Hamilelik ve yumurtalık rezervi

encan gecmis olsun cok. ben de olmustum laparoskopi. insallah sifa olmustur.

wannabemummy nasilsin???

Hayırlı cumalar :16:
RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallahhhh

mantı kuşummm şöleböleyim:1::1::1:
sen nasılsın?gene geldiler bana soldan soldan..
geçen haftalarda isyankardım sonra tövbe ettim ama şimdi gene dillendirmesemde aklımdan garip garip düşünceler geçiyor...
İnsanız ve aciziz heleki bu konu da çok çagresiziz..
allah yardımcımız olsun

kizlar
ben bu ömer nazari aradim. adam gormeden bisi vermek istemiyor ama ben bi tanidik soktum araya daha bi konustu. rahim duvari inceligi icin safranli tablet verdi. alicam bakalim. eger istanbula gelecek olursam bi gidicem de.
sevgiler hepinizi gununuz aydin olsun insallah...

Merhaba;
Peki bu adam yüksek fsh için bisi veriyo muymuştu???
Kullanıp memnun kalan var mı????

geçen haftalarda isyankardım sonra tövbe ettim ama şimdi gene dillendirmesemde aklımdan garip garip düşünceler geçiyor...
allah yardımcımız olsun

Ben de senin gibiyim, çaresiz öle bekliyorum.
Elimizden bisi gelmiyor .
Ben de Allah affetsin isyan ediyorum, ama sonra diyorum ki; çok şükür ki iman ediyoruz, eğer bazıları istemeden bebek sahibi olabiliyorsa(,duymuşsunuzdur korundukları halde hamile kalıyorlar,) biz de çok istediğimiz halde bebeğimiz olmuyorsa bunu bizlere takdir eden tek bı yüce güç olabilir.
Sakın yanlış anlamayın, nutuk falan çekmeye çalışmıyorum, dertlesiyorum.
Eğer bebeğimiz olmuyosa vardır insallah bunda bı hayır, belki de cenneti böle kazanicaz.
:43:

allah yardımcımız olsun

Cuma vakti nicklerizinizle aklıma düştünüzzz..Ben duamı yaptım Rabbim kabul edersee..Gerçekten aklımda ve dualarımdasın wanna cımmm..Teni teviyorummmm:16::16::16::16::16:

Wannabemummy
mantı kuşummm şöleböleyim
allah yardımcımız olsun

ah arkadaslarim allah hepimize sabir versin. ben de ara ara cok sıkılıyorum bu durumlara. ama umut etmekten elimizden geleni yapmaktan dua etmekten baska?

Merhaba;
Peki bu adam yüksek fsh için bisi veriyo muymuştu???
Kullanıp memnun kalan var mı????

mubecce canim yuksek fsh icin de bir seyler var sanirim. bu safranli tablet hem rahim duvarini duzeltiyor hemde yumurta kalitesini arttiriyormus. bildigim bi bu. farabim markasi. internette orjinshop diye bir yer cikiyor telefonla siparis veriliyor. ben ilk aradigimda omer hocaya danisin dediler. ama omer beyle yuz yuze gorusmek lazim. benim duydugum gebze yuk. tek. de calisan 48 yasinda bir hanimin onun verdigi bitkisel ilaclar ile hamile kaldigi. ama bunlar oradan buradan duyduklarim. baska bir siteden buldugumu da yazmistim burada. bir de yagmursesi isimli bir arkadas kullanmis. 40 yasimin hikayesinini yazan. o bizzat gorusmus ve işe yaradigini soyluyor. zaten bende orada okuyunca ogrendim. kk'da baska bir forumda birilerine bisiler vermis ama baska sonuc yazan yok. arastirmaci gazeteci kivamina geldim valla.

ben kitap kitap diyorum ya. orada ovulasyona kadar ayri ovulasyondan sonra ayri bisiler oneriyor. cogu da turkiyede yok.mesela çin yüksük otu (rehmannia) buyur buradan yak. nereden bulucam ben onu. hadi yurtsisindan getirteyim dicem gumrukte takilacak.mesela macun macun dedim sabah aksam alayim ancak belki de ovulasyon sonrasi daha etkili olacak. ne biliyom ki. yani boole kafam karisti.

