Papatya senin amh degerin kac ki? O kadar umitsizsin...
merhaba kızlar nasılsınız?
maşallah canım yaa sen şimdi de hamilemisin, benimde hayalim allah izin verirde doğum yaparsam sağ salim bebiş 1 yaşındayken yeniden bebek düşünmek istiyorum... belkide bu durumumuzdan dolayı kalabalık bi aile istiyoruz inadına :) çok sevindim senin adına...böyle güzel örnekler bize umut oluyo...ben foruma çok aktif katılamıyorum ama belki bilenler vardır amh 0.4 ile kendim hamile kaldım ve 16 aylık kızım var kızım 1 yaşına geldiğinde acaba 2. çocuk için şansımız olurmu diye ege üni. tüp bebek merkezinden hocaya danışıyım dedim USG de sağ over çok küçülmüş. sol over ehh işte dediler bu arada adetlerimde iyice şaşmaya başladı .üniversitede ki hoca bir daha amh bakalım dedi gönderdik sonuç 0.1 den küçük saptandı tabii hoca çok umutsuz konuşmakla beraber 3.günFSH bakalım dedi fsh:6 gelince bana ilk siklusda ıvf deneyelim dendi ama ümitsiz herneyse HSG cekıldı temiz cylopronova baslandı adet olunca hemen tedavıye baslancaktı ilaç bitti bir türlü adet olmuyorum 12 gun oldu yok ege uni. gittim acaba kıstmi olustu falan diye baktılar 2-3 gune hastalanırsın ama hormon bakalım dediler ne alakaysa FSH istediler fsh:0.44 geldi o zaman anladım hamile olduğumu (kendim sağlıkçıyım gebelikte fsh çok düşük olur) hemen çıktım bir özel laboratuvarda hcg baktırdım değer 306 Allah'a çok şükür
şu anda 20 haftalık hamileyim.Allah isteyen herkeze versin olanlarada uzun ömürler versin. değerler ne kadar kötü olursa olsun bir dönemde FSH biraz düzelme eğilimine girdiğinde hamilelik olabiliyor arkadaşlar.(Birde eşim ıvf yapıcaz diye ılk defa spermıyogram verdi morfolojısı %2 çıkmasınmı)
aynen öyle canım güya normal ama yumurta kalitesiz olunca insan sürekli bişeymi olacak diye bekliyo malesefki....öyle tatlım herşeyin hayırlısı rabbim inşallah hayırlısı ile bizede nasip eder....bizde normal gebelik yaşayan en son duman onunda bizden farkı yok güya normal kaçıncı ayına kadar yüreği ağzında bekledi rabbim inşallah hayırlısı ile prensesini kucağına almayı nasip edecek....
ama çevremde sorunsuz gebe kalanları gördükce isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum hemen bir silkeleniyorum allahım vardı bundada bir hikmetin diyorum....
canım bugün başka topikde seni okumuştum hatta eşime anlattım şimdi bulabileceğimiz hakiki arı sütü arıyoruz inşallah rabbim bizede nasib eder bizlere bol bol dua et lütfen.....
yanakları biraz tombiş gibi gözüküyodu en son biliyomusun:) amin diyorum kocaman bi Allah hepimizin kucağını doldursun inşallahh.dumannn canım bizz iyiyizde sen nasılsın.... bebiş iyidir inşallahhh...geçen aklımdan duman ve gülü diye geçirdimmm...ayy Allahın izniyle doğunca gülemi benziycek ne şöyle yanakları pembe pembe pofişş olcak inşallahhh:))))))..Allahım nazarlardan korusunn saglıkla sıhhatle kucagın aalmayı nasip etsinn...
kızlar dün dr.gittim 3 adet yumurta ile yola devam dedi.15 -14-15 ml dedi sanırım.cuma günü ne yapacağımız belli olur dedi.çatlatm aiğnes,i verecek sanıyorum.yarın 12 de randevum.belli olacak.inşallah 1 tane daha büyüyüp bana süpriz yapar yarın.
