Hamilelik ve yumurtalık rezervi

merhaba arkadaşım , ara ara hepimiz senin şu an kapıldığın duyguları yaşıyoruz. görmüş olduğumuz tedaviler neticesinde oynanan hormonlarımız, sağdan soldan duyduğumuz umudumuzu umut katan içtiğimiz ot karışımları, çok istediğimiz anne olma arzumuz, o duygunun müjdeleyicisi alamadığımız test sonuçlarımızın tahrip ettiği psikolojimiz... bizim sınavımızda böyleymiş... evet çok zor ... ama biliyorsun ki bizim düşmanımız stress ve üzüntü...lütfen bir an önce toparlanmaya çalış canım ..kendine zarar verdikçe tedavi sürecinide etkiliyorsun unutma bunu.. moral çok önemli bizim için... umarım bizlerde tez zamanda emeklerimizin karşılığını alıp cennet kokulu yavrularımıza kavuşacağız... Allah hepimize çekilecek dertler versin..

kızlar ya okudukça üzülüyorum.burdaki herkes birbirini çok iyi anlıyor eminim.ama elden bişi gelmiyor sabırlı olacağız ben inanıyorum allah bize de verecek miniğimizi, kıymetlimizi.rabbim herkesin yardımcısı olsun.ben işim dolayısı ile sık yazamıyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.birgün inşallah yazacağız buraya inşallah kocaman harflerle hamileyim diye.allah hepimize o duyguyu nasip etsin inşallah.öpüyorum sizi duanızda beni de eksik etmeyin nolur.kimin duası kkabul olur bilinmez hepinizden ben de dua bekliyorum.:emir_bebek::emir_bebek:

bu arada uuzun zamandır durumumdan bahsetmiyorum.antalyadan ali fuat beye gidiyorum.normal hamileliği yakalayabileceğimi söylüyor ona güvenmek istiyorum ama çok zor günler yaşadık eşimle biraz korkuyorum hala açıkçası.tüp bebek tedavisi oladan hamile kalacaksın diyor ama bakalım nasıl olacaksa..2 gün önce çatlatma iğnesi verdi bu aya adet gününü bekliyoruz ya miniğim geliyorum diyecek yada lena hala beklemeye devam edecek.ama ümitsiz değilim fsh kendiliğinden 5 lere düşmüş ben hiç bişi yapmadım sadece polen yedim.birda kafama takmamaya çalışıyorum o kadar bakalım bekliyoruz dua ediyorum artık miniğimi bana müjdelesinler diye hayırlısı olsun.duman seni unutmadım duam seninle canım inşallah alacaksın bebişini kucağına sabırlı ol.allah yardımcın olsun.durmdan haberdar ederim sizi ya inşallah kırmızılar gelmez :(:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

kızlar gününüz aydın olsunn:)yeni gün yeni umutlarla başlıyo.
dumancığımın bu zor günleri atlatcan,pıtırcığın iyi olcak inşallah,sağ sağlim kucağına alırsın Allahın izniyle.
gizciğim çokta kilolu değilmişsin böyle haftada çok kilo verdiren diyetler zarar verebilir bünyene.hem canım gerçekten kilolu değilmişsin zorlama bünyeni.bende 75 olduğum için destek vereyim dedim:))))
kızlar bende bugün doktorumu arıycam,bakalım rapor çıkartabilcekmiyim.Allahın izniyle herşey yolunda giderse gelecek aya yumim oluşursa tüpe bismillah diyip başlıycaz bakalım.
ALLAHIM HİÇBİRİMİZİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN.BURDAKİ TÜM ARKADAŞLARIMA,BİLİP BİLMEDİĞİM BEBEK İSTEYEN HERKESE,HEPİMİZE DUA EDİYORUM......

