hamileyim.değer 150. arkadaşlar fsh ım 18 lerden soğan kürü ile 12 ye düşürdüm bu ay.ve 2 .ci tüp denememizde tuttu.amh 0,4 dü.ve eşimde %97 morfoloji sorunu var.
maşşallah arkadaşımmm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinn inşallahhh
kullandıklarını ve doktorunuda yazarmısın tazecik anne
canım rabbim hepinize nasip etsin.bugün gerçekten çok yoruldum.ama 'kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız ' isimli tpiğimde ayrıntılı yazdım. yaptığım kürleri,belirtilerimi ve tavsiyelerimi.beklerim topiğime.ben buraya size umut olsun diye yazdım.
anladığınızda bırakırsınız kıslarrrrr..sonuçta biz zaten eli kulağında sürekli aklımız orada olduğundna böyle bir durumu geç farketme olasılığımız yokk dimiii yaneeeeeeeeeee
Ablanız kurrrrrrrrrrrrrrbannnnnnnn olsun size
millstonum ile tamamen hemfikirimm...kendisi gereken açıklamayı yapmış..
agzın bal yesin millstone bacı,tez vakitte gebe kalasın
hoşgeldin :) tüp bebek topiğinden hatırlıyorum seni resmine bakıp ne tatlı kız diye geçirmiştim içimdenmillstonumda burdaymış ya:) kızlar merhaba bende FSH magdurlarındanım malesef. aralık ve subat aylarında 2 negatif tüp denemem oldu. bu aralar normal yollarla calısıyoruz bakalım Rabbim verir inşallah. Benim FSH 15 ve 17lerdeydi. en son aralık ayıydı yaptırdıgımda.şimdi ne durumdadır bılmıyorum. gecen ay 10 gün sogan kürü uyguladım. İncir kürü bir iki gün yaptım sonra arada kaynadı gıttı aklıma geldıkce yapıyorum.artık bosverdim herhalde.Saldım yani ben iyice anlıcagınız.olursa olur dıyorum napalım.Rabbim elbet dualarımızı geri çevirmeyip bize göndericektir mükafatını. öpuyorum hepınızı. gorusmek uzere....
noldu ama yaaaaaacnm hoşgeldin valla hepimiz aynı durumdayız malesef
soğan kürünün faydası oldugunu düşünüyorum bende acaba başlasammı bilemedim..ne duysam ne bulsam ne görsem atlıyorummm...
şuann tam da şimdi çok ÇOK salya sümükümmm
Alllahımm daha fazla aratmaa bizii boynu bükük bırakmaaa
birsennnnnn sobeeeeeeeeeeee
hamileyim.değer 150. arkadaşlar fsh ım 18 lerden soğan kürü ile 12 ye düşürdüm bu ay.ve 2 .ci tüp denememizde tuttu.amh 0,4 dü.ve eşimde %97 morfoloji sorunu var.
senindemi acı yaaa bende acı diye ağzıma süremedim demek genel özelliği acı olmasıymış bu karışımların
merhaba duman hanımmı ısmınız bılmıyorum ama benı hatırladınızmmı benımde cocugum olmuyordu yazınızı okudumda gercekten bu karısımların faydası oluyormu gecen bız esımle doktora gıttık hıc bır sorun yok dedıler degerlerde fakat anlamıyorum hıcbırsey cok canım sıkkın(
senindemi acı yaaa bende acı diye ağzıma süremedim demek genel özelliği acı olmasıymış bu karışımların
merhaba duman hanımmı ısmınız bılmıyorum ama benı hatırladınızmmı benımde cocugum olmuyordu yazınızı okudumda gercekten bu karısımların faydası oluyormu gecen bız esımle doktora gıttık hıc bır sorun yok dedıler degerlerde fakat anlamıyorum hıcbırsey cok canım sıkkın(
Selam ya ben bıraz internet kullanmayı beceremıyomda bana mesaj yazmıssınız tesadufen bende sıze bır soru sormustum denk gelmıs gercekten sasırdım:) özel mesaj gönderemıyorum daha yenıymısım
merhaba:) valla bu karışımlar hakkında pek iyi değilim ama alternatif tıp bence işe yarıyodur mutlaka..en basiti yumurtaların kalitesine yardımcı olur diye düşünüyorumSelam ya ben bıraz internet kullanmayı beceremıyomda bana mesaj yazmıssınız tesadufen bende sıze bır soru sormustum denk gelmıs gercekten sasırdım:) özel mesaj gönderemıyorum daha yenıymısım
hatırlıyorum tabi cnm... 1 senelik evliydin sanırım dimi? daha önce hiç hamile kaldınmı peki? hangi değerlerine bakıldı?
ben geldim gitmeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?