Hamilelik ve yumurtalık rezervi

biliyorum güselim ama bu defa arı sütü aldın maça hazırlandınnn...inşallahh saglıkla kabuşacaksın bu kezzz
evet zaten bunları yapmış olmanın ve corasprin kullanmamın verdiği bi rahatlık var içimde Allahhhımmm duyy sesimiiii

ooooooooo heyecan dorukkkta o zamannnnn....hadi inşşşşşş hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla gelsin bebişinn..
inşallahh canım yaa hayırlısıyla olsun artık 1 kere daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum valla yoruldum ((

benimde reglim bittii tavsiye üzerine hemen çalışmalara başlıycaz bide böle deneyelim
iyi yaptın cnm bende aynen öyle yaptım vallaaa güveniyorum bu taktiğeee

bi millstone gördüm sanki
evet evet gördüm

evett canımm gezenti millstoneee buradaaaaaa Ohhh vallaaa herkessde birr ekşın durumuu söz konusu..Ben cycloya başladımmm adet görebilmek içinn daha yenii..Bana zatenn normal yolla hamile kalmak hayal ama şimdi hepptenn hayallll..Olsunn sizden güsel haberler almakta beni mutlu ederrr gerçektennn..İnşşşş şenlenicekk bu topikte hamiş haberleri ileee...

hayal diye bişey yok sen umudunu kaybetme yeter cnm..... bahar gelince herkes de bi kıpırtı başlıyo yaa ne güzel dimi

ben uyumaya gidiyorum canlar iyi geceler hepinize, hasta olucam galiba yaa başım ağrıyo (( boğazımda yanıyo off offff başlangıç gibi duruyo bu görüşmek üzere kendinize çook iyi bakın....

selam arkadaslar
ben bugun bi daha gittin afirogluna dedim ben macun sormustum icinde neler var derken 350 ye kadar cikabilir demesinler mi... hayret bişi. gercekten umut tacirleri. bir piyasa olusmus ki bu konuda hayret ettim. herneyse wannabemummy nin gonderdigi receteyi yapan yere gittim. yaklasik 100 tl ye mal oldu. yaptik bakalim. o kadar cok oldu ki hepimize yeter. aman bi aci bi aci. bana hic bitcekmis gibi gelmedi.
allah hayira cikarsin... hepimize en hayirlisi en tatlisi akillisi ömürlüsünü versin.
bu arada nickim diye demiyorum ama mantiya hayir demem tok olsam bile yerim vallaaa...

gez gez moral lasımmm ama bizi unutma
ekşınn ekşın da dadı duzu kalmadı bu ekşınınnn...valla ıyy geldiii
cyclo ile hamile kalanlar oluyomuş millstoneummm biliyosun ki ALLAHA zor yok imkansız yok...ol derse oluverir...
benimde doğal yollardan umudum yoktu ama oldu ..kavuşamdık yarım kaldı mutluluğumuz ama imkansız olmadığını gördük...
sakınnn umutsuz olma...tamm gazz duaya kürlere devammm
haftasonu bi sürü sipariş verdimmm bekliyorumm bakalım.pressed yumi zamanına yetişse keşke..
tek eksiiğim DHEA...hala kararsızım başlasammıı???
ha birde coraspirin ne yapalım ...kimler coraspirin kullanıyo parmak kaldırsın bakalım?

bu arada coraspini ben de kullaniyorum. kan sulandrici olarak ginko biloba da alabilrsiniz. ancak dis hekimi gibi yerlere giderken onceden belirtmek lazimmış. coraspnin yani sira folbiol ve omega 3 hapi da aliyorum. arada da ari sutu polen.... simdi de macun cikti...

hadii iyi uykularrr çıtırrrrım..dikkat et kendineeee hastalanıp antibiyotik neyim almak zorunda kalmaaa ...

sende kıpırtı yok bu gece anlaşıldı
benim reglim 2 gün önce bitti artık ekşınnnnnnn zamanı

evet cnm yaa umut tacirleri hayallerimizi sömürüyolar..yaptırmadığına inan çok sevindimm inan çok farklı bişey yapmayacaktııı
şifa olsunn inşallahhhh bol bol kaşıkla tahta kaşık kullanmayı unutmaa mantı kardeş...
tenhada kıstırırsam seni affetmem söliyim

Canım benim çok sağoll..Aynenn dediğin gibi Rabbim isterse olucakk biliyorumm..Bu günlerde bir tuhafım ama dua bile edemiyorum zaman zaman oluyor böyleee Bende deha siparişimi verdimm..Ara vermiştim 1 ay tekrar başlıcamm..Kürlerinde parasını yatırmam gerekk h.sonuna kadar onlarda gelirr bakalımm.Akupunkturada doktorum amerikaya gitti 1 haftalığına bende 2 hafta ara vermiş oldum devam edicemm nasibb olurssaa..Allahh kocişlere hayırlı bol kazançlar versiinnnnnnn valaaaaa..

affetmeyin yiyin gari. ben size yaparim mantinin en guzelinden.

bu arada bu karisimi aldigim yerde beklerken oyle tatli bi cocuk gelldi ki aman dedim. nazar degmesin diye bakamadim fazla... tatli tatli el salliyor bi de... hey allaaam yaaa....

