Hamilelik testi!!

Sizce! ?

• Silik çizgi var

OY: 12 70,6%
  • Çizgi yok

OY: 5 29,4%

• Ankete Katılan
    17

İnternetten sonuca bakabiliyorsun canim
Nosunu aldin mi siranin ?
Sana verilen kan verme kağıdınin fotosunu cekseydin keske.netten bakardik daha erken de cikabilio

Selam kızlar bende 10 senedir bekleyen bir anne aday adayıyım kayıplarım oldu 4 tane en sonunda tamam demiştik ama 1 sene oldu 10 haftalıkken kaybettim ardından bi düşük yaşadım hiç ummadığım bir anda yani rabbim inş nasip etmiştir mubarek ramazan ayına girdik hayırlısı olsun inş adet tarihim en son 26 nisan 6 gün geçti mayıstan bugun yapim dedim genelde düzensizdir adetlerim ama çok koyu değil ama silik çizgi çıktı sizce bekleyim mi bir hafta daha yoksa kan versemmi

Cok gecmis olsun canim
Bence bi kac gun bekle tekrar evde test yap.
Ama dayanamam dersen kan ver inşallah hamilesindir

İnternetten sonuca bakabiliyorsun canim
Nosunu aldin mi siranin ?
Sana verilen kan verme kağıdınin fotosunu cekseydin keske.netten bakardik daha erken de cikabilio
Btnem bizim sağlık ocağında kan verme kağıdı verilmiyor sıra numarasıda yok doktor tc kimlik numarası isteyerek bakıyor kendi ekranından sonra sonucu çıkarıp bana veriyor. İnternetten denedim ama dediğin gibi şifre istediği için bakamadım

Cok gecmis olsun ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Eger gebelikse benim de cok silik bi cizgi çıktı. Annem de cok yeni oldugu icin boyle cikmistir adetin gecince tekrarla dedi.
Kan tahliline sonra gideriz dedi. Bakalim nolcak. Ben dayanamam ki cuma gunu de olmazsam test yaptircam. Normalde bugun regl olmam gerekirdi

Cevap verirmisiniz hamile olan biri tarlusal kullanırsa adet olur mu hamile olduğu için olmaz mı bilen yazsın

Tşkler kızlar cevabınız için yarın yine yapacam eğer belirgin olursa kan vercem hayırlısı inş yarın kursumda var ondan sonra anca tabi

Ben de dun kan testine gittim ve degerin cok sınırda olduğunu gebeliğin daha 5 6 gunluk oldugunu ve 2 gun sonra kanama olmazsa tekrar gitmemi soyledi. Kan testi yaptircam tekrar
3.84 cikti eger bu deger artis gosterirse zaten sorun yoktur ama gosterirse zaten kanaman olur ve düşer dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…