bu arada pc min sorununu tarayıcımdanmış.yaptırdım:) HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMM

bu arada uuzun zamandır durumumdan bahsetmiyorum.antalyadan ali fuat beye gidiyorum.normal hamileliği yakalayabileceğimi söylüyor ona güvenmek istiyorum ama çok zor günler yaşadık eşimle biraz korkuyorum hala açıkçası.tüp bebek tedavisi oladan hamile kalacaksın diyor ama bakalım nasıl olacaksa..2 gün önce çatlatma iğnesi verdi bu aya adet gününü bekliyoruz ya miniğim geliyorum diyecek yada lena hala beklemeye devam edecek.ama ümitsiz değilim fsh kendiliğinden 5 lere düşmüş ben hiç bişi yapmadım sadece polen yedim.birda kafama takmamaya çalışıyorum o kadar bakalım bekliyoruz dua ediyorum artık miniğimi bana müjdelesinler diye hayırlısı olsun.duman seni unutmadım duam seninle canım inşallah alacaksın bebişini kucağına sabırlı ol.allah yardımcın olsun.durmdan haberdar ederim sizi ya inşallah kırmızılar gelmez :(:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:[/QUOT

İNŞALLAH TÜP BEBEK TEDAVİSİ OLMADAN MİNİĞİN HAYIRLISIYLA GELİR.KALBİNİ FERAH TUT.ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN.BEBİŞ HABERLERİYLE YAZARSIN İNŞALLAH.

wanna posta girişin dolu..
Vakumlu poşetten sonra arada soğan kürü var sonra diğer vakumluya geçilitor bende.

Kızzzlaarrr 2 saat sonra nasibse opuda olucam..Tüm dualarınız için çok teşekkürler..

Dumancım inşş her şey yavaş yavaş yoluna girecek bol dua okuyalım inş..

canımmmm çok sevindim su yazını görünce gözlerim doldu inşallah Allah yüzüne güler o yumi bebek olarak sana geri döner.dualarım seninle arkadaşım herşey çook güzel olacak inan sen olurmu..

kızlar selam... bende malesef durumlar hala kötü, günde 2 iğneye rağmen pıhtılaşma oranımda çok ufacık bi azalma olmuş..en zından artmamış diye teselli oluyorum.. dr la bugün konuşucam..ama herşeye rağmen iyim ben ;) herşey güzel olacak inanıyorum:16::16:

sen dediğin gibi moralini yüksek tutmaya çalış canım .. inşallah hayırlsııyla bu zor günleri atlatacaksınız sen ve bebeğin...

Vakumlu poşetten sonra arada soğan kürü var sonra diğer vakumluya geçilitor bende.

Kızzzlaarrr 2 saat sonra nasibse opuda olucam..Tüm dualarınız için çok teşekkürler..

arkadaşım inşallah bu sefer her şey güzel olacak... umarım tez zamanda mucizenin kavuştuğunu da duyarız.. şansın bol olsun arkadaşım..

bu arada uuzun zamandır durumumdan bahsetmiyorum.antalyadan ali fuat beye gidiyorum.normal hamileliği yakalayabileceğimi söylüyor ona güvenmek istiyorum ama çok zor günler yaşadık eşimle biraz korkuyorum hala açıkçası.tüp bebek tedavisi oladan hamile kalacaksın diyor ama bakalım nasıl olacaksa..2 gün önce çatlatma iğnesi verdi bu aya adet gününü bekliyoruz ya miniğim geliyorum diyecek yada lena hala beklemeye devam edecek.ama ümitsiz değilim fsh kendiliğinden 5 lere düşmüş ben hiç bişi yapmadım sadece polen yedim.birda kafama takmamaya çalışıyorum o kadar bakalım bekliyoruz dua ediyorum artık miniğimi bana müjdelesinler diye hayırlısı olsun.duman seni unutmadım duam seninle canım inşallah alacaksın bebişini kucağına sabırlı ol.allah yardımcın olsun.durmdan haberdar ederim sizi ya inşallah kırmızılar gelmez :(:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

inşallah tüpe gerek kalmadan bebişin kendiliğinden gelir arkadaşım... her şey beyinde bitiyor zaten .. asıl bu kadar çok isterken onu resetlemekte mesele ... ama artık bizler de yaşadığımız deneyimlerle kafayı takmamayı öğrendik... Allah hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın, hayırlsıyla mucizelerimize kavuştursun..

