Hamilelik ve yumurtalık rezervi

hamileyim.değer 150. arkadaşlar fsh ım 18 lerden soğan kürü ile 12 ye düşürdüm bu ay.ve 2 .ci tüp denememizde tuttu.amh 0,4 dü.ve eşimde %97 morfoloji sorunu var.

Canım Rabbim 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına almak nasib etsin..Kaç yumoş olmuştu kaçıncı gün transferi idi nerede hangi doktorda yaptırdın??? sadece soğan kürümü kullandınn..Yaşın kaç canım..kaçıncı denemen birdee..Ayyy ne çokk soru sorrdummm ama napıyimm engel olamadım kendimee..

Maşallah subhanallah sana ve bebişineee
Halay ekibi senin için

maşşallah arkadaşımmm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinn inşallahhh

kullandıklarını ve doktorunuda yazarmısın tazecik anne

canım rabbim hepinize nasip etsin.bugün gerçekten çok yoruldum.ama 'kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız ' isimli tpiğimde ayrıntılı yazdım. yaptığım kürleri,belirtilerimi ve tavsiyelerimi.beklerim topiğime.ben buraya size umut olsun diye yazdım.

ege üniversitesi. 6 yumoş toplandı. 4 döllendi ama 1 tanesi trans edildi. diğerleri dondurulacak kalitede değildi.

31 yaşındayım. topiğimde 38 sayfa var zaten.ama mutlaka sabredip okuyun hikayemi ve 2 ayda neler yaptığımı.

tamam canım şimdi hatırladımm sen o rozellasınnnn..Daha öncede yaışmıştık zatenn..ama senin azmine ben zaten hayranndımmm..Süper bir oto kontrole sahipsinn.İnş emeklerinin karşılığını Rabbim vermişşştirr..9 ayy sağlıkla geçirirsinnn canımm..

pardon 32 yim. hepiniz için dua ediyorum.biliyosunuz bizim durumumuzdaki kadınların az ve kalitesiz yumoşlar oluyo.bde eşde sorun varsa. zaten normal hamilelik başlıbaşına mucize iken bizimki extra mucize oluyor.allah tamamlamak nasip etsin

anladığınızda bırakırsınız kıslarrrrr..sonuçta biz zaten eli kulağında sürekli aklımız orada olduğundna böyle bir durumu geç farketme olasılığımız yokk dimiii yaneeeeeeeeeee

aynen öyle vallaaa adetime 10 gün varken başlıyorum test yapmayaaa resmenn

Ablanız kurrrrrrrrrrrrrrbannnnnnnn olsun size

millstonum ile tamamen hemfikirimm...kendisi gereken açıklamayı yapmış..
agzın bal yesin millstone bacı,tez vakitte gebe kalasın

aminnn diyorum millstone için önce:)tamam sizi dinliyoruz hissettiğimiz anda bırakıyoruz herbişeyi

hoşgeldin :) tüp bebek topiğinden hatırlıyorum seni resmine bakıp ne tatlı kız diye geçirmiştim içimden inşallah dualarımız kabul olur hepimiz bebişlerimize kavuşuruz canım...

noldu ama yaaaaaa moralini bozma lütfen yaaa bizim en çok ihtiyaç duyacağımız şey yüksek moral ,sonra biraz şans sonraaa yumurta ve süpermenler:) ve tabi Allah da yanımızda olursa herşey güzel olur inşallahhhh...

hamileyim.değer 150. arkadaşlar fsh ım 18 lerden soğan kürü ile 12 ye düşürdüm bu ay.ve 2 .ci tüp denememizde tuttu.amh 0,4 dü.ve eşimde %97 morfoloji sorunu var.

canım yaaa maşallah Allah tamamına erdirsin ne kadar moral veriyo böyle güzel haberler bi bilsen..inşallah bebeğini kucağına alırsın ve Allah bizede gösterir bu günleri...

dumanımm daha iiyim tüm akşam agladım desem yeridir evde de yalnızımm..kınamayın kızlar valla tutamıyorum gözyaşlarımı...
hep töbe rabbim affet diyorumm bugünüme şükür diyorum ama işte böleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…