Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Hadi yaaa o zamn sende yumurtlama dönemindesin söylemim dedim ama tutamadım kendimi sen bilmiyormuş gibi devam et ☺☺☺☺☺☺☺☺
Ya o kadar ovulasyon testleri alıp gününde dakikasında yapanlar var ama yine de tutmuyor ben hala ettiğim duanın etkisinde kalmaya çalışıyorum.. :)) bak heycanlandm ama çaktırmıyorum of ya off bu nasıl bir histir bilmiyorum :))) keşke söylemeseydin böyle iyiydim :) gerçi tam gününü söylemedin :)) benim ki bu gün istedi de vermedim adama yarına artık

Ahahahhaha hayırlısı canım hayırlısı ben ne desem boş Rabbim bilir vaktini ama çok heyecanlı ☺☺☺

Ben de de nedense hamileyim hissi var. Cunku bu ay umutlandim biraz olmassada allahin işi tabiki.
Yumurrtlamadan 10 gun sonra gece yataga yatinca sol tarafimda sızı gibi batma gerilme gibi bisey oldu ve ara ara degildı sık sık 2 saate yakin surdu sonra sol tarafim kalkarken agridi ertesi gunde oldu simdi yok ama yururken sol tarafimda bir rahatsizlik hissi var ciddi ciddi hissediyorum goguslerimin agrisi normaldede olur zaten..
Birde belim hic agrimaz belim agriyor oyle adet agrim da baslamadi cok garibim yani bu arada regle 3 gun kaldi

İnşallah inşallah :)))

İnşallah inşallah :)))

Annam dualarim kabul olur inşallah :)
Ramazanda duysun allahim sesimi. Eşm az once dediki bir test yapsana neden dedim. Yarin babalar gunuymus pozitif cikarsa ilk babalar gunum olur dedi duygulu duygulu dedimki seni masum şey yerim seni. :) kendimden cok onu dusunuyorum cok istiyor

Ayy bende sizin aşkınızı yerimm :) cnm benim :)))

Nolur dua et sende bende de bir rahatlik simdiye 50 test yapmiş olmam lazimdi :) icimde korku var ondan.
Etmezmiyim bitanem. . Ya ama benimde içimde hamilesin gibi bi his var yani sanki bu ay oldu gibi hissediyorum :) yine de seni ümitlendirmiyim ama öyle yani :)

Etmezmiyim bitanem. . Ya ama benimde içimde hamilesin gibi bi his var yani sanki bu ay oldu gibi hissediyorum :) yine de seni ümitlendirmiyim ama öyle yani :)

Ben kist agrisi cektim inanilmaz sanciliydi zaten. Prolaktinim yukseldiginde cektim sanci iki yumurtaligimda ve saniyelikti ve siddetli sanki icimde biri tekme atiyo ve 3 snlikti. Bundan umitliyim degisik agrilar cunku. Insallah olmustur ne deyim. Ya da baska bisey var bu agrilarida bu ay ogrenecez.

Bende bundan 6 sene önce Kum döküyodum 1 hafta hastanede yattım sonra 3 sene önce de hamileliğimde yine Kum döküyodum doğuruyorum sandım okadar kötüydü yine hastanede soluğu almıştık şimdi yine ağrılarım var sanırım yine Kum döküyorum 3 senede bir tekrarlıyor çünkü

Tatlim ben onu 3-4 sene çektim haftada rahat 5-6 kere oluyordu 10 dk suruyordu ama doktor kum dokuyosun demisti evlenditen sonra azaldi allahtan.
Ne meret ne lanet bir agri bilirim. Agri girdiginde morariyordum kendimi sıkmaktan birde ter icinde kaliyodm aman git doktora ilac versin. Ben senelerde idrar yolu enfeksiyonuyla kum dokme den çektim

Gerçekten bazen dayanılmıcak dereceye geliyor. O zaman 7 aylık hamileydim ama Ağlıyodum ağrıdan eşimde doğum yaptığım hastaneye götürdü beni doktor test sonuçlarına baktı yoğun bi şekilde Kum döküyosun daha önce olmuşmuydu dedi bende 6 sene önce Kum dökmesinden hastenede yattığımı söyledim tamam dedi o gece de hastenede kaldık serum birazda olsa rahatlatmıştı beni bi Ohh çekmiştim yani şimdide hesaplıyorum arada 3 sene var şimdi üzerinden yine 3 sene geçince yine aynı ağrı acaba Kum mu diyorum yani öyledir diye düşünüyorum

Cnm aksatma hemen git ilerlemeden baksinlar o zaman allah korusun hamilelikte butun hastaliklar zor. Bobrek sancisi dogum sancisi derler dogrumu eger oyleyse rahat bir sekilde normal dogm yaparim :) ama adet sancisinin 5 kati diyorlar o zmaan dayanamayabilrim cnku.adet sancisi benim icin 2 dk bile cekilemez agri esigimdw kuvvetlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…