- 16 Mart 2009
- 4.803
- 34
- 363
kızlarrrr herkes nerde 2 gündür geliyorum gidiyorum ses yok..
millstonem nsl oldun cnm iyisin inş.???
Canım bnm iyiyim çok sağolll..
sen nasılsınnnnnn meleğin ve senin için duacıyım inannn buna lafta değil..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr herkes nerde 2 gündür geliyorum gidiyorum ses yok..
millstonem nsl oldun cnm iyisin inş.???
mrhb kızlar.nasılsınız..dumancım pıtırcığın nasıl.bende bikaçgündür rapor çıkarmak için uğraşıyodum.kızlar ya bende dün hastalandım.dokt aradım.bugün fsh ve diğer tahlillere baktı.zaten 6 aydır biesteron kullanıyodum.fsh yine uçmuş 125 lere.ben biesteron ve bisürü bitki demliyodum,ayrıca hayıtı demleyip içiyodum, sabahları bal polan arısütü ve başka bi karışım daha yiyodum.acaba bunlarla karışınca iycemi artdırdıkı.yoksa geçende 36 lardaydı.yani uzun lafın kısası.rapor tüp bebek olayı şuan için askıya alındı.ve ben yine boşluktayımmmmmmmm![]()
cnm geçmiş olsun bende 5.5aydır biosteron kullanıyorum ama hiç fsh mi ölçtürmedim ben gidip her adetimde direk ultrasona girip yumurtalarıma bakdırıyordum varmı yokmu rahimkalınlığım nasıl diye bidahakine sende bu yöntemi dene (5 yumurtam oluyor dehayla) fsh ölçdürüp durma önemli olan yumurta üretip üretmediğin.inan fsh mi hiç bilmiyorum en son 7-8 ay önce baktırmışımdır gerçi benim fsh m normal çıkıyordu amh düşüktü sonuçta oda erken menooz teşhisi oluyor.ilk tedavimde 1-2 yumurta oluştu iptal ettik yumurtam az diye iğnelerin 5. gününde....
nihayet dün başladım tüp bebek tedavime inş. sende bidahaki adetinle başlarsın geçmiş olsun..
cnm geçmiş olsun bende 5.5aydır biosteron kullanıyorum ama hiç fsh mi ölçtürmedim ben gidip her adetimde direk ultrasona girip yumurtalarıma bakdırıyordum varmı yokmu rahimkalınlığım nasıl diye bidahakine sende bu yöntemi dene (5 yumurtam oluyor dehayla) fsh ölçdürüp durma önemli olan yumurta üretip üretmediğin.inan fsh mi hiç bilmiyorum en son 7-8 ay önce baktırmışımdır gerçi benim fsh m normal çıkıyordu amh düşüktü sonuçta oda erken menooz teşhisi oluyor.ilk tedavimde 1-2 yumurta oluştu iptal ettik yumurtam az diye iğnelerin 5. gününde....
nihayet dün başladım tüp bebek tedavime inş. sende bidahaki adetinle başlarsın geçmiş olsun..
Bende uzun zamandan beri arasıra takip ediyorum.Aynı sorunlar bende de var.Rezerv azlığı.En zor vakalar bizleriz.Herzaman söylediğim gibi kaderde varsa rezerv mezer boş olacaksa oluyor.
zerrin06 geçen aydaki fsh ılımlı yüksekken herhalde çok şey karıştırdığın için iyice artmış.Ben birara saraçoğlunun kürlerini uygulamıştım orda kürler sırayla aynı anda alınmıyordu.Sende ankaradasın sanırım .Nereye gidiyorsun hastane olarak.Ben gürgana gidiyorum.adetimde gitmeyi düşünüyorum.Bakalım kısmet..
canım sana tedavınde basarılar dılıyorum ınsaallah bu kez bebısın gelır bu tedavı ıle. Biosteron nedır ? Benım yumurtalara oyle bakılmazdı sık sık. Hep fsh olculurdu. Amh hıc soylemezlerdı hatta duymadım bıle hıc. Ama erken menopozdasın demıstı doktorum. Bunu da anlamadım yanı.amh yıne fsh gıbı kan tahlılı ıle mı olculuyor
Allah karşımıza bize insan gibi bakan dr lar çıkarsın, çoğu eminim para gözüyle bakıyodur olaya...
amin arkadaşım. fahiş ücretlerin sözkonusu olduğu tedavilerden geçiyoruz veya geçeceğiz,allah korusun bütün forumdaşlarımı...
arkadaşlar 3 gündür biesterona (dhea) başladım. prospektüsünde hormon tedavisi görenlerin kullanmaması gerektiği yazıyor,ama ben aynı zamanda prolaktinimi düşürmesi için dostinex, adetimi düzenlesin diye de östrojen içeren cyclo progynova kullanıyorum. önceki gün gece ilaçlardan olsa gerek çok yoğun çarpıntı ve uykusuzluk yaşadım.sabaha kadar hem de. dhea kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
canım ben dheayla beraber bi ilaç kullanmadım.yukardada yazdığım gibi bitki ot kullandım açıkcası.sonuda iyi olmadı.ve dheayı gece yatmadan önce 3 tane kullanıyorum.ve gece rahat uyuyorum.canım sende hormon haplarıyla yani diğer ilaçlarla kullanma bence.tehlikeli olabilir.
