aynen bende öyleyim... bi boşvermişlik içine sürüklendiğimi hissediyorum...bazen ağlama krizleri bazende öylesine boş boş beklediğimi bilip içim sızlıyo...doktorlardan soğudum...dün öyle korktumki hastalanmadım diye sebebi gitdiğim doktor acı gerçekleri yine hatırlatıp durcak,çok şükür bugün hastalandım.artık p.tesiye nasıl gidip ne yapcam planlarındayım...doktorla konuşmayım sadece kanımı alıp ultrasonda bakıp yollasın benimle konuşmasın istiyorum...ultrasonuda kan değerlerimide anlıycak tecrübem oldu zaten...milciğim ben böyle diyorum ama sen öyle düşünme olurmu canım...doktorlara gitmen daha iyi olur hem eşin yanında,silkelen toparlan ya bismillah diyip buayı pas geçme olurmu...
Öylemi diyorsun sarı şekerim yaaa ne yapıcam bende bilmiyorumm..
Sende dediğin gibi yapabilirsin gülümmm..Hormon testlerini yaptır eğer istemiyorsan doktorlardan bıktıysan..Yada doktora girip ben durumumu biliyorum sadece bu ay ufakta olsa folikülüm varmı rahim kalınlığım ne durumda diye bilgi almak istiyorum diyede söylemen çok doğal bence..
canın dediklerini aynen bende doktora söylüyorum...ve daktırım başlıyoo...eşini getir uzaklarda kalmasın durum vahimm...acele et....odadan nasıl çıktığımı bilmiyorum.daktırım çok iyi onuda bırakamıyorum...hayırlısı bakalım...
semramuss nasılsın hayatımmmm iyimisinnn inş..
selam kızlar hepiniz inşallah umudunuza tez vakitte kavuşursunuz ben de dahil :)
benim sormak istediğim sorular var sizlere :)3 yıldır gebe kalamıyorum bende ama daha önce sonlandırılmış bir gebeliğim var 8 haftalık ..doktor fsh baktı 7.63 tü geçen sene b 52 de e2 çıkmıştı normal olarak gördü doktor fakat içim içimi yiyiyor adetlerim çok azaldı 3 gün sürüyor bitiyor ..3.güne bişey kalmıyor diyeyim hatta bunda da bir sorun görmüyorlar ..tüp bebek yaptım 1 sefer tutmadı 9 yumurta geliştirebildim ..daha sonra 2 de donmuş koydurdum gene olmadıbu arada donmuşlarla transferim de rahim kalınlığı 10 mm civarıydı sanırım..bense endişeleniyorum ailede erken menepoz var yaş 29 oldu ..doktorların gözden kaçırdığı bişey olabilir mi bu yumrta rezervi azlığı ?
adet olmuşken kontrole git cnm ihmal etme
cnm anladığım bi fsh var burda o da iyi gözüküyo acaba senin yumurta sayınmı az? birde ona baktırsan amh olarak geçiyo...selam kızlar hepiniz inşallah umudunuza tez vakitte kavuşursunuz ben de dahil :)
benim sormak istediğim sorular var sizlere :)3 yıldır gebe kalamıyorum bende ama daha önce sonlandırılmış bir gebeliğim var 8 haftalık ..doktor fsh baktı 7.63 tü geçen sene b 52 de e2 çıkmıştı normal olarak gördü doktor fakat içim içimi yiyiyor adetlerim çok azaldı 3 gün sürüyor bitiyor ..3.güne bişey kalmıyor diyeyim hatta bunda da bir sorun görmüyorlar ..tüp bebek yaptım 1 sefer tutmadı 9 yumurta geliştirebildim ..daha sonra 2 de donmuş koydurdum gene olmadıbu arada donmuşlarla transferim de rahim kalınlığı 10 mm civarıydı sanırım..bense endişeleniyorum ailede erken menepoz var yaş 29 oldu ..doktorların gözden kaçırdığı bişey olabilir mi bu yumrta rezervi azlığı ?
dicek bişey bulamıyorum wannaokuyup çıkıyorum buara yzacak bir şey bulamıyorum..umudumu kaybetmeye başladım suskunlaştım
dumanımmm geçmiş olsun rabbim pıtırcıgımıızı korusun...
cnm anladığım bi fsh var burda o da iyi gözüküyo acaba senin yumurta sayınmı az? birde ona baktırsan amh olarak geçiyo...
dicek bişey bulamıyorum wannacanın ne zaman isterse o zaman gel, toparla kendini ama lütfen,her zaman inanmaya istemeye devam et Allah görecektir eminim..
kızlar akşam dr a gittim, çok şükür kanama alanı bayaküçülmüş, p.tesi işe başlayabilirsin dedi... ama hala bi şişkinlik var bebeğimin yüzünü kapatıyo çok sinirimi bozuyo yazık yüzünün yarısı şişliğin arkasında kalmış öyle uyuyoneyse buna da şükür diyorum inşallah zamanla o şiş de iner...
dr.un kim papatya merak ettim.ankarada olupda memnun kalmış olabildiğin dr.olması çok güzel.
canım valla aklıma geliyo o duruşu o kadar masum gözüküyoki kıyamam içim acıyoduman inşallah canım o şişlikte tümden geçer..zamanla bişey kalmaz. şöyle bi düşününce minicik bebişin çektiği sıkıntılara bak((( Allahın izniyle gülkız bunlarıda aşacak.....
slm kızlar başım büyük dertte belki yeri degil ama ne yapayım çok özür diliyorum yardım edebilecek biri varsa çok minnettar kalırım
ben ankaradayım içinizde eşi yada en yakınlarında tarfik polisi memuru varmı
kızlar benim olmadı malesef, umudumda yokdu da ama yinede üzülüyo insan.param olsada her ay denesem o umudu yaşasam diyorum.çünkü tüplerin olmayışından dolayı normal yolla olma şansım sıfır.yılda 1 kere hamilemiyim acaba düşüncesi içinde olmak nekadar acı değil mi.papatya canım benim fsh ıma hiç bakmadan e2 me hiç bakmadan (nasıl bir merkez anlamadım) denemeye geçtiler.
canım benim ya semramus senin rapor hakkın varmıydı canım
nasıl fsh e 2 bakılmadımı
bak kuzum ben devlet has. yaptırmıştım evet negatif ama döllenme oldugunu gördüm onlara o kadar güveniyroum ki para göz degiller canım birgün durup birgün gittim her gittigimde ultrasyon fsh ve e2 bakıldı
ben 3 cüyüde orda yaptıracagım inş. olacak ama bu son şansım oldugu için bekliyorum kısmet
sakın üzülme ve kendinide yıpratma inan eşime diyorum kader ya ne yapalım elimizden geleni yaptıkmı yaptık yaradan vermiyorsa vardır sebebi diyorum o kadar rahatız ki ara sıra hüzün kaplıyor ama o kadar da olur
kızlar benim olmadı malesef, umudumda yokdu da ama yinede üzülüyo insan.param olsada her ay denesem o umudu yaşasam diyorum.çünkü tüplerin olmayışından dolayı normal yolla olma şansım sıfır.yılda 1 kere hamilemiyim acaba düşüncesi içinde olmak nekadar acı değil mi.papatya canım benim fsh ıma hiç bakmadan e2 me hiç bakmadan (nasıl bir merkez anlamadım) denemeye geçtiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?