kızlar benim olmadı malesef, umudumda yokdu da ama yinede üzülüyo insan.param olsada her ay denesem o umudu yaşasam diyorum.çünkü tüplerin olmayışından dolayı normal yolla olma şansım sıfır.yılda 1 kere hamilemiyim acaba düşüncesi içinde olmak nekadar acı değil mi.papatya canım benim fsh ıma hiç bakmadan e2 me hiç bakmadan (nasıl bir merkez anlamadım) denemeye geçtiler.
sağolun arkadaşlar.ne yapalım herkez anne olacak diye birşey yok işte.bunu fikre yavaş yavaş alıştıracam kendimi.çok ağrıma gidiyor ama kabullenmiş yaşamak daha kolay olacak gb
canım bu olumsuzluğu hiç yaşamadım, ama biliyosunuz bende farklı yollardan hep sınandım... aynı şeyi bende dedim kendime demekki olmayacak diyesağolun arkadaşlar.ne yapalım herkez anne olacak diye birşey yok işte.bunu fikre yavaş yavaş alıştıracam kendimi.çok ağrıma gidiyor ama kabullenmiş yaşamak daha kolay olacak gb
canım benim aynen öyle,çok zor günlerimiz oldu bilmiyorum belki daha da olacak, ama inşallah sonunda yüzümüz güler...oyyy oy günlerdir giremedim nete neler olmuşş neler
semramuscum şimdi okudum, hakkında hayırlısı olsun cnm. bu süreç maalesef ki paraya bakıyo dediğin gibi keşke daha sık denenebilse... inşallah bi dahaki sefere olur cnm dualarım seninle... yenisinin öncesinde beynini de vücudunu da tam olarak hazırlamanı tavsiye ederim... ben hep şunu dedim kendime, en zor anlarımda; nefes alıyorsak umut var demektir... ve önce ALLAH a sonra da teknolojiye güvendim. bundan yıllar önce böyle bi tedavi yöntemi de yoktu ama bugün nerelerden neler bulup da hamile kaldırıyo doktorlar... bi de derler ki; ALLAH kimseye üstesinden gelemeyeceği dert vermezmiş ve eğer ALLAH istemeseydi, isteme duygusunu vermezdi... aslında istiyo hepimizin anne olmasını ve biliyo bizler mücadele edeceğiz kii bize bu sıkıntıları yaşatıyo... sadece sabretmemiz lazım işte...
dumancım tırtılını ALLAHım kourusun sana bağışlasın inşallahhh, çözülemeyecek dertler olmasın da üstesinden gelir sıpa herhalde, ne zor günleri bıraktı annesiyle beraber...
vee diğer tüüümm bu yolda mücadele veren arkadaşlarım her ezan okunduğunda, elimi her göbeğime koyduğumda ve inanın gece yatarken sabah kalkarken her an hepinize dua ediyorum... dilerim ALLAH bu mucizevi duyguyu sizlere de hayırlısıyla yaşatır... umudum, umudunuz olsun...
bi de kendiimi anlatayım size arkadaşlar... dün kontrolümüz vardı. ALLAHıma şükürler olsun ki güp güp güp diye 13,4 mm lik tırtıl tanemin kalp atışını duyduk... yaklaşık 2 aylık, şu an herşey yolunda gidiyor dedi doktorum... 6 kasım a randevu verdi, normal hamile kalanlardan da istenen testler varmış, onlardan istedi benden de bir sürü tane, kontrole gelmeye yakın yaptır dedi... ilaçlarıma iğneme ve jelime devam ediyorum... ve okul... sıpa yavruları beni çok yoruyo eve 4ü geçerek geliyorum ve resmen yapışıyorum çekyata eşim gelene kadar da bi tuvalete kalkıyorum, erken de yattığım için nete giremiyorum pek... bende son durumlar böyle işte, dularınıza ihtiyacımız varrr...ALLAH a emanet olunnn
kızlar nasılsınız.topikk 2. sayfalara düşmüş...bende doktora adetin 4.günü gitdim. tek yumim görüldü.oda 4. gün değilde 8. gün yumiis gibi dengesizce almış başını gitmiş.....daktırım fsh hala yüksektir diyip kana bakmaya gerek görmedi.cycloya devam ediyorum.adete 10 gün kala sogan suyuna başlıycam..benden haberler böyle...
ucin canım tebrik ederim...rabbim bizede nasip etsin inşallah...
benim amh degerime bakılmadı ama rezerv azalması oldugu söylendi..bende 1 kez hamilee kalım ve malesef ki kaybettim
düşük yapalı 45 gün oluyor(
düşükten 1 ay sonra mı hamile kaldın ?
allahım umut oldun bana..çok sevindim
saglıkla büyüt bebeğini cnm
canım giremiyorum bende bikaç gündür doğru dürüst... her ay yumilerin takip ediliyo dimi? uygun olunca hemen tüp bebekmi yapılacak ?
bi de kendiimi anlatayım size arkadaşlar... Dün kontrolümüz vardı. Allahıma şükürler olsun ki güp güp güp diye 13,4 mm lik tırtıl tanemin kalp atışını duyduk... Yaklaşık 2 aylık, şu an herşey yolunda gidiyor dedi doktorum... 6 kasım a randevu verdi, normal hamile kalanlardan da istenen testler varmış, onlardan istedi benden de bir sürü tane, kontrole gelmeye yakın yaptır dedi... Ilaçlarıma iğneme ve jelime devam ediyorum... Ve okul... Sıpa yavruları beni çok yoruyo eve 4ü geçerek geliyorum ve resmen yapışıyorum çekyata eşim gelene kadar da bi tuvalete kalkıyorum, erken de yattığım için nete giremiyorum pek... Bende son durumlar böyle işte, dularınıza ihtiyacımız varrr...allah a emanet olunnn
iyi geceler kızlar yine kimsecikler yokkk((( kızlar aklıma geldi yazayım dedim.ben 2 yıllık evliyimya,rapor çıkartırken yumurta rezervi az oldugundan doktor onayıyla saglık bakanlıgı raporu veriyo.uzun yıllar evlilik şartı aranmıyo..bilmenizi istedimm...
Ama ama ama 2,5 uncu sayfayı mı hak ediyoruz biz..Nirdesiniz kızlarrr
Başka biyere mi gittiniz haber vermeden yoksa
iyi geceler kızlar yine kimsecikler yokkk((( kızlar aklıma geldi yazayım dedim.ben 2 yıllık evliyimya,rapor çıkartırken yumurta rezervi az oldugundan doktor onayıyla saglık bakanlıgı raporu veriyo.uzun yıllar evlilik şartı aranmıyo..bilmenizi istedimm...
amin dumanım burda olan olmayan bütün isteyenlere yaşatsın. ben de artık 2. döneme girdim. sanırım hamileleiğin en rahat dönemi. sen kaçıncı haftadasın canım
28.haftaya adım atmak üzereyiz canım..gerçekten en rahat dönemmiş 2.dönem:) 3 e giriş yaptıgın anda başlıyo sıkıntılar tadını çıkar şimdi uykunun filan..sırt ağrısından ölüyorum suan meselaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?