hamilelik ve plates yardım

cigdemkok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
471
0
46
Sakarya
Merhaba kızlar.. 6 haftalık hamileyim ve hamilelik sürecini spor yaparak geçirmek istiyorum ebru şallının hamile platesi cdsini aldım fakat bir kaç kişi daha önce plates yapmayanların yapmalarının sakıncalı olduğunu söylediler beni korkuttular bebeğe bişey olucak diyede başlıyamadım kafam karıştı aranızda bu konuda bilgisini olan varsa yardımcı olabilirmi bana ??

canım platesi bilmem ama kısa yürüyüşler ve normal hamile egzesizleri yapabilirsin.doktorum bana vermişti tabi yapmadım o ayrı

pilatese 3 aydan önce başlmayı önermiyorlar ayrıca ebru şallının pilatesi normal zamanlarda yapılmak için uygun hamileye uygun değil.....

hamile pilatesi yapman daha uygun ....cd si satılıyordur ben internetten indirdim..... arattır isersen sende bulursun...

benimde doktorum demişti daha önce spor yapıyorsan devam et yapmmamışsan sadece yürüyüş yap

hamile platesini indirdim internetten bende normal olanı yapmıyacağım zaten hamile platesi yapmayı düşünüyorum.. Halk oyunları öğretmeniyim ben spor geçmişim var sayılır heralde :9: şuanda mide bulantıların kafamı kaldıramıyorum zaten 3 aydan sonra başlamayı düşünüştüm bende çok zorlamadan yavaş yavaş başlarız :)) çok teşekkürler kızlar...

hamile platesini indirdim internetten bende normal olanı yapmıyacağım zaten hamile platesi yapmayı düşünüyorum.. Halk oyunları öğretmeniyim ben spor geçmişim var sayılır heralde :9: şuanda mide bulantıların kafamı kaldıramıyorum zaten 3 aydan sonra başlamayı düşünüştüm bende çok zorlamadan yavaş yavaş başlarız :)) çok teşekkürler kızlar...

nerden indirdiniz ebru şallı'nın hamile platesini ben bulamadım da..

Back
X