Hamilelik ve yumurtalık rezervi

aynen o kitabi buldum. pdf halinde. o hatunun 2. bir kitabi var. onu bulamadim daha. bir de sitesi var. orada bu verdigi kurler kitap cd vs de var.

inşallah bir mucize ile karşılaşırsın. :122:

İnşallah canım. Allah ilk önce sizlerin sonrada benim dualarımı kabul eder. Çocuklarımızı hayırlısı ile kucaklarımıza alırız. Sonra buradan onların aşılarını konuşuruz :49::49::49:

mantı bana o pdf dosyasını gönderirmisin???
mail adresimi vereyim özeldennn:16::16::16::16::16:

nisan bir korkunun hakkaten ecele faydası yok...nerde oturuyosunuz ki?
istanbul dışı sanırım :51:
yolunuz açık olsun hayırlı haberlerle gelll

mantı bana o pdf dosyasını gönderirmisin???
mail adresimi vereyim özeldennn:16::16::16::16::16:

nisan bir korkunun hakkaten ecele faydası yok...nerde oturuyosunuz ki?
istanbul dışı sanırım :51:
yolunuz açık olsun hayırlı haberlerle gelll

Balıkesir de oturuyorum caım. Aslında 3.5 satte gidiyoruz İstanbul a ama Acıbadem e ilk defa gidiyoruz. Belki kayboluruz diye erken çıkıyoruz :52::52::52:

kaybolmazsınız inşallah:))
yolunuz açık olsunnn ..duruma göre etdaviye mi başlayacaksın..ön görüşme gibi..

Canim gonder emailini hemencicik gondereem.

İnşallah canım. Allah ilk önce sizlerin sonrada benim dualarımı kabul eder. Çocuklarımızı hayırlısı ile kucaklarımıza alırız. Sonra buradan onların aşılarını konuşuruz

Amiin amiin. Insallahhh!:9:

majuncumm mail geldi fekat dosyayı açamıyorum...
ayrıca sana bi süprisim var:))) fertility diet hakkındaa

iyice oku ,incele
1 hafta içinde Quiz yapcemmm:27:

hayırlısı olsunn bebişin sana nisan birrrrr şakası gibi gelsin :))

Son düzenleme:
ayy titanic gibi gömülmüşş taaa nereleree dumanımm topiiiigii:9:
kızlar şu içsesimi bi susturamıyorum dünden beri yok kasık mı batıyo ayy midem mi bulanıyo yoksa bi mucizemi diye düşün düşün,hani umut fakirin ekmeği derler yaaa öle bşeyyy
neyseee baktım bu iç ses susmuyo bari bi test yapıyımda gör dedimm yaptım tabisi negative:50:
adetime bi 5 6 gün var...ohhh bee en azından acabadan kurtuldıum :27::27::27::27:
:37::37::37::37::37::37:
ALLAHIM yardım et

her ay ayni terane de mi??
ben de test yapa yapa bi hal oluyorum. teste verdigim paralari biriktirseydim betahcg olcen cihazi alirdim eve.
2 gun sonra bi daha tekrar et yavrucum. ne olur ne olmaz. :111:

her ay ayni terane de mi??
ben de test yapa yapa bi hal oluyorum. teste verdigim paralari biriktirseydim betahcg olcen cihazi alirdim eve.
2 gun sonra bi daha tekrar et yavrucum. ne olur ne olmaz. :111:

aynen yaa psikopata bağladık:27::27::27::27::27:
betahcg ölçen cihaz iyi fikir heee :9::9: benim de ultrasound cihazı alma fentezim var:37::37::37::37:
sabah akşam yımırta varmı kaç mm olmuş sağda mı solda mı bakıp durmak istiyorum:3:
oynatmaya az kaldı yanee
dersine çalışıyomusun?
hakkatenn adet tarihi bi saat bile geçerse gene yapcem :34:
ayy ben sen seni yerim soslu mantımmm
:32:

Son düzenleme:
çıktım canım çıktım hatta suan adet sancısı çekiyorum :)) kırmızılar hafiften geldi gibi bu ay pas geçtim ben artık napimmm:16::16:

nataliee hülyaaa naberr???

ama ismimi kimsenin bilmesini istemiyodum ben sadece sana özel söylemiştim dermişim:)canım ben çok ıyyyım cunku yurtdısında parıste kocıcıgımle romantık romantık takılıyoruz salı sabah döneceğim birsencim sen nasılsın sehır dısınamı cıktın sende?

ama ismimi kimsenin bilmesini istemiyodum ben sadece sana özel söylemiştim dermişim:)canım ben çok ıyyyım cunku yurtdısında parıste kocıcıgımle romantık romantık takılıyoruz salı sabah döneceğim birsencim sen nasılsın sehır dısınamı cıktın sende?

Wawww diyorum nataliee parisss demekkkk..
Gezin canımm enerji ve mutluluk depolayınnn..
Tedavilerde lazım olacakkk..
Evet bu arada h.sonu birsen tatildeydii...

canlarıım nassınız??? ben bi fırsat buldum bakayım dedim ama kimsecikler yok topikimiz ıssıs kalmış,ıssız topik olmuşş:43::43::43: nataliieee demek paristesin ohhhh bak romantik bir tatil iyi değerlendir bebişin temellerini pariste atmış olun :))
bende yarın ankarama dönüyorum inş... yarın reglimin son günü sonraaa yepyeni bi çalışma temposuyla başlıcam yeni aya:) bende enerji depoladım deeermişim:1::1:

dumanımm hoşgeldin ama kçırdım seni ....yaa biz seninle sat kardeşiydik sen ne zaman regli oldun?
kaçırmısım ben bu ayrıntıyı ben daha olmadımm ...Ayy baaak bu acabalar yiyor benii:18::18::18::18::18::18:
canım sanki sen erken olmuşsun :51:

oyy zaten her ay bu günlerdeee tüm hamileleik belirtilerini yaşıyorum

canlarıım nassınız??? ben bi fırsat buldum bakayım dedim ama kimsecikler yok topikimiz ıssıs kalmış,ıssız topik olmuşş:43::43::43: nataliieee demek paristesin ohhhh bak romantik bir tatil iyi değerlendir bebişin temellerini pariste atmış olun :))
bende yarın ankarama dönüyorum inş... yarın reglimin son günü sonraaa yepyeni bi çalışma temposuyla başlıcam yeni aya:) bende enerji depoladım deeermişim:1::1:

Dumancım bakalım en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoz.:)temeller inşallah sağlam olur;)sende depola enerjını ve basla bakalım guzel guzel calışmalara:) mayıs ayı benım en sevdıgım aydır en sdevdıgım arkadaslarımda bu ay dogmuslardır ben dahıl tabı:))Belkı bu guzel ay sana ugur getırır canım hadı bakalım kolay gelsın:)

selamlar herkese.:3: valla disarida hava şerrrbeet... inşallah guzel gunler olsun.

ben aldim safranli tabletleri dostlar. iciyorum. insallah bu bünye iyi gelir. hayde breee :32:

selamlar herkese.:3: valla disarida hava şerrrbeet... inşallah guzel gunler olsun.

ben aldim safranli tabletleri dostlar. iciyorum. insallah bu bünye iyi gelir. hayde breee :32:

hadi bakalım kendini denek olarak feda ettin yane:9: herşey bilim için:9::9::9::9:
şaka bi yana şifa olsunnn....izlenimlerini yaz hatta fayda gör de bizde hemen alalımmm:34:

Back
X