Hamilelik ve yumurtalık rezervi

canımsınn yaaaa çook üzüldümmm nasıl etkilenmez insan :(( evet vakti zamanı gelmemiş inşşaaallah ansızın gelsin bebişin hepimizii şaşırtsınn

kızlar bende çok kötü bi gece geçirdim...genetik bir hastalıgım var..(fmf) tüm geceyi agrı içinde kıvranarak geçirdimmm agrı kesici içmemek için direndiysem de dayanamadım içtim zaten ağrı kesicilerin bile zor etki ettiği bir agrı:( çok mutsuz ve umutsuzmm iğnelerin 3.günü bu yaşadıklarımla zaten az ve kalitesiz yumiler kalakalacaklar yerlerindeee...
rabbim nasip etmeyeceksee dün gece agrılar içinde dua ettimm bendee bu mücadeleyi bırakacagım...kovaladıkça benden uzaklaşan bebeğimmm ,rabbim isterseee nasılsa gelecek dedimmm...
kararım bu yöndeee:51:

picasso hakkında hayırlısı olsun arkadaşım .. Üzülme demek saçmalık ama ümidini kaybetme arakadaşım .. Bir gün bizlerin de yüzleri gülecek hayırlısıyla inşallah...

Wannabemummy; lütfen sen de karamsarlığı bir tarafa bırak bak tedavi sürecindesin .. olumsuz düşüncelerden sıyrıl lütfen.. yaşadıklarımız kolay şeyler değil ama negative düşüncelrden uzak durmalıyız. Allah hepimize hayırlısıyla, sağlıkla tedavilerimizde emeklerimizi boşa çıkartmadan bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..

kızlar sonucum negatif lütfen tedavideki canım arkadaşlarım benim durumumdan etkilenmesin benimkinin vakti zamanı gelmemiş demekki hayırlısı buymuş....

çok üzüldüm canım ama umudunu kaybetme ne olur,vakti zamanı gelir inşallah en kısa zamanda benimde hiç umudum yok .bi daha deneriz arkadaşım yılmak yok mücadeleye devam.wannacım karamsar olma lütfen herşey güzel olur inşallah.ahh ahh kafayı sıyırmadan bi bebişlerimizi kucağımıza alsak,unutsak tüm bu acı günleri.rabbim duy sesimizi,kabul et dualarımızı.amin.

kızlar sonucum negatif lütfen tedavideki canım arkadaşlarım benim durumumdan etkilenmesin benimkinin vakti zamanı gelmemiş demekki hayırlısı buymuş....
canım ne deyim bilmiyorumki çok üzüldüm Allah herşeyin hayırlısını versin,demekki böyle olması gerekiyodu dediğin gibi zamanı değildi..keşke olsaydı hepimiz bayram yapardık burda ama inşallah birdahaki sefere herşey daha güzel olur... çok üzgünüm:(

canımsınn yaaaa çook üzüldümmm nasıl etkilenmez insan :(( evet vakti zamanı gelmemiş inşşaaallah ansızın gelsin bebişin hepimizii şaşırtsınn

kızlar bende çok kötü bi gece geçirdim...genetik bir hastalıgım var..(fmf) tüm geceyi agrı içinde kıvranarak geçirdimmm agrı kesici içmemek için direndiysem de dayanamadım içtim zaten ağrı kesicilerin bile zor etki ettiği bir agrı:( çok mutsuz ve umutsuzmm iğnelerin 3.günü bu yaşadıklarımla zaten az ve kalitesiz yumiler kalakalacaklar yerlerindeee...
rabbim nasip etmeyeceksee dün gece agrılar içinde dua ettimm bendee bu mücadeleyi bırakacagım...kovaladıkça benden uzaklaşan bebeğimmm ,rabbim isterseee nasılsa gelecek dedimmm...
kararım bu yöndeee:51:
geçmiş olsun cnm...ama neden bırakıcam bu mücadeleyi diyosun:( Biliyorum çok zor çok yoruldun, ama pes etmek en kolayı sen yine elinden geleni yapmaya devam et lütfen... bizler biraz zor ulaşıcaz bebeklerimize bunu zaten biliyoruz,offf neyse yaa valla canım çok sıkıldı böyle haberler aldığım için:(

çok üzüldüm canım ama umudunu kaybetme ne olur,vakti zamanı gelir inşallah en kısa zamanda benimde hiç umudum yok .bi daha deneriz arkadaşım yılmak yok mücadeleye devam.wannacım karamsar olma lütfen herşey güzel olur inşallah.ahh ahh kafayı sıyırmadan bi bebişlerimizi kucağımıza alsak,unutsak tüm bu acı günleri.rabbim duy sesimizi,kabul et dualarımızı.amin.

