Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım bende yoruluyorum ama ne olursa olsun akşam kendime zaman ayırıyorum hiiiiç öyle yırtamam kendimi akşam eve geleyim sürekli iş yapayım bilmem ne diye:))kayıplardasın?????[/QUOTE
çok yoruluyırum canım kayıplarda olmam normal hıc ınternete gıresım olmuyo gırıyorum bakıyorum guzel seyler yazmısssın okuyabılıyorum sadece sen nasıl zaman buluyorsun bu kadar banada anlatsana nedır bu guc kuvvet:)
ii diyelim ii olsun iştenasılsın bu arada unutmusum dalgınlıktan
arada uğraaa özlettirme kendiniiii![]()
noldu ama sana yaaaşimdi sana sarılsam ağlasamm AĞLASAMM ağlasammm beni çok anlarsınız biliyorummm
arkadaşlar fenayımmm...
canımsın bu konuda ne desem üzüntün geçmeyecek biliyorum aslında bende senin gibiyim çünküofff hep aynı be yaa...
bebek istediğim den beriiii hamile kalanların sayısı 100 e ulaştı sanırım ..ilk doğanlar anaokuluna başlayacak..benim kaderimde onların bu gelişimini izlemekle herhalde...ya hamile bi arkime yemek yaparım yaa başka bişeee
bu acıdan kurtulmanın bi yolu olmalıı
illaki olmalı hep bu acı ile nasıl yaşar insan![]()
canımsın bu konuda ne desem üzüntün geçmeyecek biliyorum aslında bende senin gibiyim çünküözellikle bu aralar mutsuzum... hamile olduğunu facede bangır bangır ilan eden bi tanıdık yüzünden içim kötü oldu, ben hiç yaşayamıycam o duyguyu hep yine bişey olursa korkusuyla saklamak zorunda kalcam
2 gündür akşamları ağlıyorum sürekli
Allah sabır versin ne deyim bizden iyi kim anlarki bizi... çok çektik artık bizimde yüzümüz gülsün
(
ayy iyi olurdu ağlaşa ağlaşa kahveizi içerdik :) valla faceyi kapatsakda başka şekilde duyucaz bu haberleri,sabretmemiz lazım... Allah görüyo yukarıda bu yaşadıklarımızı zamanı gelince olacak yaa inanıyorum... hem böylelikle bu dünyada çekiyoruz ya öbür tarafta cennete daha kolay gidicez bide o var... tesellii işteeeekeşkeee yakında biyerlerde olsan bi kahve içsek bee dumanımmm
sırf bu yzüden facebook hesabımı kapatmayı düşünüyorum..
bende her yalnız kaldığımda her fırsattaa aglıyorum..biliosun geçen haftalarda epey bi isyan ettim..sonra namaz kıldım töbeee etttim allahım affet dedimmm
çok çektik be dumanımmm çooo bizimde yüzümüz gülsün.RABBİM biizim de yüzümüz gülsün
evet ya neden böyle oluyorki;
ben ilk bebek yapmaya karar verdiğim ay bir arkadaşımda hamile kaldı şimdi cocugu anaokuluna gidiyor, sanki etrafımdaki herkes hamile dün iş çıkışı kardeşim bankada çalışıyor yanına gittim.Birde baktımki aynı şubede 4 kişi hamile hepside tanıdıgım kişiler bide demezlermi bu ara herkes hamile hadi sırada sen kaldın diye , kendimi çok zor tuttum
ayy iyi olurdu ağlaşa ağlaşa kahveizi içerdik :) valla faceyi kapatsakda başka şekilde duyucaz bu haberleri,sabretmemiz lazım... Allah görüyo yukarıda bu yaşadıklarımızı zamanı gelince olacak yaa inanıyorum... hem böylelikle bu dünyada çekiyoruz ya öbür tarafta cennete daha kolay gidicez bide o var... tesellii işteeee![]()
evet ya neden böyle oluyorki;
ben ilk bebek yapmaya karar verdiğim ay bir arkadaşımda hamile kaldı şimdi cocugu anaokuluna gidiyor, sanki etrafımdaki herkes hamile dün iş çıkışı kardeşim bankada çalışıyor yanına gittim.Birde baktımki aynı şubede 4 kişi hamile hepside tanıdıgım kişiler bide demezlermi bu ara herkes hamile hadi sırada sen kaldın diye , kendimi çok zor tuttum
valla canım bende yoruluyorum ama ne olursa olsun akşam kendime zaman ayırıyorum hiiiiç öyle yırtamam kendimi akşam eve geleyim sürekli iş yapayım bilmem ne diye:))
ii diyelim ii olsun işte
arada uğraaa özlettirme kendiniiii![]()
Dumancım selam nasılsın ozlettırme kendını...Hep sen soruyodun bu sefer once ben halini hatrını sorayım dedım:)
canım kaç günde bir sdet oluyodun? benim tahmini 27-28 gün dr un tahminine göre bu günler bizim için önemli... o ovulasyon testlerinin güvenilirliğine çok inanmıyorum ben yaa takılma bence, sen bu günlerde çalışmaları hızlandır yeterrhaklısın kaçış yok
inşallah zamanına daha çok süre yokturevet burda çektiklerimiz illaki bi sebebi vardır..yaaa
dumanın aynı dönemlerde regli olmuştuk 27 mart dimeee
ovulasyon testi yapıyorum bi türlü çift çizgi yakalayamadım en azından deneyip şansımızı deneyelim diodum yaaa çizgi bile yok artık galibaa
eee şimdi ben yumurtlamıyormuyum acaba?:44::44::44:
senin çalışmalar ne alemde...
