merhaba arkadaşım , ara ara hepimiz senin şu an kapıldığın duyguları yaşıyoruz. görmüş olduğumuz tedaviler neticesinde oynanan hormonlarımız, sağdan soldan duyduğumuz umudumuzu umut katan içtiğimiz ot karışımları, çok istediğimiz anne olma arzumuz, o duygunun müjdeleyicisi alamadığımız test sonuçlarımızın tahrip ettiği psikolojimiz... bizim sınavımızda böyleymiş... evet çok zor ... ama biliyorsun ki bizim düşmanımız stress ve üzüntü...lütfen bir an önce toparlanmaya çalış canım ..kendine zarar verdikçe tedavi sürecinide etkiliyorsun unutma bunu.. moral çok önemli bizim için... umarım bizlerde tez zamanda emeklerimizin karşılığını alıp cennet kokulu yavrularımıza kavuşacağız... Allah hepimize çekilecek dertler versin..
kızlar ya okudukça üzülüyorum.burdaki herkes birbirini çok iyi anlıyor eminim.ama elden bişi gelmiyor sabırlı olacağız ben inanıyorum allah bize de verecek miniğimizi, kıymetlimizi.rabbim herkesin yardımcısı olsun.ben işim dolayısı ile sık yazamıyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.birgün inşallah yazacağız buraya inşallah kocaman harflerle hamileyim diye.allah hepimize o duyguyu nasip etsin inşallah.öpüyorum sizi duanızda beni de eksik etmeyin nolur.kimin duası kkabul olur bilinmez hepinizden ben de dua bekliyorum.