Hamilelik Testi

Gozz0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
89
26
3
Arkadaşlar adet günüm 3 gün geçti idrar testinde pozitif çıktı kan tahliline gittim doktor tahlilde gebelik yok ama haftaya adet görmezsen yine gel dedi.Vajinal akıntı için fitil kullanıyordum acaba adetimi o mu geciktirdi yoksa hamile miyim?

Geç döllenme olmuştur belki adetin 10 gün geçince yine kan ver

İdrar pozitifi gösterdiyse kanın negatif göstermesi mümkün değil. Çünkü beta-hcg önce kana geçer sonra idrara. Ya test bozuk yada değeriniz düşük. Değer kaç çıktı ?

İdrar pozitifi gösterdiyse kanın negatif göstermesi mümkün değil. Çünkü beta-hcg önce kana geçer sonra idrara. Ya test bozuk yada değeriniz düşük. Değer kaç çıktı ?
İdrarda silik pozitif çıktı zaten doktor da dedi bizim tahlillerde sorun olabilir sen yine gel 1 hafta sonra dedi

Bende çok şaşırdım öğle arasına yetişmek için aceleyle biseyler söyledi

Sağlık ocağında veya başka bir hastanede testi tekrarlayın. E-Nabız dan da bakabilirsiniz. 5 ve üzeri gebelik var demektir. İdrar testini tekrarlayın gebelik varsa silik çizgi gün geçtikçe netleşir

Sağlık ocağında veya başka bir hastanede testi tekrarlayın. E-Nabız dan da bakabilirsiniz. 5 ve üzeri gebelik var demektir. İdrar testini tekrarlayın gebelik varsa silik çizgi gün geçtikçe netleşir
E-nabiz aklima gelmemisti cok teşekkür ederim hemen bakıyorum

Bi arkadasım hamileydi ve kanda çıkmıyordu geç döllenme olmuş olabilir bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…