmuşum adetimi 5 gün geçti öylesine test aldım pozitif çıktı. hiç üzülme canım

Yaptım canım ama dun oda negatif çıktı.çalıştığım bakanlığın hastanesini aradım sabah sıra alayım diye dr yokmuş yarına kaldı bakalım.inanılmaz halsizim ayakta uyukluyorum resmen.bilemedimki ne yapayım.başka hastaneye de gidemedim çok yoğun çalışıyorum bu ara.

Ay hadi inşallah bu ay benimde Bebiş tutar seninki Can'ım belirtin varmıydı? Bide ovu testiylemi takip ettin

Canım bende daha tık yok tekrar başladık çalışmalara valla testle filan takip etmiyorum bu sefer bat ıma kadar gün aşırı denicem hayırlısı bakalım belki bu sefer tutar : )

Mrba kızlar ben 2 gun önce falan ovulasyon testi yaptm hamilelk anlslyo mu diye böyle çıkti snra dün hamilelk testi yaptm oda böyle silk ckti ama bat a 5 6 gün falan var ve hiçbir belirti yok ne adet ne hamilelk

Tebrikler canım teste göre hamişsin

Merhaba herkese insallah bu mubarek gunlerde hepimiz olumlu haberler aliriizz :) birsey sorucaktim regl donemim cok duzensiz 26 28 30 gunde bir oluyorum o yuzden malesef yumurtlama gunumu tam hesaplayamiyorum bunun icin bir onerisi olan var mi en dogru zamani nasil hesaplarim? Birde iliskiden sonra 8 gun oldu bazi belirtiler var gibi 8 gunde belli eden test veya bir durum var mi sizce.. cok soru sordum ama kusura bakmayin yardimci olursaniz cok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…