arkadaşlar 3 gündür biesterona (dhea) başladım. prospektüsünde hormon tedavisi görenlerin kullanmaması gerektiği yazıyor,ama ben aynı zamanda prolaktinimi düşürmesi için dostinex, adetimi düzenlesin diye de östrojen içeren cyclo progynova kullanıyorum. önceki gün gece ilaçlardan olsa gerek çok yoğun çarpıntı ve uykusuzluk yaşadım.sabaha kadar hem de. dhea kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
bende dheayi ilk 2 ay sabah ogke aksam aldim.sonrada doktorum gece yatmadan once 3 tane ic dedi.ve son 4 aydir boyle kullaniyorum.bende universite hastanesine gitdim.orda doktora soyledimde amhin 0.07 oldugunu ve 5 ay once olcturdugumude soylemistim. gerek yok.bana kalsa bastan kullanma derdim dedi.sonra kendi doktorum yeniden istedi ve bende bugun kan verdim.insalalh bi faydasini gorurum.canim sende bi gelisme gosterdimi
bende dheayi ilk 2 ay sabah ogke aksam aldim.sonrada doktorum gece yatmadan once 3 tane ic dedi.ve son 4 aydir boyle kullaniyorum.bende universite hastanesine gitdim.orda doktora soyledimde amhin 0.07 oldugunu ve 5 ay once olcturdugumude soylemistim. gerek yok.bana kalsa bastan kullanma derdim dedi.sonra kendi doktorum yeniden istedi ve bende bugun kan verdim.insalalh bi faydasini gorurum.canim sende bi gelisme gosterdimi
cnm çok sevindim iyi olmana, üzülüp vakit kaybetmek yok yeniden tedaviye başla hemen olurmu ltfn..Canım bnm iyiyim çok sağolll..
sen nasılsınnnnnn meleğin ve senin için duacıyım inannn buna lafta değil..
cnm çok sağol iyi pıtırcık,1 hafta sonra pıtırcıgın bi cinsiyeti olacak:) heyecanla onu bekliyoruz, tabi yukardada yazdığım gibi birde kan pıhtılaşmam vardı,geçinip gidiyoruz işte...mrhb kızlar.nasılsınız..dumancım pıtırcığın nasıl.bende bikaçgündür rapor çıkarmak için uğraşıyodum.kızlar ya bende dün hastalandım.dokt aradım.bugün fsh ve diğer tahlillere baktı.zaten 6 aydır biesteron kullanıyodum.fsh yine uçmuş 125 lere.ben biesteron ve bisürü bitki demliyodum,ayrıca hayıtı demleyip içiyodum, sabahları bal polan arısütü ve başka bi karışım daha yiyodum.acaba bunlarla karışınca iycemi artdırdıkı.yoksa geçende 36 lardaydı.yani uzun lafın kısası.rapor tüp bebek olayı şuan için askıya alındı.ve ben yine boşluktayımmmmmmmm![]()
Bende uzun zamandan beri arasıra takip ediyorum.Aynı sorunlar bende de var.Rezerv azlığı.En zor vakalar bizleriz.Herzaman söylediğim gibi kaderde varsa rezerv mezer boş olacaksa oluyor.
zerrin06 geçen aydaki fsh ılımlı yüksekken herhalde çok şey karıştırdığın için iyice artmış.Ben birara saraçoğlunun kürlerini uygulamıştım orda kürler sırayla aynı anda alınmıyordu.Sende ankaradasın sanırım .Nereye gidiyorsun hastane olarak.Ben gürgana gidiyorum.adetimde gitmeyi düşünüyorum.Bakalım kısmet..
ben ilk tedavime başladığımda pragonla başladım iğneyi 5. günde kesdim 2 tn yumurtam anca çıktı onlarında boş olma olsaılığını göz önüne aldık iptal ettk.daha sonra amh yi yaptırdım düşük çıktı ve dr.. dehayı kullanmamı söyledi 5,5 aydır kullanıyorum 3 aydır takip ettiriyorum her ay 5 yumurtam oluyor arada rahim kalınlığı falan bazı sorunlar yaşadım nihayet bu sefer sorunsuz başlıyabilcem tedavime başladım gerçi ama gün doğmadan neler doğuyor iptal olcak endişesi hep var bende..bende gelişme gösterdi iğnelerimi vurulmadan elimde 5 yumurtam var) bundan iyisi can sağlığı benim için..benim fsh sorunum yok fsh normal amh düşük.deha folikülllerin kalitesinide artttırıyodur inş. bakalım bu hafta akla karayı göricez.yarın iğneye başlıyorum hayırlısıyla.
cansunida güzel arkadaşım tedavin hayırlı uğurlu olsun..
İnş herşey yolunda gider..
Senin birde erkek infertilite (azo) durumu vardı galiba yanılmıyorsam..İnş az bile olsa, kaliteli yumoş ve spermle sonuca ulaşırsın bitanem..