canım inşallah o olgunlaşan yumoşlarla sonuna kadar gidersiniz, Allah dualarını kabul etsin bu mübarek günde bende dua edicem senin için.güzel haberle dönersin bize inş.günaydın arkadaşlar Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin hamile olan arkadaşlar sağlıkla hayırla bebeklerinizi kucağınıza alın arkadaşlar amh ye takılmayalım Rabbim kısmetederse inşallah olur umutsuz olmayalım Rabbim verecek sonuçta herşey vesile Benim dün opu oldum 10 yumurta toplandı 4 ü olgunmuş inşallah döllenirde tutunur Allah yardımcımız olsun hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin dualarınıza ihtiyacım var benide dualarınıza alırsanız çok sevinirim ben herkes için dualarımda istiyorum isim olarak söyleyemesemde Rabbim hiç kimseyi eli boş koymasın hayırlı evlatlar versin isteyen herkese AMİNN
cnm sen hamile kalamadığın içinmi baktırmıştın? seninde az gerçekten rezervin..ama hamile kalmana engel diil, dr la konuşup tedaviye başlarsın sonucu güzel olur inşallah.
330 sayfa hepsini okumam zor. şuan 5. sayfadayım :)))
ilk tüp bebek denemenizi yapacağınızı ve daha 2 ay olduğunu yazmışsınız.
nasıl sonuçlandı tüp bebek denemeleri şuan hangi aşamadasınız bana kısaca yazarmısınız
asıs canım aml hormonu yumurtaların azaltığını gösteren hormon.yaş da burda çok önemli tabi.değerin düşük ama olmıyacak diye birşey yok eğer yumurta üretiyosan sorun yok.az yada çok deniyeceksiz.yaşın ileirde olsa erken yaş da olsa zamana bırakma derim.tüpe geçmen lazım.kafana takma fazla.çokda okumda derim bu sayfaları.çok etkileniyosun.bende aynı durumdayım okuyup okuyp yaşıyorum.
canım inşallah o olgunlaşan yumoşlarla sonuna kadar gidersiniz, Allah dualarını kabul etsin bu mübarek günde bende dua edicem senin için.güzel haberle dönersin bize inş.
merhaba Ruveyda hanım,
hangi doktor ve hastaneye gittiğinizi öğrenebilirmiyim
ben cumartesi günü MedicalPark Göztepe Sedat Beye gittim. AMH istedi benden ve sonucum 0.47 çıktı.
sizde Sedat Beyden bahsetmişsiniz acaba aynı doktormu?
ve sizin sonucunuz kaç çıkmıştı
nasıl sonuçlandı tüp bebek denemeleri şuan hangi aşamadasınız bana kısaca yazarmısınız
Arkadaşlar herkese selam.
Ben 37 yaşındayım. Natürel siklus uygulaması ile tüp bebek tedavisi gördüm. Bugün transferin 8. günü. Salı günü test yaptırmam lazım ama geceden beri karnımda adet sancısı gibi ağrılar var. Bir anlam veremedim. Bilgisi olan var mı acaba ?
merhaba asis
ben de göztepe medicalpark Sedat beye gittim tedavimi o yaptı. benim amh 0.69 idi. öğrendikten 1 ay sonra tedaviye başladık.
sedat beye genelde bizim gibi hastalar gidiyor. transferimide onun bir arkadaşı yapmıştı oda proftu. ben memnun kaldım inşallah sende kalırsın.
cnm kime sordun bu soruyu???????????????
slm kızlar nasılsınız? benim moralim çok bozuk. perşembe günü anneannemi kaybettimcumartesi günü hormon testi yaptırdım fsh 29 çıktı eşimin hareketsiz %67 ye çıkmış. 60 milyon olan sayı da 41 milyona düşmüş. zaten amh 0.1 idi. iyice ümitsizlendim artık. sanırım bizim çocuğumuz olmayacak 4 yılı geride bıraktık bebek bebek diye.
öncelikle başın sağolsun. Anneannen nurlar içinde yatsın, mekanı cennet olsun
canım sakın ümitsizliğe düşme. her şeyin başı moral diyorlar.
bende bu yola yeni adım attım ilk ilacıma 2 gün önce başladım. her şeyin hayırlısını dileyelim
Allah razı olsun canım. moral moral diyorlar da zaman geçtikçe moral de umut da azalıyor. inşallah sen hayırlı sonuçlar alırsın.
bu sayfayı açan bayana sordum :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?