Hamilelik ve yumurtalık rezervi

merhaba kızlar,
giz bende bi karışım yaptım sabahları yiyorum bakalımm ...hep hazır karışımlardan alıyordum ala ala yapmayı ögrendim
mantı arifoğlunda (mısır çarşında)karışım yapıyolar senin yaptıracagın yer neresi anlamadım.
biraz tuzlu degilmi ya..yıllardır dünya para akıttım..artık kendi macunumu kendm yapıyorum:
en pahalı bal kaçkar balı bile 150 tl yani onu alıp içine karıştırıpdurun

Son düzenleme:

Bende aldım bir tane içtimm sonra korktumm kendi kendime içmektenn..Sen içersen başlıyim bendeeeBu arada yeni nickini yirimmm seninnnnn..Şansss getirsinn inşşş

Ahhh ahhh adalenaaaaaaa canımmmmm çok iyi anlıyoruzz seniii.Fshında çok yüksek değilmiş ama inşş bir an önce şifann gelir seni bulurr göbüşüne bebek olurrrr

Maşallah canımmmTabii düşük amh ile gebelik olabiliyorrrrr..İnş sende onlardan biri olarak bize umut olursun gülümmm

Kızlarrrr gözlerim şaşı oldusizi okuyacağım diyeeee..Aramıza katılanlar olmuşşşş,bizee umut aşılayanlarrr..Herkes sağolsun var olsunn..

Bu işler nasib işi tabii bunu hepimiz biliyoruzzz..Herşey süper yolunda olupta gebe kalamayan arkadaşlarımda mevcutt..Ama tabii bu fshı amhyi kafanıza takmayınn diyee 1050 kere yazılmışş bu topiktedeeee..Nasıl takmayalımmm..Doktorummm bilee amh değerimi görünce herşeyden vazgeçtii..Fsh değerimi görünce 6 ay sonra gel dedii..daha ne olsunnnn kiii..Yanii demem o kiii gerçeklerde var.. Yüksek fsh ile yumurta oluşumu ihtimali yüzdeleri düşüyorrr..Düşük amh ile az veya kalitesiz yumurta oluşumu karşımıza çıkıyorrrr..Tabii biz elimizden geleni yapıp çabalıcazzz,hiç bir şey yerimizde oturarak gökten düşüp gelmicek elimizeeeee..Bununla ilgili şu hikayeyi anarım hep; bir gün boksör bir zata gelip benim yarın çok önemli bir maçım varr bana dua edermisiniz kazanayım derr..Zat da tamam ben dua edicemm sen Allahın izni ile kazanıcaksın derr..Boksör Zata gittiği içinn sırtını dayayıp hiç antreman falan yapmazz boş işlerle uğraşır durur..Maç zamanı geldiğinde ise maçı kaybeder ve Zatın kapısını çalarrr..Hani bana sen kazanıcaksın demiştinn der,O da ben sana kazanacaksın dedim ama gitde oturduğun yerde otur demedim kii der..Bizim durumumda buna benziyor iştee..Elimizden geleni yapıcazzz,sonrada bol sabır ve dua ile meleklerimizin gelmesini dileyeceğizz..

Aralarda moralimiz bozulacakk vazgeçer gibi de olucaz ama asla Rabbimizden umudumuzu kesmicezzz..Yanlışsam düzeltin lütfenn..

Hepinizi çokk seviyorummmm inş bu topiktenn içime doğan önce dumanımızdan sonrada sırası ile diğer kıslardan iyi haberler alıcazz.Sabır ve dua ileee.

ayy ne bileyim cnm yaa fazla karışımın tadı çok kötü oldu yiyemedim valla sonrada üşendim balın da en iyisini almıştım boşa gitti onca para keçiboynuzu nektarı yiyoruz şimdilik hele bi bu ay bitsin yine adet olursam önümüzdeki aya olmazsa aktara hazırlatırım söyle sakin bi zamanda gidip...

canımsın yaa valla öncelik filan hiçç önemli değil hepimiz birer birer hamile olalım başka hiçbişey istemem... zor bi yoldayız inşallah hepimizin yüzü gülecek sonunda, ben bu aralar moral buldum sayenizde hepinize çook teşekkür ederim..korunmayı bırakmama çok az kaldı moralim yerinde olarak başlayınca sanki herşey daha güzel olacak gibi geliyo...

ayrıca benim amh ım bu kadar düşük ben nasıl hamile kalabiliyorum dimi tamam sağlıklı olmayabilir ama düşük amh lada hamile kalınabiliyoo bunu biliyoruz :26::26:

evet yaa bana da pahalli geldi. benimki de izmirdeki arifoglu subelerinden biri. icine tam olarak neler koydugunu soylemedi. az cok tahmin ediyorum da. her birinden ne kadar miktarda koyuyorlar o da onemli bence. bilemedim. yarim saat once vazgecmistim. ama hala icimde ufak da olsa bir alayım yiyim de kurtulayim diye bir dusunce var

cnm cidden pahalıymış ama karışımı tuttutmak da ççok önemli ben mesela kendim bişiler yapayım dedim olmadı, içinden geliyo yap gitsin boşver en azından sağlam bi karışım olduğu kesin

halvet geceleri öncesi için

manticimm,,,diyet yapmaya çalışırken nickin beni öldürüyor sölemeliyimmm

bak ben bu liste üzerindenn yılların tecrübesi ile macunlar hazırlıyorum belki sana bi fikir verir..google dan search yaparsan da yorumları okuyabilirsin...
MACUNU MÜBAREK
Bu macunun faydaları: Bir kimse erkeklikten kalsa veya kadın doğurmasa, bu macundan (40) gün sabah akşam 25 gr. yese erkek onsekiz yaşındaki delikanlı gibi olur. Kadın yerse on yaşındaki kız gibi olur, hamile olmasına mani olan bütün hastalığı vücuttan giderir. Hamile kalmaya bir vesile olur.