Bana doktorum donor bile onerdi bende hemen doktorumu degistirdim sonucta benim yumurtam esimin de spermleri var neden donor deneyelim ki.. Ben inaniyorum ve Allahim bana guc ve kuvvet verdikce kendi yumurtalarimla denemeye deger diyorum... Ve Allahtan umudumu kesmiyorum herseye kadir olan Rabbim bize de bu mutlulugu yasatacak insallah...
ben foruma çok aktif katılamıyorum ama belki bilenler vardır amh 0.4 ile kendim hamile kaldım ve 16 aylık kızım var kızım 1 yaşına geldiğinde acaba 2. çocuk için şansımız olurmu diye ege üni. tüp bebek merkezinden hocaya danışıyım dedim USG de sağ over çok küçülmüş. sol over ehh işte dediler bu arada adetlerimde iyice şaşmaya başladı .üniversitede ki hoca bir daha amh bakalım dedi gönderdik sonuç 0.1 den küçük saptandı tabii hoca çok umutsuz konuşmakla beraber 3.günFSH bakalım dedi fsh:6 gelince bana ilk siklusda ıvf deneyelim dendi ama ümitsiz herneyse HSG cekıldı temiz cylopronova baslandı adet olunca hemen tedavıye baslancaktı ilaç bitti bir türlü adet olmuyorum 12 gun oldu yok ege uni. gittim acaba kıstmi olustu falan diye baktılar 2-3 gune hastalanırsın ama hormon bakalım dediler ne alakaysa FSH istediler fsh:0.44 geldi o zaman anladım hamile olduğumu (kendim sağlıkçıyım gebelikte fsh çok düşük olur) hemen çıktım bir özel laboratuvarda hcg baktırdım değer 306 Allah'a çok şükür
şu anda 20 haftalık hamileyim.Allah isteyen herkeze versin olanlarada uzun ömürler versin. değerler ne kadar kötü olursa olsun bir dönemde FSH biraz düzelme eğilimine girdiğinde hamilelik olabiliyor arkadaşlar.(Birde eşim ıvf yapıcaz diye ılk defa spermıyogram verdi morfolojısı %2 çıkmasınmı)
hadi balaım o yumilerin en az biri bebiş olsun sana inşallah canım maşallahkızlar dün dr.gittim 3 adet yumurta ile yola devam dedi.15 -14-15 ml dedi sanırım.cuma günü ne yapacağımız belli olur dedi.çatlatm aiğnes,i verecek sanıyorum.yarın 12 de randevum.belli olacak.inşallah 1 tane daha büyüyüp bana süpriz yapar yarın.
bende bugün daktıra gittim..Geçtiğimiz günlerde zaten algılayamadığım sağ kasığımda bir ağrı ve akıntım olmuştu..Meğersem kendiliğinden çatlamışş.Ovulasyon gerçekleşmiş dedi daktır..
Sabrediğ cyclo ya başlamasaydım belkide bu ayda kendiliğimden adet görecekmiştim..Ama sağlık olsun şimdi önümüzdeki adet ile şu anda sol tarafımda daha çok küçük minnak olan yumilerimin durumlarını değerlendirerek başlıcaz..Doktorum olumlu konuştu..ben zaten çok iyi değildim ağladım falann konuşurken resmen terapi yaptı bana sağolsun..İnş herşey daha da güzel olucak inanıyorum..
canımsın yaa dr un öyle moral vermesi herşeyi biraz daha kolaylaştırıyo sanki dimi... Herşeyin en güzelini hakediyosun inşallah en sonunda yüzün güler canım benim.
bende bugün daktıra gittim..Geçtiğimiz günlerde zaten algılayamadığım sağ kasığımda bir ağrı ve akıntım olmuştu..Meğersem kendiliğinden çatlamışş.Ovulasyon gerçekleşmiş dedi daktır..
