Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Papatya senin amh degerin kac ki? O kadar umitsizsin...

canım benim amh değeri <0.1 yani 0.07 lerde.fsh 8 aydır aralıksız ullandıgım biesteronla en son 56 oldu.AMA BURDAKİ ARKADAŞARIN DEDİĞİ GİBİ RABBİM İSTEYİP OL DEDİKTEN SONRA BU DEĞERLER HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL...demekki bi hayırlııs vardır...benim bi sanssızlığımda eşim yurt dışında.sperm dondurmayı düşündük.bikaçdoktor zaten yumurtan yok olsada çok kalitesiz olcaktır,dondurulmuş spermde döllenme kalitesini düşürcektir.gereksiz dediler.şimdilik eşimin geldiği zamana beklemedeyim... bende her sabah arı sütü bal polen yiyorum,öğlen q enzim,omeda 3 kullanıyorum.cycloya başladım...geceleri 3 tane biesteron içip ALLAHA ÇOOOOOK DUALAR EDİP(hepimiz için) MIŞIL MIŞIL UYUYORUMMMM:))))))

merhaba kızlar nasılsınız?

dumannn canım bizz iyiyizde sen nasılsın.... bebiş iyidir inşallahhh...geçen aklımdan duman ve gülü diye geçirdimmm...ayy Allahın izniyle doğunca gülemi benziycek ne şöyle yanakları pembe pembe pofişş olcak inşallahhh:))))))..Allahım nazarlardan korusunn saglıkla sıhhatle kucagın aalmayı nasip etsinn...

maşallah canım yaa sen şimdi de hamilemisin, benimde hayalim allah izin verirde doğum yaparsam sağ salim bebiş 1 yaşındayken yeniden bebek düşünmek istiyorum... belkide bu durumumuzdan dolayı kalabalık bi aile istiyoruz inadına :) çok sevindim senin adına...böyle güzel örnekler bize umut oluyo...
aynen öyle canım güya normal ama yumurta kalitesiz olunca insan sürekli bişeymi olacak diye bekliyo malesefki....

yanakları biraz tombiş gibi gözüküyodu en son biliyomusun:) amin diyorum kocaman bi Allah hepimizin kucağını doldursun inşallahh.

kızlar dün dr.gittim 3 adet yumurta ile yola devam dedi.15 -14-15 ml dedi sanırım.cuma günü ne yapacağımız belli olur dedi.çatlatm aiğnes,i verecek sanıyorum.yarın 12 de randevum.belli olacak.inşallah 1 tane daha büyüyüp bana süpriz yapar yarın.

Maşallah canım süperrr bence yola devamm hayırlısı ile

Aminnnn meryemmm hiç durmak yok dediğin gibi elimizden geleni yapıcaz takdir Yaradanın..İnş da vericek bize...

İyiki gelip yazmışsın eline yüreğine sağlık..İnş bizde böyle mucize haberlerimizi çarşaf çarşaf yayınlarız senin gibi..Allahım meleklerinle sağlıklı huzurlu ömürler nasib etsin..

bende bugün daktıra gittim..Geçtiğimiz günlerde zaten algılayamadığım sağ kasığımda bir ağrı ve akıntım olmuştu..Meğersem kendiliğinden çatlamışş.Ovulasyon gerçekleşmiş dedi daktır..
Sabrediğ cyclo ya başlamasaydım belkide bu ayda kendiliğimden adet görecekmiştim..Ama sağlık olsun şimdi önümüzdeki adet ile şu anda sol tarafımda daha çok küçük minnak olan yumilerimin durumlarını değerlendirerek başlıcaz..Doktorum olumlu konuştu..ben zaten çok iyi değildim ağladım falann konuşurken resmen terapi yaptı bana sağolsun..İnş herşey daha da güzel olucak inanıyorum..

hadi balaım o yumilerin en az biri bebiş olsun sana inşallah canım maşallah....

canımsın yaa dr un öyle moral vermesi herşeyi biraz daha kolaylaştırıyo sanki dimi... Herşeyin en güzelini hakediyosun inşallah en sonunda yüzün güler canım benim.

canımsın yaa dr un öyle moral vermesi herşeyi biraz daha kolaylaştırıyo sanki dimi... Herşeyin en güzelini hakediyosun inşallah en sonunda yüzün güler canım benim.

