Hamilelik ve İshal :(

Zeyzeynpp

Sizi veren Allah'a şükürler olsun 👸🤴🏼 🦋
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
754
300
123
Kızlar çok zor durumdayım 3 gündür devam eden mide kramplı bağırsak bozukluğu var sarı renkte ve asitli gibi.. Bol su içiyorum denemediğim yöntem kalmadı patates, pirinç lapası yiyorum ekmek yiyorum katı şeylerin hiçbiri kâr etmiyor.. En son dün gece acile gittim serum verildi ama o da kâr etmedi :'( bebeğime bişey olur diye korkuyorum.. Yarın kontrolümüz var doktoruma danışıp dahiliyeye çıkmayı düşünüyorum.. Benim sorum böyle bişey yaşayan var mı hamileyken.. Çok endişeliyim...

Ictigin suya dikkat et ve bol bol su icmeye çalış bir de muz tavsiye ederim cok sıkı tutuyor.
Muz da yiyorum sürekli ve Pınar su içiyorum tatildeydik orda üşüttüm sanırım teşekkür ederim Zaman ayırıp yazdığın için

Rahmetli annanem biz isal olunca kuru çay yuttururdu işe yarardi bende hamileyken ilac dokunmustu isal olmustum kuru cay yuttum bir tatli kaşıği bide türk kahvesi icirmislerdi işe yaramıştı

Rahmetli annanem biz isal olunca kuru çay yuttururdu işe yarardi bende hamileyken ilac dokunmustu isal olmustum kuru cay yuttum bir tatli kaşıği bide türk kahvesi icirmislerdi işe yaramıştı
Türk kahvesi limonu denedim bi işe yaramadı şimdi çay demledim demli bi çay iÇicem.. Bide anneannemin yoğurdun içine nişasta karıştırdığı bi tarif varmış onu deniyorum şimdi.. İnşallah işe yarar :)

Türk kahvesiyle limonu karıştırıyorlar bi de

Hala devam ediyormu cok su kaybedersin bol su icmeye calış mikrobik bisy galiba seninki

canım gecmiş olsun bende iki gun oncesine kadar aynı dertten yakınıyordum çok şükür iki gun sonra iyim çok daha iyi bin şükür ..
lapa patates ekmek bende denedim limonlu su limonlu cay bile ama nafile en son bu limon tuzu varmıs annem ondan aldır iç dedi 3 4 parca serce parmagımın tırnagının genişliğinde hemen hemen içtim sabahı çok saha iyi uyandım şükür ...

hani limon için bi yasagınız tansyon sorununuz felan yoksa bir deneyin istersenız şimdiden çok gecmiş olsun Allah şifalar versin inşallah .

canım gecmiş olsun bende iki gun oncesine kadar aynı dertten yakınıyordum çok şükür iki gun sonra iyim çok daha iyi bin şükür ..
lapa patates ekmek bende denedim limonlu su limonlu cay bile ama nafile en son bu limon tuzu varmıs annem ondan aldır iç dedi 3 4 parca serce parmagımın tırnagının genişliğinde hemen hemen içtim sabahı çok saha iyi uyandım şükür ...

hani limon için bi yasagınız tansyon sorununuz felan yoksa bir deneyin istersenız şimdiden çok gecmiş olsun Allah şifalar versin inşallah .
Çook teşrkkür ederim deniycem umarım fayda eder. Çok karpuz yedim ondan oldu sanırm.

Back
X