canımsınn yaaaa çook üzüldümmm nasıl etkilenmez insan( evet vakti zamanı gelmemiş inşşaaallah ansızın gelsin bebişin hepimizii şaşırtsınn
kızlar bende çok kötü bi gece geçirdim...genetik bir hastalıgım var..(fmf) tüm geceyi agrı içinde kıvranarak geçirdimmm agrı kesici içmemek için direndiysem de dayanamadım içtim zaten ağrı kesicilerin bile zor etki ettiği bir agrıçok mutsuz ve umutsuzmm iğnelerin 3.günü bu yaşadıklarımla zaten az ve kalitesiz yumiler kalakalacaklar yerlerindeee...
rabbim nasip etmeyeceksee dün gece agrılar içinde dua ettimm bendee bu mücadeleyi bırakacagım...kovaladıkça benden uzaklaşan bebeğimmm ,rabbim isterseee nasılsa gelecek dedimmm...
kararım bu yöndeee![]()
picasso hakkında hayırlısı olsun arkadaşım .. Üzülme demek saçmalık ama ümidini kaybetme arakadaşım .. Bir gün bizlerin de yüzleri gülecek hayırlısıyla inşallah...
Wannabemummy; lütfen sen de karamsarlığı bir tarafa bırak bak tedavi sürecindesin .. olumsuz düşüncelerden sıyrıl lütfen.. yaşadıklarımız kolay şeyler değil ama negative düşüncelrden uzak durmalıyız. Allah hepimize hayırlısıyla, sağlıkla tedavilerimizde emeklerimizi boşa çıkartmadan bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..