Aminn birsencimmm inşş meleğine kardeşlerii sıraya girer..Peş peşe güzel haberler dökülür bu topikte..

http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/371939-basit-yontemle-infertiliteyi-yendim-52.html

kızlar bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine dün bu linki baya okudum daha sonra dün gece eşimle yabancı sitelerde araştırdık hem kadın hem erkek için çok etkiliymiş overleri güçlendirip dahada yumurta çıkışını sağlıyormuş spermlerdede aynısı içeriği tavşancıl otu fakat tentürü daha faydalıymış romanyada tüp bebek tedavi öncesi kullandırtırıyorlarmış ve tamamen bitkisel yanlız şöyle bir sorun var satışı sadece ülke sınırları içerisinde giden getirebiliyormuş şimdi getirebilecek birini araştırıyoruz....

bir bakın isterseniz fiyatıda çok uygun bitkiselde denemekte fayda var....

canım milciğim kendiliğinden hastalanmanda çok güzel...ve inşallah herşey daha da güzel olur..gelecek ay için daha güzel haberler verceksin.....

semramus bugün inşallah güzel haberlerle gelirsin...

picasso bende baktım.hatda orda daha önceden konuştuğum bi arkadaş ta var.ve oda 3 ay önce bi şekilde bulup kullanmış ve bide vanda herdem isimli bi bayanada gitmişti.ve şuan hamile.aslında getirtebilecek biirni bulsak ve topluca getirebilsek çok iyi olurda nasıll....

Kızlar ya ben bunu getirttim aylar öncee..Ama inanın bana içilecek gibi değil..

bacılar napıyonuss ben okulda yorulduum ıcın eve de gec geldıım ıcın esım gelene kadar yatıp dınlenıyorum sonra da yemek tv gelen gıden ödev hazırlamaca derken gun bıtıyo zatı 10da sızıyorum:/ pzt ilk randevumuz var dualarınıza da ihtiyacımız... ınann sureklı sızler ıcın dua edıyorum Allah bu anları sızlere de yasatsın... yaradan a emanet olun... inş pzt sağlıklı hbrlerle gelebiliriiimmm...... bu arada tedavı surecındekı herkese de Allah kalıtelı sağlıklı yumurtalar, tırtıl gıbı emmbrıyolr görmeyı nasıp etsınnnn....

uzunnca bir süredir nete giremedimmm ...buarada hayatımda yeni ayrılıklara yelken açıyorum
evlat hasreti ile yanarken eşinden ayrı kalmak boğazda düğümlenen insanı hıçkırıklara boğan bir durum...Allah beterinden saklasın...
ilknurummm canımsınnn sonucuna çok üzüldümm yanında olabilmek numarını yollarsan aramak isterim...
dumanımmm pıtırcıgım büyüyor,pıtırcıgınla biz teyzelere dua edin..dayanılması zor gnler başlıyor benim için
millstone sınavın nasıl geçti?
luludya seni ve eşini tebrik ediyorum..rabbim kucagına almayı nasip etsin...
picasso nasılsın?
mantımmm özeldeen yazdım :)
semramus tedavidemisin ? allah yardımcın olsun...
gayem07 ,pozitif enerjimm nasılsın?
herkese herkese selam olsunnn
adını yazmayı unuttuklarım varsa affolaaa hepinizi çok özledimmm

canım bu tempoda dikkat et bebikine iyi bak beslenmeni ihmal etme çok yorma kendini, biizm bebişlerimiz pırlanta değerinde tüm bebekler öyle ama biz zor buluyoruz o yüzden aman haaa dikkat et

canım hoşgeldin... eşinle iş için filan ayrılıyosunuz sanırım dediğin gibi Allah beterinden saklasın, en kötü ayrılıklar böyle olsun... arayı çok uzatma lütfen özletiyosun kendini... inşallah bu sıkıntılı günlerinde geçer canım öpüyorum seni

slm kizlar benim ilk denememde sadec 3 tane cikti doktor dediki catlatma ignesini ayrlayamdik dedi 2 tanesi yasadi biri öldü sonuc negatif ikinci denemdede 9 tane cikti 2yasadi aralikli zamanlardada o digerleri öLdü sonuc yine hüsran bendeki yumurta kalitesine iyi diyorlar ama az cikiyo burda okuduklarima göre 15-20 arasi yumuRta cikan bayanlar var acaba yumurta sayisi az olan bayanlar varmi bana yardimci olurlarsa sevinirim tesekkür edrim..(TABIKI RABBIMIZ ISTERSE OLUR ISTEMESE OLMAZ HEPIMIZ BIR YUMURTADAN MEYDANA GELDIKK RABBIM BÜTÜN ISTEYENLERE ANNELIGI YASATSIN) AMINNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…