slm kızlar nasılsınız? benim moralim çok bozuk. perşembe günü anneannemi kaybettimcumartesi günü hormon testi yaptırdım fsh 29 çıktı eşimin hareketsiz %67 ye çıkmış. 60 milyon olan sayı da 41 milyona düşmüş. zaten amh 0.1 idi. iyice ümitsizlendim artık. sanırım bizim çocuğumuz olmayacak 4 yılı geride bıraktık bebek bebek diye.
Slm. Amh 1.9 cikmis benim ama adetin 3. Gunu yaptirmistim yas 30 sence normal mi referans araligi kac biliyor musun??
tamam canım o zaman cevap vereyim:)) tüp bebekten vazgeçtim(tüp bebeği bebek olmadığı için değil genetik incelemeli yapılacağı için yapacaktık),biraz daha bekleyip tekrar yeniden denedim mayısın 9 unda yeniden hamile kaldığımı öğrendim ve çok şükür suan 33 haftalık hamileyimmsabırla doğumu bekliyorum işte...
canım başın sağolsun,mekanı cennet olsun..Annannemi o kadar seviyorumki bian o geldi aklımaAllah sabır versin... diğer konuya gelince Allah büyüktür her türlü olumsuzluğa rağmen sen lütfen umudunu kaybetme,en çaresiz hissettiğin anda bi bakmışsın hamilesin inşallah yaşarsın o mucizeyi...
Dün OPU yapıldı. Ultrasonda görünen 3 adet yumurtam vardı 1 tanesi toplanmış bugün arayacaklar bakalım.
Herşeyin hayırlısı diyorum artık
Beklediğim haber geldi. O tek yumurtam döllenmiş Yarın sabah arayacaklar transfer için. Eğer döllenme olmasaydı kaderim deyip vazgeçecektim. Ama Allah korusun olmasa bile pes etmeyeceğim
Arzum, benim de aynı şekilde tek yumurtam döllendi ve bugün transferin 9. günündeyim. Şimdilik bir belirti yok, dilerim olumlu sonuçlanır.:)
Beklediğim haber geldi. O tek yumurtam döllenmiş Yarın sabah arayacaklar transfer için. Eğer döllenme olmasaydı kaderim deyip vazgeçecektim. Ama Allah korusun olmasa bile pes etmeyeceğim
inşallah canım, öyle diyen dr çıkarsa da onun drluğundan şüphe duyarım tıpta bile açıklanamayan o kadar çok şey varki..herşeyin hayırlısı...Amin canım.Allah razı olsun. tek umudum doktorların "senin çocuğun olmaz" dememeleri . Rabbim hepimize nasip eder inşallah anne olmayı
o tek yumurtan bebek olarak döner sana inşallahhh güzel haberlerini alırız burda.Beklediğim haber geldi. O tek yumurtam döllenmiş Yarın sabah arayacaklar transfer için. Eğer döllenme olmasaydı kaderim deyip vazgeçecektim. Ama Allah korusun olmasa bile pes etmeyeceğim
Arzum, benim de aynı şekilde tek yumurtam döllendi ve bugün transferin 9. günündeyim. Şimdilik bir belirti yok, dilerim olumlu sonuçlanır.:)
testre dişli civan perçemiyle soğan kürünü bir kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?