iste ben boyle bi heves arastirip okuyom sonra bi duruluyorum. bi bikip usaniyorum. sanırım eşim artık delirdigimi dusunmeye basladi.

insanlar bana aciyor. evlat edin diyen. cocuk zor diyen. ben ot hap vitamin bilmem ne varmis dedigimde aaa oyleemiymisss bak bak neler varmis sen artik kitap yazarsin diyen. ne ararsan var.
:14::14::14:

mantı kardeş haklısın bir çabadır gidiyor,sanırım infertlity cure kitabını okuyorsun ...bana onu okumak bir türlü kısmet olmadı haa deyincede heryerd bulunmuyo olmadı ebook olarak alayım diyorum sonra hevesim kaçıyor.

millstonee ben seviyorum seni çok,neşe kaynagı hatunsun :54:çoookk

encan lap olmuşsun geçmiş olsun

nisan bir en son adet gecikmesi durumun vardı sonrasındaki gelişmeleri kaçırdım canm umarım herşey yolundadır.

mübecce bu yaşadığım durum zaman zaman (hepimiz için) mantık sınırını aşabiliyor...buarada o kadar çok hamilelik haberi aldım ki sanırım ayarlarım bozuldu

ah arkadaslarim allah hepimize sabir versin. ben de ara ara cok sıkılıyorum bu durumlara. ama umut etmekten elimizden geleni yapmaktan dua etmekten baska?

mubecce canim yuksek fsh icin de bir seyler var sanirim. bu safranli tablet hem rahim duvarini duzeltiyor hemde yumurta kalitesini arttiriyormus. bildigim bi bu. farabim markasi. internette orjinshop diye bir yer cikiyor telefonla siparis veriliyor. ben ilk aradigimda omer hocaya danisin dediler. ama omer beyle yuz yuze gorusmek lazim. benim duydugum gebze yuk. tek. de calisan 48 yasinda bir hanimin onun verdigi bitkisel ilaclar ile hamile kaldigi. ama bunlar oradan buradan duyduklarim. baska bir siteden buldugumu da yazmistim burada. bir de yagmursesi isimli bir arkadas kullanmis. 40 yasimin :72hikayesinini yazan. o bizzat gorusmus ve işe yaradigini soyluyor. zaten bende orada okuyunca ogrendim. kk'da baska bir forumda birilerine bisiler vermis ama baska sonuc yazan yok. arastirmaci gazeteci kivamina geldim valla.

ben kitap kitap diyorum ya. orada ovulasyona kadar ayri ovulasyondan sonra ayri bisiler oneriyor. cogu da turkiyede yok.mesela çin yüksük otu (rehmannia) buyur buradan yak. nereden bulucam ben onu. hadi yurtsisindan getirteyim dicem gumrukte takilacak.mesela macun macun dedim sabah aksam alayim ancak belki de ovulasyon sonrasi daha etkili olacak. ne biliyom ki. yani boole kafam karisti.

iste ben boyle bi heves arastirip okuyom sonra bi duruluyorum. bi bikip usaniyorum. sanırım eşim artık delirdigimi dusunmeye baslad
insanlar bana aciyor. evlat edin diyen. cocuk zor diyen. ben ot hap vitamin bilmem ne varmis dedigimde aaa oyleemiymisss bak bak neler varmis sen artik kitap yazarsin diyen. ne ararsan var.
:14::14::14:

Haklısın...
İnsanlara eğlence bı yerde, cekmeyen anlamaz zaten halimizi.
Aslında bende okuyorum ama guvenemiyorum, acaba başka bı etkisi olur mü? Olan iki tane folikulume zarar gelir mı? Acaba rahim duvarımı inceltir mı die korktuğumdan hiç bisi yapamıyorum.
Doktorlar bı tavsiye etse.....
Allah senin de yardımcın olsun, emeklerin bosa gitmesin insallah.
Tez zamanda gelsin bebisler:37:

