duman ordamısın uzun zamandır yazamıyorum ya vakit bulamıyorum yoğun çalışıyorum yorgun olunca ada işte açmıyorum.en son hamileydin noldu devam ediyormu hamileliğin herşey yolundamı
kızlar çarşamba günü rahim filmim çekilecek ama çok korkuyorum ya siz çektirdiniz mi
canım diğer topikte çektiren kızlar oldu,ağrı filan yok korkma..ve rahim filminden sonra hamilekalanları da çok duydumisende onlardan biri olursun inşallah..
LULUDYA küçük idrardan sonra yanma oluyosa bu suyu az içtiğini gösterir,idrar rengin ne kadar açık olursa içtiğin su o kadar yeterli demektir canım...
teyzelerri allah in izniyle bugün kesemizi gördük bi tanecik...15 in de randevumuz var kısmetse kalp atışını duyacakmışız...evdeki nette sorun var çok sik giremiyorum eşimin telefonumdan yaziyorum.bugünleri gördüm ya kimse ümitsiz oolmasın canlarım.bilenler bilir kendini dolleyen anormal gelişen, bi türlü yumurtasi oluşmayan olanın da kalitesiz olduğu benim bile kese görecek günlerim olduysa herkesin olur inanın.resmen 46 kromozomlu yumurtalarım oldu benim.ama şimdi...öyle büyük ki yaradan.sonu ne olur kucağıma alabilir miyim bilmiyorum ama bugünü yaşayabilmek bile mucize ötesi..sürekli hepimiz için dua ediyorum.inşallah sizlerden de güzel haberler duyacagima yürekten inanıyorum.sizleri seviyorum.sizin sayesinde psikolojim düzeldi.allah hepinizden razı olsun...
KIZLAR benim 2 taneden 1 i döllenmiş.yarın transferim var.hayırlısı artık.biraz şansa kaldı anlıcanız.
slm semramus insallah rabbim sonunu getirir hayirkisiyla bebegini kucana alirsin bende bu ay baslayacagm hayirlisiyla bendeede yumuta cok az cikti birincide doktorun yanli zamanlama ignesi yüzünde sadece 3 tane cikti ikitane transfer ettiler sonus negtif ikincidede 7tane cikti sonuc hüsran tekrar yeni umutla 3.ya baslayacagiz hayirliyla rabbim kimsenin kucani bos birakmasi(senramus seninki kactane cikti yumurtan acaba anlatirmisin bna tesekkür ederimm)
canım benim 4.deneme olacak.3 tane vardı yumurta 2 tane çıktı toplamada.1 tane sağlıklı döllenmiş.ben laparoskopilerr sonucu rezervlerim düştü.sağ taraf hiç yumurta üretmiyo mesela.hayırlısı artık.nerde başlıcaksın bu arada?
cnm dr una bırak bence kendini, o ne derse onu yap dayanılmıycak kadar çokmu ağrı oluyo zannetmiyorum ama yinede dr la bi görüşmek lazım...canım sağol herkes bişi diyor kafam karıştı anestezi alayımmı almayayım mı bilemedim.korkuyorum çok ama bebiş için herşeye değer ....napim katlanacağım.
amin canım inşallah bana sana hepimize kucağımıza alacağımız günü gösterir Allah....dumancığım çok sevindim bebişin için allahım inşallah kucağına almayı da nasip eder.allahım isteyen herkese versin inşalla bizede ikiz ikiz inşallahhhhhhh
KIZLAR benim 2 taneden 1 i döllenmiş.yarın transferim var.hayırlısı artık.biraz şansa kaldı anlıcanız.
kızlar bana gebelik aşısı yapılacaktı.adamlar kan almayı unutular.sabahtan beri zır zır zırlıyorum.halimi bir görün.gürgana sırf bu aşı için gittim, adamlar bana sizede mi uygulanacaktı ki diye soruyolar.allahım sabır ver yarabbim.telefonlarım a çıkmıyolar.sekreterlwerle muhatabım.kanı transfer esneasında lacaklarmışdiyo.kanın ayrışma işlemi 1 gün öncesi yapılıyor.açıklama yapmıyolar bana.gel söylicez falan filan.
nasıl yani yaa tedavi iptalmi oldu şimdi.... nerde yaptırıyodun canım böyle saçmalık olmazki ama çocuk oyuncağımı bu... zaten yumoşlar sıkıntılı, üzme kendini ama sorumlusu kimse cezasını çeksinçok üzgünüm...
hayır canım gebelik aşısı olmadan transfer yapacaklar.ısrarla çeşitli gebelik aşı yöntemi varmış.benim ki kan almadan yapılacak olanmış.anlamadım inan.saat 4-5 gb transfer edecekler
ayyy tek yumurta ikizlerimi acabaaaa:26::26: neyse şansımı zorlamayım tek olsun yeterki olsun beeeeee farkedermiiiiiiiçook sevindim canım kalp atışını da duyarsın hareketlerinide hissedersin minik bebişimizin inşallah...topiğimizin en küçüğü kızımda abla oldu artık Mucizeler tek tek hepimize uğrasın inşallah....
kızlar ilknur sanırım bi süre gelmeyecek buralara, ama iyi olduğunu söylememi istedi merak eden herkes için,işleri de çok yogunmuş zaten çok vakit bulamıyormuş... yinedee arayı fazla açmaz umarım:26:
nasılsınız canlar??? 2 gündür sıkıntılıydık biz biraz, hareketlerini hissedemedimnasıl bi psikolojidir anlamıyorum, tüm anne adaylarımı böyle yoksa bizim bebişler mucize bebiş olduğu için bize özel bi psikopatlıkmı olacak, bişey oldu olacak korkusu geçmiyo,her wc ye gidişimde korkuyla bakıyorum kırmızı filan görecekmiyim diye bilmiyorum ama ben gerçekten zor geçiriyorum günlerimi birazcık daha büyüseydi, sonra sağ salim bi doğsaydı başka ne isterim...O kadar alışmışımki bu konuda üzülmeye, bişeylerin artık yolunda gittiğine inanamıyorum sanki... Allah sonumuzu hayır etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?