Sabrediğ cyclo ya başlamasaydım belkide bu ayda kendiliğimden adet görecekmiştim..Ama sağlık olsun şimdi önümüzdeki adet ile şu anda sol tarafımda daha çok küçük minnak olan yumilerimin durumlarını değerlendirerek başlıcaz..Doktorum olumlu konuştu..ben zaten çok iyi değildim ağladım falann konuşurken resmen terapi yaptı bana sağolsun..İnş herşey daha da güzel olucak inanıyorum..
kızlar dün dr.gittim 3 adet yumurta ile yola devam dedi.15 -14-15 ml dedi sanırım.cuma günü ne yapacağımız belli olur dedi.çatlatm aiğnes,i verecek sanıyorum.yarın 12 de randevum.belli olacak.inşallah 1 tane daha büyüyüp bana süpriz yapar yarın.
http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/371939-basit-yontemle-infertiliteyi-yendim-52.html
kızlar bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine dün bu linki baya okudum daha sonra dün gece eşimle yabancı sitelerde araştırdık hem kadın hem erkek için çok etkiliymiş overleri güçlendirip dahada yumurta çıkışını sağlıyormuş spermlerdede aynısı içeriği tavşancıl otu fakat tentürü daha faydalıymış romanyada tüp bebek tedavi öncesi kullandırtırıyorlarmış ve tamamen bitkisel yanlız şöyle bir sorun var satışı sadece ülke sınırları içerisinde giden getirebiliyormuş şimdi getirebilecek birini araştırıyoruz....
bir bakın isterseniz fiyatıda çok uygun bitkiselde denemekte fayda var....
picasso bende baktım.hatda orda daha önceden konuştuğum bi arkadaş ta var.ve oda 3 ay önce bi şekilde bulup kullanmış ve bide vanda herdem isimli bi bayanada gitmişti.ve şuan hamile.aslında getirtebilecek biirni bulsak ve topluca getirebilsek çok iyi olurda nasıll....
Kızlar ya ben bunu getirttim aylar öncee..Ama inanın bana içilecek gibi değil..
canım tadı çokmu kötü..acı bişeymi..bide elfom ben sana özelden bişey sorcaktım.ama özelden yazamıyom.hakkım yokmuş.başka biyerden yazcam olurmu canım.
canım bu tempoda dikkat et bebikine iyi bak beslenmeni ihmal etme çok yorma kendini, biizm bebişlerimiz pırlanta değerinde tüm bebekler öyle ama biz zor buluyoruz o yüzden aman haaa dikkat etbacılar napıyonuss ben okulda yorulduum ıcın eve de gec geldıım ıcın esım gelene kadar yatıp dınlenıyorum sonra da yemek tv gelen gıden ödev hazırlamaca derken gun bıtıyo zatı 10da sızıyorum:/ pzt ilk randevumuz var dualarınıza da ihtiyacımız... ınann sureklı sızler ıcın dua edıyorum Allah bu anları sızlere de yasatsın... yaradan a emanet olun... inş pzt sağlıklı hbrlerle gelebiliriiimmm...... bu arada tedavı surecındekı herkese de Allah kalıtelı sağlıklı yumurtalar, tırtıl gıbı emmbrıyolr görmeyı nasıp etsınnnn....
canım hoşgeldin... eşinle iş için filan ayrılıyosunuz sanırım dediğin gibi Allah beterinden saklasın, en kötü ayrılıklar böyle olsun... arayı çok uzatma lütfen özletiyosun kendini... inşallah bu sıkıntılı günlerinde geçer canım öpüyorum seniuzunnca bir süredir nete giremedimmm ...buarada hayatımda yeni ayrılıklara yelken açıyorum
evlat hasreti ile yanarken eşinden ayrı kalmak boğazda düğümlenen insanı hıçkırıklara boğan bir durum...Allah beterinden saklasın...
ilknurummm canımsınnn sonucuna çok üzüldümmyanında olabilmek numarını yollarsan aramak isterim...
dumanımmm pıtırcıgım büyüyor,pıtırcıgınla biz teyzelere dua edin..dayanılması zor gnler başlıyor benim için
millstone sınavın nasıl geçti?
luludya seni ve eşini tebrik ediyorum..rabbim kucagına almayı nasip etsin...
picasso nasılsın?
mantımmm özeldeen yazdım :)
semramus tedavidemisin ? allah yardımcın olsun...
gayem07 ,pozitif enerjimm nasılsın?
herkese herkese selam olsunnn
adını yazmayı unuttuklarım varsa affolaaa hepinizi çok özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?