Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime 2 gün var şimdi test alıp yaptım ve bir çizgi böyle silik çıktı sizce hamile miyim kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama o kadar test yaptım ilk defa böyle oldu çok karmaşığım
Kan veriiin. Kaset testler yanıltır. Evet şuan bu testi değerlendirirsek hamilesiniz.. Fakat ben iki belirgin çizgi görüp umutlandım, kan vermeye gittiğimde negatif gördüm yıkıldım..
Kan veriiin. Kaset testler yanıltır. Evet şuan bu testi değerlendirirsek hamilesiniz.. Fakat ben iki belirgin çizgi görüp umutlandım, kan vermeye gittiğimde negatif gördüm yıkıldım..
Ben çok uzun süre belirti çekmedim 16 haftaligz şuan yeni yeni bazı belirtiler var kiminde hiç bir belirti olmuyor bende bulantı halsizlik vs hic bir şey olmadı uzun süre.
Ben çok uzun süre belirti çekmedim 16 haftaligz şuan yeni yeni bazı belirtiler var kiminde hiç bir belirti olmuyor bende bulantı halsizlik vs hic bir şey olmadı uzun süre.