Vardır bi hayırlısı canım Allah ım bilir büyük geçmiş olsun.yok canım zaten ara vermiyoruz eşim istediğinde reddetmiyorum yani ama yinede aklıma takılıyor kendini yorma falan diyorlarya hani o yüzden öle bi düşünmüyor degilim yani.Allah ım nasip edecekse verir hiç bi engel dinlemez yani hakkımızda hayırlısı İnşallah canım bat ı bekliyoruz heyecanlaCnm ben inanmiyorum oyle seylere zaten inandigim icin yok demiyorum esime. 1 hafta boyunca zaten denedik istemiyorum yani yalan yok.
Tutunma asamassini hic ama hic engelliyecegini sanmiyorum zaten olacagi varsa dusuk olur. Bunu iliskiye baglamak cok sacma ki doktorlar bile aksi durumda iliski yasak diyorlar.
Bak ben kalktim yikandim calisiyordm o hafta full yoruldm. Zaten benimki gec dollenme 21 gunde bir adet oluyordm 14 -15 iliski olmus ve tamamen tesaduf...!
Sonra baska iliski olmadi. Ve iliskiden sonra 1 hafta sonra regl olmam lazim. Esime dedim hatta.olmassam kafani patlatirim senin diye..
Neyse reglim gecti test yaptim cahilim tabiki 1 haftalik gebelik testtemi cikicak tabiki negatif cikti.
Sonra her gun yapiyorum hep negatif. Iliskiden 2 hafta sonra ben eminim ya hamile olmadigima ama eglencesine hergun test yapiyorum negatif.
Kuzenimle gureş yaptik essek kadar cocuk 19 yasinda. Dovusuyoz onu kaldiriyorum indiriyorum o beni yere atiyo flaan yarim saat rahat gurestik. Sonra yumurtaliigim agrimaya basladi. Hani cok kosarsin cigerinde garip bir agri olur ya sıkışma hissi yanma gibi oyle oldu onemsemedim kan tahlili de vermiyorm tabi eminim cunku hamile olmadigima hep diyorumki strestendir halbuki gunum asla şaşmaz..
Gecikmenin 19 gunu bir idrar testi kopkoyu iki cizgi ve ben şoook.!
Yani 19 gun 1 gun bile şaşmadan hergun test yaptim ve hep bariz negatif silik bile yok birden koyuyu gorunce bayilacaktim.
Cok korktum cunku hic hazir degildim. Bedenen de hazir degilmisim ki olmadi kurtaj oldm.
Yani olacagi varsa olur. Tutunma asamasi yapmayim etmeyim deme.
Haberini bekliyoruz canım kan vericekmisin sonucu bizimlede paylaş kesin
Vardır bi hayırlısı canım Allah ım bilir büyük geçmiş olsun.yok canım zaten ara vermiyoruz eşim istediğinde reddetmiyorum yani ama yinede aklıma takılıyor kendini yorma falan diyorlarya hani o yüzden öle bi düşünmüyor degilim yani.Allah ım nasip edecekse verir hiç bi engel dinlemez yani hakkımızda hayırlısı İnşallah canım bat ı bekliyoruz heyecanla
Birde canm ben ilk defa bu ayin Denemeleeinde bacaklarımı duvara yaslayıp 1 saat kadar öylece kalıyorum bu ay.gerçekten yoruldum.belim kanadim kopuyor gun icinde.beylere Gore hava hoş.birde ramazan olunca...allahım inş bebislerimizi nasip eder bizlere.hayirlisiyla..Aynen canım çalışmalar bizi çok yoruyor kocalar rahat ooh
Aynen canmCanım ya ben kıyamıyorum vallakocamı kullanmış gibi olmakda istemiyorum devam ediyoruz regle kadar ama devam etmek sorun olurmuki ya tutunma sırasında falan sarsıntıdan etkilenirmi yumurtam
Geciktimi reglin canım bat kaçBugün aksm iftardn önce bdha test yptm hiç çizgi ckmdi silk ble olmadı napicmi bilemdm
Üzülüyoruz ama degişen bişi olmuyır olmayınca olmuyor yani canım Allah büyük hakkımızda hayırlı İnşallahDüsünmemeye calis diyorlar ya haklilar işte.
Cocuk yapiyorsun temizlik yapicaksin ve aklinda hep acaba olmusmudur olacak ya da her hangi kendini yoracak birsey yapsan olmusmudur hep olmusmudur yapmayim ya duserse ya tutunamazsa bu stres yaratiyor. Gunde 3 kere balkon yikiyorum buyuk kovayla. Koltuklari itip kaldiriyorum. Umrumdami degil cunku olacagi varsa olur. Regle 1 gun kala gebelik testi yapiyorum negatif umrumda olmuyot cunku olsa kendimi yipratsam parcalasam ne olacak ??? Zamani var ya zamani degil demekki. Zamani olmayinca kendinide paralasan olmuyor
Aynen onlara bişi olmuyorBirde canm ben ilk defa bu ayin Denemeleeinde bacaklarımı duvara yaslayıp 1 saat kadar öylece kalıyorum bu ay.gerçekten yoruldum.belim kanadim kopuyr gun icinde.beylere Gore hava hoş.birde ramazan olunca...allahım inş bebislerimizi nasip eder bizlere.hayirlisiyla..
Hiç üzülme niye morelini bozuyorsun ki ben 3 aydır deniyorum negatifi görünce Zaman'ı değilmiş diyorum. Çünkü şuna inanırım rabbım ne Zaman hayırlıysa o Zaman versin derim. Sende içini ferah tut olursa olur Can'ın bedenın sağ bizim komşunun eşinde sorun varmış 14 yıl olmamış çoçukları bi gün boşverin Diyo denemediydim şey kalmadı. Sonra evi taşıyacağımız o ay unutmuşum adetimi 5 gün geçti öylesine test aldım pozitif çıktı. hiç üzülme canımYok cnm geçmedi 3 4 gün falan var dayanamdm yaptm gecn gün silk ckti dün hiç çıkmadı morlm bozuldu
Test yaptınmı canımArkadaşlar gelecek regl tarihim 19 haziran.şimdi gidip kan versemmi acaba yanıltıcı olurmu
Ay hadi inşallah bu ay benimde Bebiş tutar seninki Can'ım belirtin varmıydı? Bide ovu testiylemi takip ettin
Mrba kızlar ben 2 gun önce falan ovulasyon testi yaptm hamilelk anlslyo mu diye böyle çıkti snra dün hamilelk testi yaptm oda böyle silk ckti ama bat a 5 6 gün falan var ve hiçbir belirti yok ne adet ne hamilelk
Kızlar dün akşam kan verdim sonuç 20.40
Teşekkür ederim arkadaşım darısı tüm isteyenlereeeTebrikler canım darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?