Hamilelik ve yumurtalık rezervi

izmir de bi tupbebek merkezi var. ben de bi gideyim diyordum. bi topikte bi hatun yazmis da. betahcg 90 cikmis hatun sevinmis derken betahcg dusmus... doktor bu bebekte birsorun var kendi kendine dussun demis. sonra beta hcg artmaya baslamis. doktor hala kesin bir sorun var diyormus. kadincagiz moralman cokmus. sonra baska bir doktora gitms. aslinda bastan iki kese oldugunu ancak birinin gelismedigini digerinin devam ettigi ortaya cikmis. ben de bu doktora mi gitsem diyordum yaaa...

Son düzenleme:

macunnncuuu bajıı geldiiiiiiiiiiiiii
sana macuncu manti diycemmm
nasıl gidiyo macunlarrr...
agzı olan konuşuyo boşver..bana da eve erken gideyim dediğim de çoluk yok çocuk yok gidip napcannn diyenler olunca canımm nasıl yanıyooo nasılll
yada eeee çocuklarda olmasa kek pilav yapmayız ne yapalım çocuklu ev bura diyip yüz ifadene bakan tiplerden nefret ediyorum...dilerim allah onları en sevdikleri ile imtihan etmez...
kalbimi kırıyolar ama ben konuşmuyorum biliorum ki yaratann cevabını verecektir
ayyyyyyyyyyyy gözlerim sulandı geneeee zaten aglayacak yer modundayım...
yok yok yüksek gerilimden aşagısı kurtarmayacakkk benii

wannabemummy canımsın. majuncu oldum zaten o bi kucak macunu kim yiyecek tabisi de ben..

boyle iste arada içim buruluyor sonra geciyor. dedigin gibi yaradan verecektir bile isteye kalplerimizi kıranların cevabını...
yüksek gerilim hattı bi de bana lazım.
ben meryem suresini okumaya basladim bu arada.

ben bi gidip gelicem..

allah kabul etsin dualarınııı ...amin amin aminnn
dualarında bizide unutmaaaaaa
macuncu mantı:13:

hadi bi dolan gel...eeeeeeeee enerji fazlası var hatunun

yaa bende bi çıkem tekrar gelirimm

Son düzenleme:
haydi greveee slogan bulamadım ben yahuu çok düşündüm ama yaratıcı günümde diilimmmm

seni hiç yalnız bırakırmıyım tatlım
aaaa şunlara bakın hele topiğimizi duman altında bıraktılar huuuuuhuuuu BURADA SİGARA İÇİLMEEEZZZZ

yaaa sizinde etrafınız hamiş dolu dimi kızlarrr??? valla bi dışarı çıkıyorum herrrkesin karnı burnundaa bizimde canımız var ama dimi valla özeniyorum, bazende kıskanıyorummm:26::26: yazık bizede... sende kötü günler geçiriyosun suan canım ama bizim halimizi kimse bilemezki benim çalıştıgım yerde de allahımm sürekli bi bebek çocuk muhabbetti oluyo,i bi hamiş kız vardı doğuma gittide rahatladım valla bakınca içim burkuluyodu hergün...

aaaa şunlara bakın hele topiğimizi duman altında bıraktılar huuuuuhuuuu BURADA SİGARA İÇİLMEEEZZZZ
seninde nickin duman ama naber şaka bi yana canım ama bırakmak kısmet olmadı hiç bazen azaltıyom bazen aynen devam

tabi senide kınıyoruz canımm

yaa bende içtim ..içmedim değil ama mecbur kalınca bırakılıyoo inanın zor değil...sadece azıcık ,birazcık kilo alınıyooo
ama deger yaniii
anne olmak için degerrr
aman kiloda alalım yani nolcakk valla yeterki bebiş olsun aynen herşeye değerrrr

şaka gibi yaa kızın moral altüst olmuştur ama mucize gibi resmen.... sen 2.dr amı gideceksin???

seninde nickin duman ama naber şaka bi yana canım ama bırakmak kısmet olmadı hiç bazen azaltıyom bazen aynen devam
benimki duman grubundan ileri geliyoo bikerem sigara dumanından diilll valla Allah kurtarsın cnm ne diim çok zararlı çoook bebek düşünüyomusun bilmem ama hamileyken sıkıysa bırakmaaa

benimki duman grubundan ileri geliyoo bikerem sigara dumanından diilll valla Allah kurtarsın cnm ne diim çok zararlı çoook bebek düşünüyomusun bilmem ama hamileyken sıkıysa bırakmaaa
zaten tek duam o hamiş olsam bulantı-kusma yaşasamda bıraksam şu illeti

tabi senide kınıyoruz canımm

yaa bende içtim ..içmedim değil ama mecbur kalınca bırakılıyoo inanın zor değil...sadece azıcık ,birazcık kilo alınıyooo
ama deger yaniii
anne olmak için degerrr
evet kınanacak durumdayım inşallah canım inşallah bırakırız biz içiciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…