Hamilelik ve yumurtalık rezervi

canım inşallah o olgunlaşan yumoşlarla sonuna kadar gidersiniz, Allah dualarını kabul etsin bu mübarek günde bende dua edicem senin için.güzel haberle dönersin bize inş.

cnm sen hamile kalamadığın içinmi baktırmıştın? seninde az gerçekten rezervin..ama hamile kalmana engel diil, dr la konuşup tedaviye başlarsın sonucu güzel olur inşallah.

evet hamile kalamadığım için baktırdım. doktor ultrasonla bakınca yumurtalıklarını yaşına göre çok küçük görüyorum AMF testi yapmamız gerek dedi.
ve sonucu bugün aldım düşük çıkmış. doktordan telefon bekliyorum telefonda açıklayacak

330 sayfa hepsini okumam zor. şuan 5. sayfadayım :)))
ilk tüp bebek denemenizi yapacağınızı ve daha 2 ay olduğunu yazmışsınız.
nasıl sonuçlandı tüp bebek denemeleri şuan hangi aşamadasınız bana kısaca yazarmısınız

asıs canım aml hormonu yumurtaların azaltığını gösteren hormon.yaş da burda çok önemli tabi.değerin düşük ama olmıyacak diye birşey yok eğer yumurta üretiyosan sorun yok.az yada çok deniyeceksiz.yaşın ileirde olsa erken yaş da olsa zamana bırakma derim.tüpe geçmen lazım.kafana takma fazla.çokda okumda derim bu sayfaları.çok etkileniyosun.bende aynı durumdayım okuyup okuyp yaşıyorum.

haklısın insan etkilenmeden yapamıyor. benimde sonucum bugün çıktı merak ettim baktım.

30 yaşındayım hayırlısı hepimiz için

canım inşallah o olgunlaşan yumoşlarla sonuna kadar gidersiniz, Allah dualarını kabul etsin bu mübarek günde bende dua edicem senin için.güzel haberle dönersin bize inş.

dumancım Allah razı olsun duaların kabul olsun İnşallah Rabbim seninde bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bu mübarek günlerde hepimizin dularını kabul etsin AMİNN ALLAH A EMANET OLUN

merhaba asis
ben de göztepe medicalpark Sedat beye gittim tedavimi o yaptı. benim amh 0.69 idi. öğrendikten 1 ay sonra tedaviye başladık.
sedat beye genelde bizim gibi hastalar gidiyor. transferimide onun bir arkadaşı yapmıştı oda proftu. ben memnun kaldım inşallah sende kalırsın.

canım seni temmuz topiğinden hatırlıyorum. maşallah ne güzel 4 güzel yumurtan var. hepsi bebiş olarak döner sana inşallah.

cnm kime sordun bu soruyu???????????????

canlaaarrr hepinize iyi pazarlar,ankara çok güzel güneşli bugün..dün dr a gittik küçük hanımın keyfi yerinde ve yine bi sürprizle karşılaştık daha erken kavuşucaz inşallah 23 ocak olan doğum tarihimiz 8 ine düştü,pıhtılaşma yüzünden riske atmak istemiyormuş dr ve erken almaya karar verdi zaman biraz daha daraldı heyecanım artmaya başladı:18: sürekli dua ediyorum sizler için,inşallah hepiniz yaşarsınız bu heyecanları...

Arkadaşlar herkese selam.
Ben 37 yaşındayım. Natürel siklus uygulaması ile tüp bebek tedavisi gördüm. Bugün transferin 8. günü. Salı günü test yaptırmam lazım ama geceden beri karnımda adet sancısı gibi ağrılar var. Bir anlam veremedim. Bilgisi olan var mı acaba ?

canım normalde adet olman gereken zamandamısın? eğer öyleyse ağrı çekmen normal,ayrıca hamileliğin ilk belirtileri adet belirtileriyle nerdeyse aynı..inşallah tutunmuştur bebeğin.

bebeğin hayırlı olsun. darısı hepimizin başına. sedat bey banada uğurlu gelir inşallah.

slm kızlar nasılsınız? benim moralim çok bozuk. perşembe günü anneannemi kaybettim cumartesi günü hormon testi yaptırdım fsh 29 çıktı eşimin hareketsiz %67 ye çıkmış. 60 milyon olan sayı da 41 milyona düşmüş. zaten amh 0.1 idi. iyice ümitsizlendim artık. sanırım bizim çocuğumuz olmayacak 4 yılı geride bıraktık bebek bebek diye.

öncelikle başın sağolsun. Anneannen nurlar içinde yatsın, mekanı cennet olsun
canım sakın ümitsizliğe düşme. her şeyin başı moral diyorlar.
bende bu yola yeni adım attım ilk ilacıma 2 gün önce başladım. her şeyin hayırlısını dileyelim

Allah razı olsun canım. moral moral diyorlar da zaman geçtikçe moral de umut da azalıyor. inşallah sen hayırlı sonuçlar alırsın.

Allah razı olsun canım. moral moral diyorlar da zaman geçtikçe moral de umut da azalıyor. inşallah sen hayırlı sonuçlar alırsın.

Slm. Amh 1.9 cikmis benim ama adetin 3. Gunu yaptirmistim yas 30 sence normal mi referans araligi kac biliyor musun??

bu sayfayı açan bayana sordum :)))))))))))

tamam canım o zaman cevap vereyim:)) tüp bebekten vazgeçtim(tüp bebeği bebek olmadığı için değil genetik incelemeli yapılacağı için yapacaktık),biraz daha bekleyip tekrar yeniden denedim mayısın 9 unda yeniden hamile kaldığımı öğrendim ve çok şükür suan 33 haftalık hamileyimm sabırla doğumu bekliyorum işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…