Karabiber ............................................... 30 gr.
Karanfil .................................................. 30 gr.
Tarçın .................................................. .. 15 gr.
Kebabiye ............................................... 30 gr.
Udihindi ................................................. 15 gr.
Kereviz tohumu ...................................... 50 gr.
Üdül kahr ............................................... 30 gr.
Isırgan tohumu ....................................... 30 gr.
Anason .................................................. .30 gr.
Havuç tohumu ........................................ 30 gr.
Şalgam tohumu ....................................... 30 gr.
Turp tohumu ........................................... 30 gr.
Mesteki .................................................. 30 gr.
Sinameki ................................................ 30 gr.
Günlük .................................................. .. 30 gr.
Üzerlik tohumu ........................................ 30 gr.
Acı badem yağı ........................................ 10 gr.
Haşlanmış çöreotu ................................... 18 gr.

mısır çarşısında arifoğlundada bu karışımı sana hazırlıyolar...benim macunumda hepsi yok .şifa olsun diye yiyoruz inşlallah şifa ALLAHTANN

Milliimmmstonenummmm
yoktun hakkaten sennn,bak ben bunalımdan çıkmaya başladım sıkıldıkça yazıpdurun buralara:13:
ne güsel yazmışsınn bu maçı alacaz başka yolu yok
çalışmayana bebek yok...benim reglim bitti çalışmalara hemen başlıcammm bu ay dumanımm verdiği taktikk ...yalnızzzzzz bugün annemdeee hemen regli sonası hamile kalınır gibi bişiler dediiiideneycez bakalımmm
coraspirine gelince kafam çoook karışık
5 kutu kadar aldım hergün 1 tane alayım diye...millet sağlık için bilem içiyo...netsek acaba???

dumanımm ama 300 çok be yaaa:))
bak gr ları var aktardan al en kaliteli balı (tercihen kestane balı)karıştırr
kocalarıdaaa beslemek şart ben her gece havuç suyu sıkıyorum +vitamin kullanıyor

milimmmstoneeeummm nick şans getirsin bu topicde şans getirsin

aktar gibi kadınsın vesselaammmm veee duyduğum bilginin annenin tecrübesiyle onaylanmasına çoook sevindim, benimde inancım artıı valla:) dr a gidersen bi sorsan aslında coraspirini... hamile kalmadan sıkıntı olmaz gibi geliyo ama olduktan sonra kullanmaya devam edecekmiisn o var birde...

ne bileyim içinden gelmiş kızın :) yaa en güzeli tabi en uyguna maletmek ama baksana o kadar uğraştım elimin ayarı yok olmadı işte(

günaydın kızalr

duman tadı evet karanfilden dolayı acı canım ya vazgeçme ye
aktarada yaptırsan aynı

iyi bir hafta olsunn bacılar
mutlu mutlu haberler alalım...bahar gibi yeşerelimmm
ALLAHIMMM emeklerimizi karşılıksız bırakmaaa

dumannımm evet içi rahat edecekse karışımı alabiliir tabisii ama umut tacirleriii duygularımızı ve paramızı sömürüyo...bu güne kadar ne karışımlar ne paralar harcadımmm ....
aktardan gr lar kadar alıp karıştırmak çok kolay ama tabisi tercih meselesiii

kıssslarr,dr dan yeni geldim,yumurtan çatlamış dedi .14 gün sonra tutup tutmadığını öğreneceğiz.inşallah bu sefer hüsran olmaz.hakikaten psikolojimiz bozuluyor ya,korkarak bin tane dua okuyarak girdiğim doktorun odasından 32 diş sırıtarak çıktım.bayağı bi devam etti bu yüzümdeki aptal ifade.sonradan kendime geldim normale döndüm yani allahım ne zor ya,hep stres hep stres.şimdide endişeli günler var beklenecek.allahım bu yolda olan tüm arkadaşlarıma güç versin rabbim yardımcımız olsun.

günaydın kızalr

duman tadı evet karanfilden dolayı acı canım ya vazgeçme ye
aktarada yaptırsan aynı
canım sen bana 80 tane filan karanfil demiştin ama ben ondan da 4 kaşık attım (( dayanırsam yemeye ççalışayım yaa zaten aklım kaldı...
inşallahhh çoook güzel bi hafta olur hepimiz için..gerçi ilk günden mesaiye kaldım ben sonu nasıl olur bilmem ama olsun be yaaa:)

heyecanlı bekleyiş başladı o zamannnn:18::18: hadi cnm açılışı sen yap güzel haberler ver bize....

heeee söylemeyi unuttum ben dün itibariyle korunmayı bıraktım çoook heyecanlı başladım bakalım beklemey inşallah güzel haberler veirirm size en yakın zamanda kızlarrrr...

heeee söylemeyi unuttum ben dün itibariyle korunmayı bıraktım çoook heyecanlı başladım bakalım beklemey inşallah güzel haberler veirirm size en yakın zamanda kızlarrrr...

ooooooooo heyecan dorukkkta o zamannnnn....hadi inşşşşşş hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla gelsin bebişinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…