ara ara oluyo bunalımmm çabuk toparlanmak lasımmm
senin kürler saraç amcadan mı?hmmm bende başlayım 1 2 ay aslında fena olmaz...
kız bak mantı kardeş coraspirin alıyomuş bizde başlayalımmm..zararı degil faydası olur gibime gelioo...

affetmeyin yiyin gari. ben size yaparim mantinin en guzelinden.

bu arada bu karisimi aldigim yerde beklerken oyle tatli bi cocuk gelldi ki aman dedim. nazar degmesin diye bakamadim fazla... tatli tatli el salliyor bi de... hey allaaam yaaa....

kayserilimisin mantı kardeş

rabbim sanada bizede isteyen herkeseeeeee o tatlı cocuklardan nasip etsin inşallahhh:13:

mantı sana coraspirini kim verdi? doktorun mu önerdi yoksa sende benim gibi alıp mı kullanıyorsun?
bana tüp denemesinde transferden sonra doktorum vermişti...faydalı oldugunu düşünüyorumm

:) ben izmirliyim ama manti borek vs cok severim. gerci bizim buralarda otlarda cok guzeldir. iştahlı bir imaj çizdim de mi?

neyse

coraspini doktor vermişti. pıhtılaşma ile ilgili sorun oldugu için genetik taramada ortaya cikti. zaten daha oncekileri kaybetmemin sebeblerini buna bagladilar. benim bir 25 haftada kayip arkadan 2 tanede düşük var.

2 tüp bebek denemem var negatifle sonuclanan. rahim duvarinsa incelik var. akuya da gidiyom.ilaclari da iciyom. yani bir macunum eksikti

merhabalar kızlar benimde fsh 10,5 çıkmıştı dokrotum rezervin az ve yumurtalıkların çok zayıf dedi , 30 martta aşılama oldum ama puregon ve menogon ile bile 2 ad yumurtam oldu ve sadewce 1 tanesi 18 mm oldu oda çok kaliteli görünmüyor demişti doktorum şimdi korkuyorum ya yumurtalarım biterde hamile kalamazsam diye allah hepimizin yardımcısı olsun.

İnş hamile kalmışsındır canım ama eğer olmazsaaa hiiç vakit kaybetmedenn araştırıp iyi bir tüp bebek merkezinde iyi bir doktor ilee mutlaka tüp bebek dene derimm..Eğer fsh 10,5 çıktı ise ve hepp böyle çıkıyorsa çok daha yükselme ihtimali varr..En azından 2 yumoş olmuş iğneler ileeee..Bunada şükürrr..Ben onuda bulamıyorum Hiç vakit kaybeyme gülüm...

mantı kardeş tammm adamımmsınn varya....bendee oldukça iştahlıyım...yıkım ekibini oluşturduk desene
hmmm coraspirini bana doktor sadece transfer sonrası vermişti...benimde spontan bi gebeliğim var düşükle sonuçlanan ama pıhtılaşma testi yapılmadı...benönlem amaçlı içemm diyorummm:44:
canımsın çok üzüldümm yaaa 25 haftadaki kayıp Allahımm yardımcı olsun
rahim duvarında incelik için nar suyu öneriyolarr..hergün iç mutlaka!!!!
macundaa gelmiş tam olmuşşş sahiii şifa olsunnn

amin cnm emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallahh
amh testi yapıldı mı?

canım bende izmirliyim karşıyaka dan.benimde 25 haftalık bi kaybım oldu ama amniyosentez yüzünden kaybettik sapasağlam oğluşumuzu.şimdi uğraşıyoruz bakalım.ne yapalım ot çöp macun ne varsa içiyoruz zehir iç deseler onuda içeceğim sanırım.işe yarıyacağını bilsem.çatlatma iğnesi oldum cuma günü bekliyoruz bakalım hayırlı haberi rabbim hüsran etmesin bu sefer ne beni ne sizleri.

cnm amh bakıldımı peki? fsh ve amh tek başlarına pek bi sonuca bağlanamaz diye biliyorum dimi kızlar? aşılama olduysa peki test günün filan bellimi* inşallah olmuştur cnm...

senindemi acı yaaa bende acı diye ağzıma süremedim demek genel özelliği acı olmasıymış bu karışımların

yok cnm yaa ne kıpırtsı ben iyim gerçi hasta filan olmadım ama kocicim çok fena rapor aldı yatıyo... ilaçda kullanıyo bu ay hayallerimi erteleyebilirm böyle giderse,yumurtlama günlerini kaçırıcam yaaaa:26::26:

valla yaa aslında bebiş yapmak ne kadar ucuz ve kolay bişey biz dünya kadar para harcadık şimdiden daha bebişin b si için yol alıverdik..... ayyy olsun yeterki para kazanılır bir şekildeee ama dimee

cnm amh bakıldımı peki? fsh ve amh tek başlarına pek bi sonuca bağlanamaz diye biliyorum dimi kızlar? aşılama olduysa peki test günün filan bellimi* inşallaha olmuştur cnm...
Amh bakilmadi canim. Aaasilama sonuucumda 14 nisan bakalim kiismet zaten olmazsa tup dusunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…