Hamilelik ve yumurtalık rezervi

selam bacılar,
bahar kıpırdanmaları görüyorum herkeslerde allah mutlu haberler vermeyi nasip etsin hepimizin yüzüne gülsün. millstone sınavlarda ter dökuyor. dumancigimiz iyi haberler almis. cok sevdindim. :21: inşallah böyle devam etsin.
wannabemummycigim benim. işte hain insanlar bunlar. insanın en hassas noktasından yakalayip sıkı sıkı tutuyorlar. allahtan üzülsek de sıkılsak da bunlara prim vermeyen insanlariz. yoksa tam onlarin istedigi gbi yenilip yutulacak lokmalar oluruz. bu senin bioenerji uzmanı da ayıp etmiş. benim akucu da. gerci tekerlek gibi göbegi gorunce artık dedi oyle haksız diyemem :9: ama kusura bakmasin hic oyle aku ile zayiflama olayına giremicem. zaten bu histeo ve tupbebek ucretleri içimi yakıyor. akuya da verdigim parayi dusnunce bi hoş oluyorum. neyse dedigin gibi herseyi denicem ben de. bi forumda orasina vicks sureni okumuştum tabisi de o kadar degil :1: ama aklıma yatanları denicem.
inşallah hamiş kalırız bu onumuzdeki bir kac ayda...
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
çalışmalara devam diyerum herkeşlere... boş durmayalım:27:

mantı bajı macunları yedin yedin kayboldun heee:51:
çalışmalar yoğun ondandır inşallah:9::9::9::9:
ayyy 40larımız karışsın inşallaaaahhhhhhh:49::49::49::49::49::49::49::49:

:16:
karışsın karışsın inşallah.... allaaam inşallah!!!!

beni de bahar allerjisi çok fena yaptı. kendime gelemiyom. ilaç da kullanmak istemiyorum.

ovulasyonumda gecen haftaydı. o yuzden çalışmalar yoğun degil :9::9::9

iyi ki almışşım bu testi. bekledigimden daha gec oldu cunkuu..

geçmiş olsn macun güzeli..alerji için bi çözüm yok sanırsamkiiii..ilaçsa da geçici çözüm...ovulasyon testi bende yapıyorum yüzüm bugünde gülmedi..bugün yarın güler:51:
çalışalım bakalımmm elimizden geleni yapalım..bol bol dua edesim var
namaz kılıp oturup saatlerce dua etmek istiyorummm...geçen hafta bi isyan içindeydim...bi kırgınlıgım vardı dualarım kabul olmuyor vesvesesi oldu...bügun tövbe ettim TÖVBEEEEEEEEEEEEE
TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVBEEEEE

Huuu huuuuuuu kızzlarrrrrrrrrrrr ikinci sayfaya düşmeyelim ama yaaa üzülüyommmm:43::43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14::14::14:

benim de gecen hafta olmustu oyle bir üzüntü kırgınlık gelmişti. sonradan duygularim mi beni kontrol ediyor noluyor dedim. bazen insanin iicin icin dusunduklerin ele geciriiyor.

rozella tüm duygusal çöplerimi attım demiş. bu ifade çok hoşuma gitti. ben de atmak istiyorum. çöplerim kalmasın. temizleyelim içimizi. kampanyali :9: birini atanın diğerçöpünü biz atıyoruz.

bugun de bi hamile haberi geldi bana. kızcagiz da benden cok kucuk. daha gecen sene evlenmişti. içim ezilse de bunu içimde tutmayacagim. saglikla dogursun insallah. :nazar:

:16:
karışsın karışsın inşallah.... allaaam inşallah!!!!

beni de bahar allerjisi çok fena yaptı. kendime gelemiyom. ilaç da kullanmak istemiyorum.

ovulasyonumda gecen haftaydı. o yuzden çalışmalar yoğun degil :9::9::9

iyi ki almışşım bu testi. bekledigimden daha gec oldu cunkuu..
nolcak bizim bu halimiz, bende çok fena hastayım ama ya bebek volursa diye dr a gitmiyorum ilça vs kullanmıyorum, dr a gdemediğim içinde rapor alamıyorum böyle atlatıcam artık :( çokkk fedakar anneler olucaz biz çoookkk...:43:

geçmiş olsn macun güzeli..alerji için bi çözüm yok sanırsamkiiii..ilaçsa da geçici çözüm...ovulasyon testi bende yapıyorum yüzüm bugünde gülmedi..bugün yarın güler:51:
çalışalım bakalımmm elimizden geleni yapalım..bol bol dua edesim var
namaz kılıp oturup saatlerce dua etmek istiyorummm...geçen hafta bi isyan içindeydim...bi kırgınlıgım vardı dualarım kabul olmuyor vesvesesi oldu...bügun tövbe ettim TÖVBEEEEEEEEEEEEE
TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVBEEEEE

tövbeeee tövbeee tövbeeeeeeeeeeeeeeeeee

benim de gecen hafta olmustu oyle bir üzüntü kırgınlık gelmişti. sonradan duygularim mi beni kontrol ediyor noluyor dedim. bazen insanin iicin icin dusunduklerin ele geciriiyor.

