- 26 Ağustos 2023
- 293
- 52
- 28
- 23
Daha bugün itibariyle 2 gün geçti 27 kasım regl günümdüReglin kac gun gecti peki cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha bugün itibariyle 2 gün geçti 27 kasım regl günümdüReglin kac gun gecti peki cnm
Anladim canim bende bu gun saglik ocagina gittim doktkra soyledim test sonucunu pazartesi gel bakalim dedi pazartesiyi nasil beklicem bilmiyorum acile giderim herlde bi dahaDaha bugün itibariyle 2 gün geçti 27 kasım regl günümdü
Bende bugün verdim sağlık ocağında e nabıza düşmüş bi kontrol et canımAnladim canim bende bu gun saglik ocagina gittim doktkra soyledim test sonucunu pazartesi gel bakalim dedi pazartesiyi nasil beklicem bilmiyorum acile giderim herlde bi daha![]()
Ben dun acilden vermistim dusmemis sonuc bende hastanenin sitesinden baktimBende bugün verdim sağlık ocağında e nabıza düşmüş bi kontrol et canım
E yine baksana hastane sitesinden sonuçta aile hekimliğinde alınan kanlar o hastaneye gitmiyor mu bazen e nabıza geç düşüyorBen dun acilden vermistim dusmemis sonuc bende hastanenin sitesinden baktim
Ben bu gun kan vermedim canim pazartesi vericem ama hala benim dunku sonuc bile dusmemis e nabizaE yine baksana hastane sitesinden sonuçta aile hekimliğinde alınan kanlar o hastaneye gitmiyor mu bazen e nabıza geç düşüyor![]()
He ben yanlış anlamışım acilden vermeyi deneyebilirsin beta takibi için verdiğini söyleyince belki bakarlarBen bu gun kan vermedim canim pazartesi vericem ama hala benim dunku sonuc bile dusmemis e nabiza
Deniycem bakam insallah bakarlarHe ben yanlış anlamışım acilden vermeyi deneyebilirsin beta takibi için verdiğini söyleyince belki bakarlar
İnşallah bakarlarDeniycem bakam insallah bakarlar
Insallah merek ediyorum yani artis olacakmiİnşallah bakarlar
Allah'ın izniyle olur panik yapma bende öyle düşünüyordum çok şükür arttı senin de artar regl günün ne zamandıİnsallah merek ediyorum yani artis olacakmi
30 kasim canimAllah'ın izniyle olur panik yapma bende öyle düşünüyordum çok şükür arttı senin de artar regl günün ne zamandı