Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Amh bakilmadi canim. Aaasilama sonuucumda 14 nisan bakalim kiismet zaten olmazsa tup dusunuyoruz
iyi cnm hadi inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe 14 nisanda güzel haberler alırsın... canını hiç sıkma amh da baktır ona göre düşünürsün rezervin ne durumda diye...

cemaat nerdee???

buayı ertelemezsin inşallah dumanımm yaaa..kısmet tabii

kızlar bugün gözümü kararttım coraspirine başladım:)faydalı bişeyki transfer sonrası verdi doktorrumm

bir tek şu dhea ya karar veremiyorummm yaaa...başlasammı başlamasammı?

geçen sene içmiştim 3x1 acayip sivilce yapmıştııı

valla canım yumurtlama günleri biterse ne bileyim belkide mecburi sarkar öbür aya....aman hayırlısı geç olsunda olsun valla hiç önemli değil 1 ay daha beklerim...
hadi hayırlı olsun dedin dedin en sonunda başladın corasprine :) şifaaa olsun inşalllaaaahhhh :)

wannabemummy şifa olsun arkadasim.. içine sine sine iç. şifa olsun. ohh de :) valla yaa.. ben şimdi bi macuna bakıyom bi kaşığa bakıyom. kendi kendime gül gül öldüm akşam akşam. macun macun tutturdum. aldım yiyesim gelmiyor. dedim şifa ossuuunn ye gitsin. bugun akupunktura da gittim. her biri igne battiginda da ayni seyi diyorum. dhea yi ben de bilmiyorum. onu da içeriz ne var. bu arada yıkım ekibi dedin gözümden yaş geldi gülmekten. valla oldu bu iş. yıkar geçeriz her engeli evelallah...

duman85 üstüne su içerek anca valla... ben keçiboynuzu pekmezine karıştırdım.tozu dumana katıcam yakında. işe koşarak gidip gelebiliriim.

berna3572 çok üzüldüm kaybin için. ahh ahhh. doktor kimdi dicem. soylemek istersen tabii buradakilerin çoğunu biliyorum. bana da denk geldi. seni de üzmek istemem. diyecegim o kadar cok sey var ki... yazdım yazdım sildim.

onumuzdeki ay ksımetse histeoroskopi sonrasinda tüpbebek... bu ay ovulasyon testi+preseed denedim. bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.

öffff yaa peki mesela bu karışımları hamileyken içmek tehlikeli olurmu?? biraz keiboynuzunu yeyip sonra evdeki diğer karışımı içeyim diyorum ama ya hamiş olursam o zaman bişi olurmu acaba çok enerji veriyo ama dimeee :)

dogru dedin.. hamileyken var mıdır zararı bilemiyorum. bi araştırmak lazım. gerci hamile oldgunu ogrenene kadar gecen o iki haftalık süreçte aldığımız çoğu ilaç vs bebeği etkilemediğine göre bir zararı olmayabilir. bişi öğrenirsem hemen yazarım.

tamam anlaştık bende araştırırm o zaman..birde wannebemumm ablamıza sormak istiyorum bunu :) varmıdır bi zararı??????????

anladığınızda bırakırsınız kıslarrrrr..sonuçta biz zaten eli kulağında sürekli aklımız orada olduğundna böyle bir durumu geç farketme olasılığımız yokk dimiii yaneeeeeeeeeee

aminn arkadaşımmm hepicimize şifa olsunn sağlıklı yumurta olsunnn...
yıkar geçerizzz ajdanın şarkısı varyaaa ikimisin hatta topicinn şarkışı olsunnn
sözlerini bulup ekleyim bariii
keçiboynuzu tozu ve keçiboynuzu karışımına çok güveniyorum bizim evde de 2 macun ve bisürü hap var...
hapçı olduk

preseed+ovulasyon
buay senden mutlu mutlu haber bekliyoruz inşallahhhh

tamam anlaştık bende araştırırm o zaman..birde wannebemumm ablamıza sormak istiyorum bunu :) varmıdır bi zararı??????????

