canım iyim sen nasılsın? evet bizim topiğimiz yavaş ilerliyo ama er geç sonunda herkes hamile olacak bende çok inanıyorum buna... kızımızda iyidir inşallah c.tesi görücem..bugün kızım maşallah 30.haftasına bende 27 yaşıma adım attık güzel bigün, az daha dayanırsa alıcam inşallah bebişimi kucağıma... senin nasıl gidiyo hamileliğin?
canım iyim sen nasılsın? evet bizim topiğimiz yavaş ilerliyo ama er geç sonunda herkes hamile olacak bende çok inanıyorum buna... kızımızda iyidir inşallah c.tesi görücem..bugün kızım maşallah 30.haftasına bende 27 yaşıma adım attık güzel bigün, az daha dayanırsa alıcam inşallah bebişimi kucağıma... senin nasıl gidiyo hamileliğin?
çatlak kremi kullanmaya başladın dimi canım? ihmal etme şimdiden başla o gerilmeler çatlak olarak geri döner yoksaaa:) tşkkr ederim ayrıca Allah hepimize güzel bi ömür versin...kızımın talibi çok valla ama ben onu kimselere veremem yaaaelhamdülilah her günümüze. ben iyiyim canım ama artık karnım büyümeye başladığı için sanırım yanlarımda kasıklarımda bazen gerilmeye bağlı ağrı oluyor.
demek bugün doğum günün. Allah hayırlı bereketli uzun ömür versin eşin ve çocuklarınla mutlu yıllar senin olsun inşallah.
annesi güzel kızımıda güzel olacak maşallah. artık bizimkinin erkek cinsiyeti tescillenirse talibiz ona göre iyi bak
afedersininiz defalarca göndermişim mesajı
çatlak kremi kullanmaya başladın dimi canım? ihmal etme şimdiden başla o gerilmeler çatlak olarak geri döner yoksaaa:) tşkkr ederim ayrıca Allah hepimize güzel bi ömür versin...kızımın talibi çok valla ama ben onu kimselere veremem yaaa
hayır henüz başlamadım sen ne kullanıyorsun çatlaklar için. bir arkadaşım bebe yağı kullan demişti acaba hangisi daha etkili olur?
Dumannnnnnnnnnnnn canımmmmm..Bu toipiğin canı kanııı..
Demek bugün 27 oldun..30. haftanada girmişsin maşallah subhanallah size
Rabbim sağlıkla meleğini kucağına almayı nasib etsin gülüm..27 yaşından sonra çamaşşır iplerinde minik elbiseler dalgalanacakk..Evinizde şen kahkahalar olacak artık..Yaşam sadece prensese endeksli yaşanakk..Ne güzell..Bizlerede dua edinn..Çook öpüyorummm
canım benim çook teşekkür ederim... hepimiz için diyorum bebişsiz geçen son doğum günlerimiz olsun seneye hepimizin karnında yada yanında olur bebişler inşallahhh
luludyaaaaa napıyosun gelmiyosun hiçç..
Kızlar duyan bilen varmı nitrik oksit diye bir şey..Yumurta kalitesini ve rahim içi kanlanmayı arttıran bir gıda takviyesi imiş..
merhaba arkadaşlar ben 2.tedavime başyacağım inşallah dr herşeye hazırlıklı olman gerekli dedi kistlerim çoğalmuş rezervim az Rabbim yardımcımız oldun hiç kimsenin ellerini boş çevirmesin CUMANIZ MÜBAREK OLSUN BU HAYIRLI GÜNDE İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI BEBEKLER VERSİN RABBİM AMİNN
[SUB][/SUB]
Allah yardımcın olsun canım.işimiz zor ama imkansız değil.deniceğiz.maddi manevi gücümüz yetene kadar.nerde başlıcaksın bu arada?
valla dr a gidicez elimizden geleni yapıcaz ama bi yerden sonra dualara sıgınmak zorundayız cnm.. bende 3.den sonra artık dayanamayıp taa adıyamana gittim, hemen arkasından da dr a tabi:) zamanı gelmişti demekkiallaha çok şükür bugünleri gösterdi inşallah sonuna kadar gideriz...doğduğu günüde görürüm...Duaların kabul olsun,kullandığın ilaçlar artık şifa olsun... Bi arkadaşım için dua okuyordum bugün, içim daraldı kendim için uğraştığım günler,çaresizliğim geldi aklıma...boğazıma bişeyler düğümlendi nefes alamadım,neler yaşamışım hepsi birer birer geçti aklımdan... Demekki yaşadığımız güzel şeyler zamanla bize yaşadığımız tüm çaresizlikleri unutturacak... Allah hepimizin yardımcısı olsun yanında olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?