Hamilelik testi!!

Sizce! ?

• Silik çizgi var

OY: 12 70,6%
  • Çizgi yok

OY: 5 29,4%

• Ankete Katılan
    17

ZelGN

{ HOŞGELDİN CENNET KOKULUM }
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
3.505
2.032
63
30
Canlar merhaba,
Bugün 3 gün gecikmenin ardından hastalandım. Bu aydan baya ümitliydim hiç olmayan belirtiler olmuştu. Haliyle regl gelince test yaptım bende. Sabah yaptım 5 dk bakmadan sinirlenip bıraktım bi kenara tabi çıkmayınca :)
Bu akşam üstü atmak için aldığımda resimdeki gibi olduğunu gördüm. Ben yanlış mı görüyorum acaba bi çizgi var mı? Ayrıca regl biraz kırmızı sonra kahverengi geldi şmdide çok silik geliyor. Sizce nedir ne değildir?
Yarın kan vericem ne olr ne olmaz :)

Eklentiler

• IMG_20160531_202717.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 543
Bebek göremedim maalesef..

Allah gönlünüze göre versin.

Canim selam, biraz silik cizgi var gibi ama 5 dkdan sonra çıkana guven olmaz bide regli iken yanlış cikabiliyo diye biliyorum, bence bi doktora danışarak kan ver umarım vardir gebelik

Canim selam, biraz silik cizgi var gibi ama 5 dkdan sonra çıkana guven olmaz bide regli iken yanlış cikabiliyo diye biliyorum, bence bi doktora danışarak kan ver umarım vardir gebelik
Biliyorm tstlm ama bi arkadaş böyle öğrendi hamile olduğunu o yzden tedirgin oldum. Ne olur ne olmaz vercem kan aklmda kalmasın :)

Benim de boyle oldu ya belli belirsiz bi de ben elimden dusurdum beklerken. Arkadaki beyaz ekran pembe oldu boydan boyayavas yavas da kayboldu. Normal mi bilmiyorum. Karbonat testi yap dedi arkadasim. Belirtiye bakilirsa hamileyim. Bi de yumurtlama gunumu baz alarak planli hamilelik girisiminde bulundum. Nasipse olur degilse tekrar deneyecegiz. Ilk denememizdi zaten. Psikolojik mi bilmiyorum oturusum bile degisti yarin regl gunum . Eger olmazsam tekrar test yapacagim.

Bence gebelik yok bende yaptigimda iki üç saat durunca öyle silik çizgi olmuştu 5 10 ek dan sonra çıkan çizgiler dikkatte alinmamali şimdi hamileyim adet olmam gereken gün test yapmistim ikinci çizgi saniyeler içinde cikmisti kopkoyu allah gonlunuze gore versin inş hamilesinzdir

Zelihacığım brnim de gecen ay 35 gun gectı test yapayım dedim negatif 15 dakka sonra baktım seninkinden daha belli silik bir çizgi ile karşılastım ertesi gün yine yaptım yine aynısı çıktı vok umutlandım kesin var dedim birde baktım ki sabah gelmiş kırmızılar 6 gun gün sürdü regl im olmadı kan testi de yapmadım inş sende vardır cok sevinirim canim hatta testler banyo da kalmiş dün attım niye saklıyorsam atmadaydım atardım fotoyu

Adet takvimim uygulamasi var bende. Gunluk tutuyorum resmen. Iliskiden ruh halinize tutabiliyorsunuz. Ve takvim hic sasmiyor benim normalde. Yarın olmam gerekiyo ve insallah olmazsam test yapacagim tekrar
Insallah olur ya heyecanla sabahi bekliyorum. Bi de ilk testimi sabah idrarina yapmadim ben. Sanirim bu da buyuk rol oynuyor

Canm bende regl oldum bugün zaten ama azaldı gibi testte böyle olunca şüphe düştü içime bilmiyorum artık yinede aklımda soru işareti kalmasın diye kan vereym diyorum

Canım o normal beyazlaşınca bekliceksin 5 dk çıkması gerek. Yap bakalm bizide haberdar et :) benmde ümidim yok ama aklm bocalandı

İnşallah hadi hayırlı haberler bekliyoruz canm :)

Olmasada sikma canini canım, elbet oluyo stressiz daha cabuk oluyo
Yok zaten ümidim yok çıkmayacak büyük ihtimalle ama içim rahat olsun istiyorum :)
Çıkmazsa ara vermeyi düşünüyoruz korunmıcaz ama bebek içinde uğraşmıcaz rabbm verirse verir hayırlısı. Folikasitim de tavandı zaten Folikasitde içmeyeceğim. Hayırlısı bakalım

Kızlar bende çok sabirsizim adetim bugün dü ama ben dayanamadigim için dün test yaptım akşam üzeri yapmıştım ve öncesinde soda falan baya biseyler icmistim negatif çıktı doğru mudur sizce

Kızlar bende çok sabirsizim adetim bugün dü ama ben dayanamadigim için dün test yaptım akşam üzeri yapmıştım ve öncesinde soda falan baya biseyler icmistim negatif çıktı doğru mudur sizce
Bence bekle canım gecen ay ayin kacinda adet oldun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…