Hamilelik ve gecmeyen bas agrisi :(

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
Meraba kzlar hamileyim fakat basim cok agriyor.
Hamilelige bagli oldugunu düsünmüyorum cünkü öncede oluyordu hep.
Ama su sol tarafim daha yogun bugun dahada kotulestim sanki bi balon sisiyo sönüyo kafamin icinde dayanamiyorum artik bugun norolojiden randevu almistim oda sansima doktor izne cikmis iptal olmus.
Acile falan gitsem rontgen cekerlermi hamileyim diye bisi yapmadan gonderiyolar ama ben dayanamiyorum artik

Hamilelikte baş ağrıları olur,eğer önceden varsa baş ağrıların,hamilelikte daha da artar.çünkü kan basıncın artıyor.röntgen çekmezler tabiki.benim de önceden var olan baş ağrılarım arttı ama katlanacağız mecbur.

Benim de başım ağrıyor hemde kroniklesti hergün mutlaka ağrıyor. Bazen hafif bazen çok şiddetli agriyo böyle elime bişey geçirip kafama vurarak ağrıyı dindirme isteği oluyor o derece:) özellikle son 2-3 haftadır var ve hiç gecmiyo. Sanırım hamileliğin ilerlemesinden kaynaklı katlanacagim yapacak bişey yok. Doktorum parol icebilirsin dedi ama ben hiç içmedım çünkü icsem hergün icmem gerekir bende dayanmaya çalışıyorum bebeğim için.

Bende de sık oluyor bas ağrısı ben enseme ve beynimin üstüne buz koyuyorum rahatlatiyor biraz

X