mda aynen benimle başlayanların çocuklarıoda anokuluna gidiyor ...
banada aynı şeyler söleniyor hadi sıra senden bi hamile arkadaşım var durumumu biliyor bana hadi bu ay senden bekliyorum dedi
sanki benim elimdeee canımı verecek noktaya geldimmm kimse anlamıyor yaşayan bile bebeğine kavuşunca yaşadıklarını çabuk unutuyor..eee vakti vardır canım diyiveriolar
Dumancım selam nasılsın ozlettırme kendını...Hep sen soruyodun bu sefer once ben halini hatrını sorayım dedım:)aaa gelmişsin ama kaçırdım seni bak
iyim canım sen nslsn???
şimdi sana sarılsam ağlasamm AĞLASAMM ağlasammm beni çok anlarsınız biliyorummm
arkadaşlar fenayımmm...
offf hep aynı be yaa...
bebek istediğim den beriiii hamile kalanların sayısı 100 e ulaştı sanırım ..ilk doğanlar anaokuluna başlayacak..benim kaderimde onların bu gelişimini izlemekle herhalde...ya hamile bi arkime yemek yaparım yaa başka bişeee
bu acıdan kurtulmanın bi yolu olmalıı
illaki olmalı hep bu acı ile nasıl yaşar insan![]()
keşkeee yakında biyerlerde olsan bi kahve içsek bee dumanımmm
sırf bu yzüden facebook hesabımı kapatmayı düşünüyorum..
bende her yalnız kaldığımda her fırsattaa aglıyorum..biliosun geçen haftalarda epey bi isyan ettim..sonra namaz kıldım töbeee etttim allahım affet dedimmm
çok çektik be dumanımmm çooo bizimde yüzümüz gülsün.RABBİM biizim de yüzümüz gülsün
canım kaç günde bir sdet oluyodun? benim tahmini 27-28 gün dr un tahminine göre bu günler bizim için önemli... o ovulasyon testlerinin güvenilirliğine çok inanmıyorum ben yaa takılma bence, sen bu günlerde çalışmaları hızlandır yeterrbenimde devam işte,şimdilik bi gelişme yok gibi hayırlısı bakalım belli olur ne olacağı 2-3 haftaya...ama sürekli söylüyorum benim için suan önemli olan hamile kalabilmekten de öte devamını getirebilmek
aaa gelmişsin ama kaçırdım seni bak
iyim canım sen nslsn???
Iyıyım bende cnm kocamın gomleklerı yemek derdı ugras dur keske hemen kocaya kacmasaymısım ne acelem vardı kandırdı benı capkın:))
dumanımm bende nedense güvenilir oldugunu düşünüyorum yaaaa...:44:
28 29 günde 1 oluyor regl...geçen ay 13.gün gülen yüz çıktı bu ay 15.gün tık yok
yumurtlama olmayacak belkide
çalışmaları sıklaştırmakta çok iyi degilmiş bizde sperm sorunu da var 2 3 günde bir daha sağlıklı oluyomuş..
dumanımmm ahhh en kadar haklısın tabiii positive sonuç görmekte yeterli değil...duamızı tam yapalım:RABBİM BİZE VE TÜÜM İSTEYENLERE SAĞLIKLI UZUUUUUUUUN ÖMÜRLÜ HAYIRLI EVLATLAR nasip et
amin