Haklısın...
İnsanlara eğlence bı yerde, cekmeyen anlamaz zaten halimizi.
Aslında bende okuyorum ama guvenemiyorum, acaba başka bı etkisi olur mü? Olan iki tane folikulume zarar gelir mı? Acaba rahim duvarımı inceltir mı die korktuğumdan hiç bisi yapamıyorum.
Doktorlar bı tavsiye etse.....
Allah senin de yardımcın olsun, emeklerin bosa gitmesin insallah.
Tez zamanda gelsin bebisler:37:

Çok uğraşıyorsun biliyorum ben seni...
Yani burdan takip ediyorum.

dumancim bir wannabemummy gordum sanki :16:

ayyy ben bunu görmemişimm....dumanım çağırmış millstone göz kırpmış bende kaçmışım :)))

mantıcımm şimdi diyorsunki regliyken ilaç vitamin macun kaışımlarını kesiyoruz...
sonra ömer nazariyi araştırıyoruz...sanıyorum bakırköyde muayenehanesi vardı ben bi kez aradım ama aksilikler oldu gidemedim..
safranlı hapı bir de karabiberli bi hapı bize uygun olandı yanlış hatırlamıyorsam.

merhaba kızlar bugün çok güzel bi gündü ama yine akşam oluyor ben sevmim bu akşamları akşam olunca herşey aklıma geliyor sıkılıyorum alamaklı oluyorum eşimin gelişini dört gözle bekliyorum offfffffffff ya rabbim bizede evlat nasip etse dur altını deyiştir mama vakti uyku vakti derken geçer belki zaman necip fazıl nr demiş .VERİRLER BEN ACİZİM KUDRET SENİN DEDİKÇE VERENİN ŞANI BÜYÜK SEN İSTE İSTEDİKÇE.şanı büyük rabbim bizede nasip etsin inşallah

mantı kardeş haklısın bir çabadır gidiyor,sanırım infertlity cure kitabını okuyorsun ...bana onu okumak bir türlü kısmet olmadı haa deyincede heryerd bulunmuyo olmadı ebook olarak alayım diyorum sonra hevesim kaçıyor.

millstonee ben seviyorum seni çok,neşe kaynagı hatunsun :54:çoookk

encan lap olmuşsun geçmiş olsun

nisan bir en son adet gecikmesi durumun vardı sonrasındaki gelişmeleri kaçırdım canm umarım herşey yolundadır.

mübecce bu yaşadığım durum zaman zaman (hepimiz için) mantık sınırını aşabiliyor...buarada o kadar çok hamilelik haberi aldım ki sanırım ayarlarım bozuldu

Canım benim adet gecikmesi durumum tam gaz devam etmekte. Yarın saat 11:30 randevu aldım Tayfun Bağış Hocadan. Hayırlısı Allah tan artık :26:

Sedece normaller idrardan yaptım test canım. Bhcg ye baktırmadım. Zaten belirtide göremiyorum ben:14::14::14:
hmmm:44::44:
muhtemelen basit bi kist olabilir veya İNŞALLAH bi gebelik...
keşke daha önce doktora gitseydin kaç gün oldu,stres yapabilir bu durum...
:52:
yarın hayırlı haberle geleesssinnn

Son düzenleme:

aynen o kitabi buldum. pdf halinde. o hatunun 2. bir kitabi var. onu bulamadim daha. bir de sitesi var. orada bu verdigi kurler kitap cd vs de var.

Sedece normaller idrardan yaptım test canım. Bhcg ye baktırmadım. Zaten belirtide göremiyorum ben
inşallah bir mucize ile karşılaşırsın. :122:

hmmm:44::44:
muhtemelen basit bi kist olabilir veya İNŞALLAH bi gebelik...
keşke daha önce doktora gitseydin kaç gün oldu,stres yapabilir bu durum...
:52:

Ne bileyim ilk önce hamile miyim acaba dedim. Test yapmaya korktum ya değilsem diye. İşte korkunun ecele faydası yokmuş. Sabah beşte İstanbul yolu gözüktü yine bize :40::40::40:

Back
X