Güzel haberlerle gel millstone, Allah yardımcın olsun

miloşum allah yardımcın hızır yoldaşın olsun kuzum bizde böyle derler genelde kardeşim

dumanım aynı dilek senin için ve tüm kardeşlerim için

zerrin göbek ve basen var ya 58 dim düşün 4 sene de 75 oldum üp bebekden dolayı kilo aldım

bugün ikinci günüm sadece lahana çorbası ve sebze
yarında temizlik var bakalım annem babam saolsun 5 gün yokum pazartesi burdayım inş.

kızlar millstone çıkmış opudan çok şükür rabbime yumisi de o da iyilermiş ayrıntıları anlatmasını heyecanla bekliyorum .. ama çok mutlu oldummmmmmmmmmmm

hadi bakalım cnm güzel haberlerle gel bize...
kızlar opu transfermi demek ?

kızlar millstone çıkmış opudan çok şükür rabbime yumisi de o da iyilermiş ayrıntıları anlatmasını heyecanla bekliyorum .. ama çok mutlu oldummmmmmmmmmmm

Canım arkadaşım çok sağol haber vermişsin kızlara..
Valla ayrıntılara girersem komedi:9::9::9:
Ben kadıköyde oturuyorum..pazar günü o kadar raht gittik ki m.köydeki merkeze erken de olmuştu..Bugün sallandık..
Anam bir çıktık trafik köprü kilit..10,30 da orada olmamız lazım,zaten erken çatlarsa falan diye korkuyodum başladım ağlamaya..Eşime dedim bas emniyet şeridinden..her yer polis kaynıyor falan..Eşimde dayanamadı girdik emniyet şeridine tabii polisler hemen durduruyorlar her köşe başında..Acil hastaneye yetişmemiz lazım diyor eşim ben zaten sanarsın doğuma yetişiyorum elim karnımda ağlıyorum polisler basın diyorr..Eskort önümüzde dörtlüler açık..Full ekşınn yaniii..
Sonra ağlayarak merkeze girdim çabukkkkkk dedimm..Hemen odaya aldılar soyun dedikleri an orada soyunmuştum valla:9::9::9: Şimdi anlatırken gülüyorum ama o an ömrümden ömür gitti..
Oda merkez hemşireler prenses mişim gibi ilgilendiler Allah razı olsun..Ameliyathaneye geçtik hemen..Masaya yattım doktorum geldi omzumu sıvazladı korkma dedi..Dedim bana önce ultrasonda bakıp yerinde duruyor diyin..Allahım diyorum içimden 1 yumurta ile kaldığım günlere baka..O kadar kıymetlim oldu kii.
Sonra doktor anestezisyene durunnn dedi bakalım içi rahatlasın baktı banada gösterdi bak burada herşey yolunda diye..Sonra hooop uyudumm kalktım..Elhamdulillah midem falanda hiç bulanmadı..Hafif pembe kanamam vardı..Orada adet ağrısı gibi oldu biraz ama eve gelince oda kalmadı çok şükür..Şimdi dinleniyorum..Progestan fitil verdi sabah iki akşam iki atıcam..Folbiol ve şu içtiğim ıvf herbal supporta devam et dedi..

Şimdilik benden bu kadar kızlar..Dua ediyoruz ailece etrafca..Yarın hayırlı haber alırsak ve perşembe günü transferim olursa hiç gıkımı çıkarmadan 12 gün beklicem inş..
Mevla ne yazdıysa onu göreceğim hepimiz gibii..
Öpüyorum siziiiiiiiiiii..

Ben kadıköyde oturuyorum..pazar günü o kadar raht gittik ki m.köydeki merkeze erken de olmuştu..Bugün sallandık..
Anam bir çıktık trafik köprü kilit..10,30 da orada olmamız lazım,zaten erken çatlarsa falan diye korkuyodum başladım ağlamaya..Eşime dedim bas emniyet şeridinden..her yer polis kaynıyor falan..Eşimde dayanamadı girdik emniyet şeridine tabii polisler hemen durduruyorlar her köşe başında..Acil hastaneye yetişmemiz lazım diyor eşim ben zaten sanarsın doğuma yetişiyorum elim karnımda ağlıyorum polisler basın diyorr..Eskort önümüzde dörtlüler açık..Full ekşınn yaniii..
Sonra ağlayarak merkeze girdim çabukkkkkk dedimm..Hemen odaya aldılar soyun dedikleri an orada soyunmuştum valla:9::9::9: Şimdi anlatırken gülüyorum ama o an ömrümden ömür gitti..
Oda merkez hemşireler prenses mişim gibi ilgilendiler Allah razı olsun..Ameliyathaneye geçtik hemen..Masaya yattım doktorum geldi omzumu sıvazladı korkma dedi..Dedim bana önce ultrasonda bakıp yerinde duruyor diyin..Allahım diyorum içimden 1 yumurta ile kaldığım günlere baka..O kadar kıymetlim oldu kii.
Sonra doktor anestezisyene durunnn dedi bakalım içi rahatlasın baktı banada gösterdi bak burada herşey yolunda diye..Sonra hooop uyudumm kalktım..Elhamdulillah midem falanda hiç bulanmadı..Hafif pembe kanamam vardı..Orada adet ağrısı gibi oldu biraz ama eve gelince oda kalmadı çok şükür..Şimdi dinleniyorum..Progestan fitil verdi sabah iki akşam iki atıcam..Folbiol ve şu içtiğim ıvf herbal supporta devam et dedi..

