selam bacılar,
bahar kıpırdanmaları görüyorum herkeslerde allah mutlu haberler vermeyi nasip etsin hepimizin yüzüne gülsün. millstone sınavlarda ter dökuyor. dumancigimiz iyi haberler almis. cok sevdindim.
inşallah böyle devam etsin.
wannabemummycigim benim. işte hain insanlar bunlar. insanın en hassas noktasından yakalayip sıkı sıkı tutuyorlar. allahtan üzülsek de sıkılsak da bunlara prim vermeyen insanlariz. yoksa tam onlarin istedigi gbi yenilip yutulacak lokmalar oluruz. bu senin bioenerji uzmanı da ayıp etmiş. benim akucu da. gerci tekerlek gibi göbegi gorunce artık dedi oyle haksız diyemem
ama kusura bakmasin hic oyle aku ile zayiflama olayına giremicem. zaten bu histeo ve tupbebek ucretleri içimi yakıyor. akuya da verdigim parayi dusnunce bi hoş oluyorum. neyse dedigin gibi herseyi denicem ben de. bi forumda orasina vicks sureni okumuştum tabisi de o kadar degil
ama aklıma yatanları denicem.
inşallah hamiş kalırız bu onumuzdeki bir kac ayda...

çalışmalara devam diyerum herkeşlere... boş durmayalım
bahar kıpırdanmaları görüyorum herkeslerde allah mutlu haberler vermeyi nasip etsin hepimizin yüzüne gülsün. millstone sınavlarda ter dökuyor. dumancigimiz iyi haberler almis. cok sevdindim.

wannabemummycigim benim. işte hain insanlar bunlar. insanın en hassas noktasından yakalayip sıkı sıkı tutuyorlar. allahtan üzülsek de sıkılsak da bunlara prim vermeyen insanlariz. yoksa tam onlarin istedigi gbi yenilip yutulacak lokmalar oluruz. bu senin bioenerji uzmanı da ayıp etmiş. benim akucu da. gerci tekerlek gibi göbegi gorunce artık dedi oyle haksız diyemem

inşallah hamiş kalırız bu onumuzdeki bir kac ayda...

çalışmalara devam diyerum herkeşlere... boş durmayalım