hamilelik ve kilo kaybı

SAFRANSARIYIM

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
67
23
merhaba kızlar bende 12. haftanın içindeyim ve bulantı kusma kanama derken 7 kilo birden verdim :KK43: ve nerdeyse hiç bişey yiyemiyorum benim gibi olan varmı içinizde nasıl bir çözüm buldunuz doktor böyle devam ederse hastaneye yatman gerekecek dedi serum yiyorum sürekli yemek yazarken bile midem bulanıyor midemin içinde o hareketi hissediyorum şimdi bile

Merhaba bebegin hayırlı olsun.ben de ilk basta kilo kaybettim 3 kilo civarı sen daha çok vermissin .aynen dediğin gibi yemek kelimesi bile midemi bulandiriyordu.4. Aydan sonra bulantilarimi gitti verdiğim kilolarına almaya başladım.artık canım biseyler çekiyor hele bu hafta çok istahliyim her şeyi yiyesim var. İnşaallah senin de geçer çok zor insan hayattan soguyor

Merhaba bebegin hayırlı olsun.ben de ilk basta kilo kaybettim 3 kilo civarı sen daha çok vermissin .aynen dediğin gibi yemek kelimesi bile midemi bulandiriyordu.4. Aydan sonra bulantilarimi gitti verdiğim kilolarına almaya başladım.artık canım biseyler çekiyor hele bu hafta çok istahliyim her şeyi yiyesim var. İnşaallah senin de geçer çok zor insan hayattan soguyor
seninde hayırlı olsun canım maşallah ne güzel ben yiyemiyorum öyle bir haldeyim ki şimdi bile midem bulanıyor kaynanam kendi evinde pişirip getiriyor ama ondan bile yiyemiyorum kokusundan nefret eder hale geldim peki iyi gelen bişey varmıydı zorla yemeye çalışıyorum öyle oluncada daha kötü oluyorum kaynanamın sözleride çabası yemiyorsun diye başımın etini yiyor her gören bir şey diyor sıkıldım bunaldım resmen ne zormuş hamilelik aş bile ermiyorum desem yeridir

seninde hayırlı olsun canım maşallah ne güzel ben yiyemiyorum öyle bir haldeyim ki şimdi bile midem bulanıyor kaynanam kendi evinde pişirip getiriyor ama ondan bile yiyemiyorum kokusundan nefret eder hale geldim peki iyi gelen bişey varmıydı zorla yemeye çalışıyorum öyle oluncada daha kötü oluyorum kaynanamın sözleride çabası yemiyorsun diye başımın etini yiyor her gören bir şey diyor sıkıldım bunaldım resmen ne zormuş hamilelik aş bile ermiyorum desem yeridir
sağol canım sağlıkla bebeklerimize kavuşalım.Ben de aynı öyleydim yemek kokusundan nefret ettim.Kaynanana çok takma o da senin iyiliğin için demiştir bilmiyorlar ki midenden geçmiyor.Ben diyordum ki artık hayatın bir anlamı kalmadı yemek yemesem 2 gün istemiyordum.Diyorum ya son bir aydır yemeye başladım.Aramızda 10 hafta var sen de normale dönersin meyveni ye bol bol süt iç, badem, ceviz yemeye gayret et salçalı yemekler mideni daha çok bulandırır.

Seni öyle iyi anlıyorum ki bende aynı senin gibiydim 5 kilo verdim o dönemde. Tv de yemek programlarına dahi bakamazdım. Az kalmış biraz daha dayan canım sonra o verdiğin kiloların üstüne alıcaksın. Ben sadece ayva yiyebilmiştim o dönemde. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın sende.

Merhaba,
Bende ilk 12 haftada 7 kilo kaybettim 14. haftaya kadar kilo alamadım şuan 19+5 haftalık hamileyim başlangıç kiloma ulaşamasamda 4 kilo aldım. Doktorum durumdan çok memnun hatta bebeğim iki hafta ilerden gidiyormuş. Doktorumda hedefimiz 10 kilo daha alarak hamileliği tamamlamak. Hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah.

Ben de ilk 3 ayda 5 kilo verdim 7.ayımdayım başlangıç kiloma yeni geldim. 4-5 kilo ile bitirebilirim hamileliği.:nazar:

X