Amin inşallah bakalım sonucu bekliyorum rabbim en kısa sürede isteyene herkese nasip etsinnmEvett ben kac tane awox yaptim sayisini unuttum ne kuruma cikartti ne bisey. Yoksa yok bembeyaz gördüm hep awox u. İnsallah sizinki gibi görmek nasip olur banada bu ay dua edin bizlerede
ÇIktımı sonuçAmin inşallah bakalım sonucu bekliyorum rabbim en kısa sürede isteyene herkese nasip etsinnm
Hala çıkmadı stres oldum iyiceÇIktımı sonuç
Cıktımı. Doktorun pcsine düşer sonuçHala çıkmadı stres oldum iyice
E nabızda çıkmıyor kolay kolay doktora sorabilirseniz sorun yada arayınHala çıkmadı stres oldum iyice
Sonucun ciktimi canimHala çıkmadı stres oldum iyice
Sonucun ciktimi canimhyr dha
O nerden kiE nabizda gozukmuyorsa hastanenin tahlil yerinden bak canim
Hangi hastaneye gittiysen o hastanenin adini yaz tahlil sonuc sorgulama yaz sonra e nabizinda gittigin doktorun altinta tuaf sifre tarzi bisy var uzun onu yaz cikarO nerden ki
Yazdım çıkmıyor iyice stres topuna döndümHangi hastaneye gittiysen o hastanenin adini yaz tahlil sonuc sorgulama yaz sonra e nabizinda gittigin doktorun altinta tuaf sifre tarzi bisy var uzun onu yaz cikar
Hastaneye gidip sordun mu canimYazdım çıkmıyor iyice stres topuna döndüm
Yok doktor da e nabizdan bak duruma göre kadın doğuma git dediHastaneye gidip sordun mu canim
Ee cikmiyor nasil bakacaksin ki benimde cikmadi ama banada burda arkadaslar soyledi hastanenin tahlil yerinden bak diye oyle gordum ben yoksa hala gozukmuyor sen onu iyice arastir dedigim gibiYok doktor da e nabizdan bak duruma göre kadın doğuma git dedi
Istersen ben bakayim senin icinYok doktor da e nabizdan bak duruma göre kadın doğuma git dedi
Olur vallaIstersen ben bakayim senin icin
Kafayı yicemIstersen ben bakayim senin icin
Kafayı yicem
Hayır yaHâla mı çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?