hamilelik ve grip

Nan85

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.146
2.866
39
13 haftalik hamileyim grip oldum sizlerde olduysaniz neler yaptiniz

Allah merhamet etti de ayakta geçirdim ben. Bir de işimde yoğun bir dönemdi. Belki kendime bakmaya fırsatım olmayınca önemsemedim bilmiyorum ama kolay geçti. Bol bol meyve tüketebilirsin. Bir de istirahat et. Geçmiş olsun :)

ben bol bol meyve ve su tükettim o yuzden hafif atlattım. normalde gribim 3-4 günde geçerdi yaklaşık 2 haftaya yakın sürdü ama hafif atlattım çok şükür.

ben 2 ay atlatamadım o yüzden çok dikkat edinilk bir ay direndim antibiyotik almadım günde 2 demlik ıhlamur ,bal zencefil ,turp bal ,limon karanfil tarçın ayva aklınıza ne gelirse denedim hiçbr işe yaramadı öksürmekten çıkarıyordum özellikle geceleri daha kötü oluyordu 37.7 ye falan çıktı ateşim sonunda antibiyotk aldığım halde ara ara öksürüyorum ve soğuk gördüğü anda boğazım şişip ağrıyor ki normalde 2-3 günde gribi atlatan insanım hastane ile aram hiç iyi değildir çokta gittiğimi hatırlamıyoum hayatımın en ağır hastalığı oldu bu grip :)

içtiğim taze sıkılmış nar ve portakal suları cabası sıcak çorbalar neler neler hiçbirşey kar etmedi birde bunları yapmasam ne olacaktı acaba :) okyanus suyuda yapıyorum hala

bende gribim şu son 4 gündür. her gün ıhlamur+tarçın+karanfil kaynatıp içtim 2 bardak ve portakal suyu da içtim..çok şükür fazla hırpalanmadan atlattım gibi

bende gribim şu son 4 gündür. her gün ıhlamur+tarçın+karanfil kaynatıp içtim 2 bardak ve portakal suyu da içtim..çok şükür fazla hırpalanmadan atlattım gibi
merhaba atlattım diye düşünüp kendinizi yormayın tam geçti derken tazeleyebiliyor çünkü .....

aktardan okaleptus yagı dıye bıse aldım mınık bı sısede kaynar suyun ıcıne bır kaç damla damlatıyosun buharıyla beraber ıcıne cekıyorssun benım ertesı gun hıc bıseyım kalmamıstı

X