hamilelik ve uçak yolculuğuuu lütfen cevapppp

ablam 5 aylıkken bindi kezaa hamileliğinin son aylarındada doktordan rapor alıp binen tanıdıklarım var hamilelik durumunuza bağlı olarak değişiklik gösterebilir doktoruna danışman en mantıklısı cnm

Doktorunuun izni olmak kaydıyla 32. haftaya kadar binebilirsiniz. 32. haftadan sonra almıyorlar uçağa ya da doktor raporu ile alıyorlar. Önce havayolu şirketinden kaçıncı haftadan itibaren doktor raporu istediklerini sorun, sonra da doktorunuzla konuşun. Her hamilelik farklıdır. Benim yazdığım 32 hafta risksiz gebeliklerde geçerli.

Sorunlu bir gebeliğiniz yoksa 32 haftaya kadar izin veriliyor.
Esimin kuzeni 19-21 haftaları arasında amerika ya gidip geldi. O kadar uzun süreli uçak yolculuğunu gayet sorunsuz tamamladı.
Bence siz de Dr unuza danışarak gidin

Hamileliginizde herhangi bir sorun yoksa ucagin hicbir tehlikesi yok. Benim drum otobus yolculugu onermedi bayramda 2 kez ucakla seyahat ettim Allaha sukur herhangi bir problem yasamadim

arkadaşlar hamileyken uçaga binmek ne kadar tehlikelidir ?
yada hamileliğin hangi aylarında tehlikeli olabilir bilgi verebilrmisnz????
lütfennn

doktoruna sorduysan sorun yok dediyse tabikide cikabilirsin.ben tatil icin 23. haftamda 3,5 saatlik ucak yolculugu yaptim.uc hafta sonra geri döndüm ucakla.ama normal bir hamilelik yasiyordum.
biletini alirken ucak sirketine hamileligini bildiriyosun.haftalarinda sorun yok sa 32. haftaya kadar aliyorlar zaten.haftani gectiysen doktorundan rapor aliyosun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…