Ablanız kurrrrrrrrrrrrrrbannnnnnnn olsun size

millstonum ile tamamen hemfikirimm...kendisi gereken açıklamayı yapmış..
agzın bal yesin millstone bacı,tez vakitte gebe kalasın

Ablanız kurrrrrrrrrrrrrrbannnnnnnn olsun size

millstonum ile tamamen hemfikirimm...kendisi gereken açıklamayı yapmış..
agzın bal yesin millstone bacı,tez vakitte gebe kalasın

Seviyorummm senii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Hepiniziiiii kıslarrrrrrrrrrrrrrr..Bahar gibi bizimde rahmimizzz yumoşlarımız çiçek aççsın inşşşşşşşşşş

millstonumda burdaymış ya:) kızlar merhaba bende FSH magdurlarındanım malesef. aralık ve subat aylarında 2 negatif tüp denemem oldu. bu aralar normal yollarla calısıyoruz bakalım Rabbim verir inşallah. Benim FSH 15 ve 17lerdeydi. en son aralık ayıydı yaptırdıgımda.şimdi ne durumdadır bılmıyorum. gecen ay 10 gün sogan kürü uyguladım. İncir kürü bir iki gün yaptım sonra arada kaynadı gıttı aklıma geldıkce yapıyorum.artık bosverdim herhalde.Saldım yani ben iyice anlıcagınız.olursa olur dıyorum napalım.Rabbim elbet dualarımızı geri çevirmeyip bize göndericektir mükafatını. öpuyorum hepınızı. gorusmek uzere....

cnm hoşgeldin valla hepimiz aynı durumdayız malesef
soğan kürünün faydası oldugunu düşünüyorum bende acaba başlasammı bilemedim..ne duysam ne bulsam ne görsem atlıyorummm...

şuann tam da şimdi çok ÇOK salya sümükümmm
Alllahımm daha fazla aratmaa bizii boynu bükük bırakmaaa

olma öyle salya sümük ama yaa.. hiç olmadı şimdi UmUtLuYuZzZzZz... ELBET BİRGÜN OLACAK. üzme sen kendini anne adayı:)

Ahh benimm canımmm yaaaa ben hiç bilmiyorummmmmmmm senin fsh mağdurlarından olduğunuuuu..Neden bilmiyorumm sen dedin demi ben bilmiyorum yoksa bahsetmedinmi canımmmm:18::18::18::18::18::18: İnş olucakkk bitanemmmm..Seninki daha çok yükselmemişş..Bunları yapğtırdığında e2 değerlerin nelerdii..Onlarıda yazarsan bana süper olurr..Çok vakit geçirme o zaman canımm yaaa.
Ama sen yurt dışına gidicenn bidee o varr..Bak şimdi dertlendimmm..Bu arada buluşma konusunda şaşırdımmm biz senin y.dışı olayın yüzünden erkenden buluşalım dedikk çok şaşırdımm izin olayınaaa..Nedennkiiiii yaa öcüü değilizz bizzz enişteye deee bir dahaa yüttfennnnn..Gitmeden sarışıpp kaynaşalım canımm..çok öpüyorumm..

Canım e2 degeri:38 . doktorda vakıt kaybetme demişti FSH öyle cıkınca ama bilmıyorum bakalım şimdilik hiç ugraşasım yok valla. eşimi ikna etmeye çalışıcam canım bulusma için . çok isterim sizi görmeyi. inşallah o gün çalışıyodur da bende şirinelik yapıp sıvışırım evden :) daha programı belli değil çünkü.

hamileyim.değer 150. arkadaşlar fsh ım 18 lerden soğan kürü ile 12 ye düşürdüm bu ay.ve 2 .ci tüp denememizde tuttu.amh 0,4 dü.ve eşimde %97 morfoloji sorunu var.

hamileyim.değer 150. arkadaşlar fsh ım 18 lerden soğan kürü ile 12 ye düşürdüm bu ay.ve 2 .ci tüp denememizde tuttu.amh 0,4 dü.ve eşimde %97 morfoloji sorunu var.

maşşallah arkadaşımmm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinn inşallahhh

kullandıklarını ve doktorunuda yazarmısın tazecik anne

soğan kürü ve daha bir çok kür yaptım. 2 tedavim arsında sadece 2 ay olduğu için azar azar yaptım. ama en önemlisi hayatımda beni stres yapan herşeyi çözdüm. ve kafam çok rahattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…