rozella tüm duygusal çöplerimi attım demiş. bu ifade çok hoşuma gitti. ben de atmak istiyorum. çöplerim kalmasın. temizleyelim içimizi. kampanyali :9: birini atanın diğerçöpünü biz atıyoruz.

bugun de bi hamile haberi geldi bana. kızcagiz da benden cok kucuk. daha gecen sene evlenmişti. içim ezilse de bunu içimde tutmayacagim. saglikla dogursun insallah. :nazar:

darısı bize olsun:43::43:

Duman canım
Dün okudum, degerlerin normal çıkmış. Fsh degerin falan mı????
Senin adına cok sevimdim İnan.
İnsallah güzel haberlerini de okuyacağız.
Hayirlisiyla doğurduğunu da okucaz. :emir_bebek:

Duman canım
Dün okudum, degerlerin normal çıkmış. Fsh degerin falan mı????
Senin adına cok sevimdim İnan.
İnsallah güzel haberlerini de okuyacağız.
Hayirlisiyla doğurduğunu da okucaz. :emir_bebek:

canım fsh çok önce bakılmıştı,5.8 o da normal...ama asıl sevindim genetiğimin normal çıkmasıydı.bugün eşimin sonucunu da aldık onda da sorun yok,sevincimiz arttı...şimdi sabırsızlıkla yeniden hamile kalmayı bekliyorum.inşallah farklı bi tedavi şekliyle bu kez kavuşacağım bebeğime... çooook teşekkür ederim cnm...

Daha adet olamadım...
Sanırım artık olmamaya başladı..
Ya biraz daha zamanım olsaydı keske
Belkide hamileyim:28:
Su gecen Mart ayına kadar her ay hamileyim die dusunurdum, tabii kirmizilar gelince hüsran da kapıdan girerdi:43:
Ya menopoza girmeye başladım kızlar ya daaaaa HAMİLEYİM:1:
Herkese gunaydinnnnnn:37:

Daha adet olamadım...
Sanırım artık olmamaya başladı..
Ya biraz daha zamanım olsaydı keske
Belkide hamileyim:28:
Su gecen Mart ayına kadar her ay hamileyim die dusunurdum, tabii kirmizilar gelince hüsran da kapıdan girerdi:43:
Ya menopoza girmeye başladım kızlar ya daaaaa HAMİLEYİM:1:
Herkese gunaydinnnnnn:37:
en kötüsünü düşünme lütfen, hamilesin ondan gecikti bencede:) test yapsana yaaa

Kızlarr slmmmmmmmmmm..Bu gece rüyamda karmakarışık şeyler gördümm.En tuhafıda bir ara bir bayan doktora gidiyorum ve bana hamilesin diyorr..Bende imkannsız diyorumm..Ultrasona almadan elimi alıp rahmime tutuyorr hissetmiyormusunn bak kalp atışını diyorr bende hissettim ama nasıl olur diyorumm..Sonra ultrason aletiyle bakmaya başlıyor alttan ve bak iki küçük kesecik burada diyorrr:)) Hemide ikiz miş benim kuzucuklarr..Ağlamaya başlıyorummm imkannsızzz Allahım oldumu diyorumm..Şimdiye kadar hiç ikiz gebelikk aklımın ucundan geçmedi aslında çok tuhaf ve huzurlu bir mutluluktuu tarifi olmayannn..İnş bir gün gerçektende yaşarımm bu duyguyu..Hepinizi öpüyorummm..:16::16::16::16::16::16::16:

Kızlarr slmmmmmmmmmm..Bu gece rüyamda karmakarışık şeyler gördümm.En tuhafıda bir ara bir bayan doktora gidiyorum ve bana hamilesin diyorr..Bende imkannsız diyorumm..Ultrasona almadan elimi alıp rahmime tutuyorr hissetmiyormusunn bak kalp atışını diyorr bende hissettim ama nasıl olur diyorumm..Sonra ultrason aletiyle bakmaya başlıyor alttan ve bak iki küçük kesecik burada diyorrr:)) Hemide ikiz miş benim kuzucuklarr..Ağlamaya başlıyorummm imkannsızzz Allahım oldumu diyorumm..Şimdiye kadar hiç ikiz gebelikk aklımın ucundan geçmedi aslında çok tuhaf ve huzurlu bir mutluluktuu tarifi olmayannn..İnş bir gün gerçektende yaşarımm bu duyguyu..Hepinizi öpüyorummm..:16::16::16::16::16::16::16:
çooook güzel bi rüya inşallah gerçekten yaşarsın o anları canım benim....

Back
X