Herkese selam.burada yeniyim.allah isteyen herekese bebek nasip etsin inşallah.özzellikle de bizim durumumuzda olanlara tez zamanda.ben 32 yaşındayım.geçtiğimiz haziran ayında yumurta rezervi azlığı nedeniyle tüp bebek tedavisi geçirdim.sonuç negatif.dr.kasım ayında yani bu ay tekrar deneyelim dedi.ozamandan bu zamana dhea,balık yağı,folik asit kullanıyorum.gerçekten çok yorucu bir süreç.psikolojim alt üst oldu.siz neler yaptınız bilgilerinizzi paylaşabilirmisiniz.herkese allah kolaylıklar versinn..
hayırlı olsun canım.dualarım seninle.sürecin nasıl.ne dozda hangi iğneyle başladın.yazarmsın?
Herkese selam.burada yeniyim.allah isteyen herekese bebek nasip etsin inşallah.özzellikle de bizim durumumuzda olanlara tez zamanda.ben 32 yaşındayım.geçtiğimiz haziran ayında yumurta rezervi azlığı nedeniyle tüp bebek tedavisi geçirdim.sonuç negatif.dr.kasım ayında yani bu ay tekrar deneyelim dedi.ozamandan bu zamana dhea,balık yağı,folik asit kullanıyorum.gerçekten çok yorucu bir süreç.psikolojim alt üst oldu.siz neler yaptınız bilgilerinizzi paylaşabilirmisiniz.herkese allah kolaylıklar versinn..
hayırlı olsun canım tedavin inşallah sonuna kadar herşey olumlu gider sonunda da çift çizgiyi görünce sevincini paylaşırız:) uzun zamandır yeni bi hamile haberine hasret kaldık haydee artık
selam arkadaşalar.ben trabzondayım.ilk tedavimi burada özel karadeniz hastanesinde yaptırmıştım.ilk tedavimde 9 yumurtam olmuştu.8'i döllendi.ama transfer gününe 3 tane kaldı.transfer oldu ama sonuş negatif.hcg değerim 13 lerde kaldı.bana amh testi yapılmadı.durum ortada diye düşündü dr.heralde.çok zorşeyler yaşıyoruzz gerçekten.ben 2.tedaviye başlamadım henüz.ocakta başlıcaz kısmetse.baakalım.sizleri de haberdar ederim.sizlerden de haberlerinizi bekliyorum..
Yeni bir gün, yeni umutlar.
Sabah tv açtığımda geçen alt yazıda diyordu.
Bugün kontrole gittim. 1 adet yumurtam var, ilaçsız bakıcaz bakalım cumartesi durumuna.
Umutlandım. Bakarız duruma göre dondururuz dedi doktorum
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Millstone,
Bu havuz olayından bahsetmiştin sen sanırım. Benim doktor'da bahsetti biraz üstü kapalı
Nasıl bir işlem yapılıyor bilgin var mı
canım maşallah aslında yumurta sayın ve döllenme durumu çok yiyi gitmiş..Peki kaçıncı güne beklettilerde 3 tanesi devam etti merak ettim..
canlarım nasılsınız? bu aralar çok sancım ağrım olmaya başladı, fazla giremiyorum nete inşallah herkes iyidir... yeni favori korkum sancılar olmaya başladıkça erken doğum yaparsam ya olmaya başladıbize dua edin vakitlice gelsin kızım olurmu... öpüyorum hepinizi görüşürüz...
canım Allah yardımcın olsun. kendini yorma bol bol dinlen
canlarım nasılsınız? bu aralar çok sancım ağrım olmaya başladı, fazla giremiyorum nete inşallah herkes iyidir... yeni favori korkum sancılar olmaya başladıkça erken doğum yaparsam ya olmaya başladıbize dua edin vakitlice gelsin kızım olurmu... öpüyorum hepinizi görüşürüz...
slm kızlar nasılsınız yeni arkadaşlar yeni tedaviler var yaradan hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin
dumanım az kalmış kuzunu kucagına almaya stres yapma dularımız seninle tatlım
ben aynı tedavi filan yok bugün içim buruk yarın yegenimim kızkardeşimin oglunun(eltim) dogum günü evlerinde heyecan var annesi babası üfle oglum mumları diyecekler alkışlıyacaklar ben ise yarı mutlu yarı gözü yaşlı eşimle bakışacagız yine
ya kızlar eşime anneme babama hepsine alıştım tedavi düşünmüyorum verirse yaradan diyorum ama koca bir yalannnnnnn ya sırf üzülmesinler bana acıyacak gözlerle bakmasınlar diye
yaradana sesleniyorum hayırlı bir evlat versin bizlere
şimdi hediyesini almaya gidecegim kuzumun bana teyze demez ismimle hitap eder 2 yaşında yavrum
içimi buaraya döküyorum kızlar inanın rahatlıyorum saolun dinlediginiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?