Şimdilik benden bu kadar kızlar..Dua ediyoruz ailece etrafca..Yarın hayırlı haber alırsak ve perşembe günü transferim olursa hiç gıkımı çıkarmadan 12 gün beklicem inş..

canım öncelikle geçmiş olsunn....inşallah yarında güzel hayırlı haber gelir...transferinde olur hayırlısıyla....bu günleri görmek bana ve benşm gibi bekleyen arkadaşlarıma inşallahhhhhh

not:tciker ım uğur getirsin diye canlarımmm...hamile değilim :( ama şimdilik :)

en maceraa yaşadın sen bugün film gibi:)) bebeğin olursa ki içimden kızın olacağı geçti anlat ona annesi neler neler yaşadığını... buradanda yazıyorum kalbim dualarım seninle...
her şey allahın izniyle güsel olcakkkkkkkkkkkkkkk

geçmiş olsun cnm;;;;;;))) gülmekten çatladım ya yazını okudukça sen salına salına opuya gidersen olcağı o istanbul gibi bi yerde ;)) birde dioyorsun ya bi yumurtayla kaldığım günlere diye öldüm gülmekten polis eskortu falan ;)))
iyi hadi yumurtan seni üzmemiş inş. bundan sonrada üzmez ve sana evlat olarak geri döner cnm çok sevindim bu kadar ilerliyebilmene opu olabilmene.. öptüm tatlım ;):16::16::16:

kız akşam seni anlattım eşime kızın başına bunlar bunlar gelmiş diye..eşim tam işe giderken durmuş tv de alt yazı okumaya başladı bi baktım hastaneye yetişmek için emniyet şeridini kullandılar yazısını okuyormuş bende eşime bunlar bizimkiler olmasın sakın dedim ;)))) kız tv lere çıkmadın dimiiiiii ;))))))çocuk yapcam derken...:1::1::1::1::1::1::1::1:

kız akşam seni anlattım eşime kızın başına bunlar bunlar gelmiş diye..eşim tam işe giderken durmuş tv de alt yazı okumaya başladı bi baktım hastaneye yetişmek için emniyet şeridini kullandılar yazısını okuyormuş bende eşime bunlar bizimkiler olmasın sakın dedim ;)))) kız tv lere çıkmadın dimiiiiii ;))))))çocuk yapcam derken...:1::1::1::1::1::1::1::1:

Ayy görmedim valla..
Bizmiydik ki acaba..:18::18::18::18:
Ne güzel güldürdüm işte sizi daha ne istiyonuzzzzzz:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

gerçektende filmlere konu olacak bir olay yaşamışız.. sen bunları anlatırken bizler gülüyoruz ; ama acaba senin içinde ne fırtınalar kopuyordu.. neyseki sorunsuz bir şekilde opun gerçekleşmiş canım inşallah bugünde hayırlısıyla yumoşunun döllenip kalitesinin yüksek olduğunu öğrenirsin ..inşallah bu sefer sonu hayırlsıyla güzel biter canım .. şansın bol olsun arkadaşım..

ayyy yavrumm ne kadar macera yaşamışsın yaaa...valla neden bu kadar duygusalım blmiyorum ama okurken gözlerim doldu yine :) aslında sonradan bakınca bol maceralı güzel hatırlanacak şeyler ama ne kadar sıkıntıya girmişsindir orda.... hadi milstone um canımm çok az kaldı inancımız tam herşey çook güzel olacak....

Back
X