sen neden böyle diyosun canım yaa valla herkes bi umutsuzluğa düşmüş:(

Picasso ne denirki kızlar söylenecek herşeyi söylemişler ama inan çok üzüldümm..:43::43::43::43::43::43:
rabbim çok aratmadan meleklerimizi göndersinn..:14::14::14::14::14::14::14::14:

geçen sene tam bugün ilk bebeğimi kaybetmiştim... 1 sene geçti üzerinden hala ellerim bomboş...

kızlar
haberlere cok cok sıkıldım...

piccassocum kelimeler kifayetsiz. su an cok yorgun ve üzgün oldugunu biliyorum. bu tedavi sonrasındaki bir iki ay verilen hormonların etkisi suruyor biliyorsun dimi... sus artık diyorsundur. tamam sustum... ama aklında kalsın emi...

wannacigim akdenizlim benim. ben de düşünüyorum arada böyle. hatta neler yazdım biliyorsun. yaz yagmuru gibi gecsin gitsin o duygular... itibar etme... gidin buradan de onlara... kış kışlaa...

millstone degerlerin iyi cikmasina sevindim. daha da iyi olacak.

diger arkadaslara selamlar olsun. hayırlı cumalar olsun.

sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmm..

kızlar
haberlere cok cok sıkıldım...

Piccassocum kelimeler kifayetsiz. Su an cok yorgun ve üzgün oldugunu biliyorum. Bu tedavi sonrasındaki bir iki ay verilen hormonların etkisi suruyor biliyorsun dimi... Sus artık diyorsundur. Tamam sustum... Ama aklında kalsın emi...

Wannacigim akdenizlim benim. Ben de düşünüyorum arada böyle. Hatta neler yazdım biliyorsun. Yaz yagmuru gibi gecsin gitsin o duygular... Itibar etme... Gidin buradan de onlara... Kış kışlaa...

Millstone degerlerin iyi cikmasina sevindim. Daha da iyi olacak.

Diger arkadaslara selamlar olsun. Hayırlı cumalar olsun.
hoşgeldin cnm...

işler cok yogun bu aralar. bugun sadece ogle arası okuyabildim topigi. simdi de yeni internete girebildim. ben de durumlar duragan. rahim duvarım bi gıdım bile kalınlaşmadığından akuyu biraktim. vitaminleri falan zar zor iciyorum. ama içiyorum :)
sen dinlenebildin mi? cok yogundun bi aralar... gelişmeler var mı??

yok kız geldi geçti iyim şükür;)

senin bugün dr görüşmenmi vardı?

Evet cnm vardı..fsh düşük çıktığından bu fırsatı kaçırmayalım demiş doktorum..bende gittim ama süprrizzzz bu seferde sağda 1,5 cm kistim çıktı nereden çıktıysa işte:9::9: d.kontrol hapına başlıyorum 10 gün sonra kontrolüm varr..

işler cok yogun bu aralar. Bugun sadece ogle arası okuyabildim topigi. Simdi de yeni internete girebildim. Ben de durumlar duragan. Rahim duvarım bi gıdım bile kalınlaşmadığından akuyu biraktim. Vitaminleri falan zar zor iciyorum. Ama içiyorum :)
sen dinlenebildin mi? Cok yogundun bi aralar... Gelişmeler var mı??

evet canım denetimdeydik bitti rahatladık şükür bizde,gündüz bende giremiyorum akşam ancak rahatım... Sende vazgeçme tedavinden yaa..devam et vitaminlerine tabiki

evet cnm vardı..fsh düşük çıktığından bu fırsatı kaçırmayalım demiş doktorum..bende gittim ama süprrizzzz bu seferde sağda 1,5 cm kistim çıktı nereden çıktıysa işte:9::9: D.kontrol hapına başlıyorum 10 gün sonra kontrolüm varr..

hıı anladım cnm.... Kist önemli diil yaa hadi inşallah güzel bi yumurta çıkar ortaya ve bebiş gelirr:16:

geçen sene tam bugün ilk bebeğimi kaybetmiştim... 1 sene geçti üzerinden hala ellerim bomboş...

benimde birbuçuk sene oldu,sanki dün gibi acısı.rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.ahh ahh kızlar gözyaşları salya ve sümük :43:hepsi karıştı birbirine,birimiz üzülünce yada sevinince hep birlikte yaşıyoruz o anı ne güzel bir şey bu.bir ailenin ferdleri gibi olduk kardeşlerim birbimizle.iyiki varsınız.

Back
X