hamilelik ve ilaç kullanımı

smtekece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
137
37
Arkadaşlar hamile olduğumu dün öğrendim. Ama şöyle bir sıkıntım var ben hiç hamile kalacağıma ihtimal vermediğim için başka bir tedavim için birkaç ilaç kullandım. 4-5 haftalik hamileyim bu süreçte sıkıntılı bir durum olur mu acaba çok çok korkuyorum :KK43:(

Arkadaşlar hamile olduğumu dün öğrendim. Ama şöyle bir sıkıntım var ben hiç hamile kalacağıma ihtimal vermediğim için başka bir tedavim için birkaç ilaç kullandım. 4-5 haftalik hamileyim bu süreçte sıkıntılı bir durum olur mu acaba çok çok korkuyorum :KK43:(
Cnm zaten cogumuz ilk 1 ay hamile kaldigmizi bilmeden ilac icebiliyoruz.. Bende icmistim agri kesiciler flan. Ama cok sukur bisey olmadi. Icin rahat edicekse doktora git. Ama sorun yok derim.. Kanama yada kahverengi bisey olmadigi surece..

hicbisey olmaz tatlim korkma ilk 1 ay bebege zarari yoktur ilacin.benim bi arkadasim 5 haftalikken orta kulak iltihapi gecirdi kullanmadigi ilac kalmadi simdi 16 haftalik oldu bebegi cokta saglikli masallah olumsuz dusunmek kendisiyle olumsuzluklari getiriyo arkadasim hersey olacagina varir deyip gecti masallahi var simdi sorunsuz bi hamilelik geciriyo:nazar:

X