Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımsınn yaaaa çook üzüldümmm nasıl etkilenmez insan( evet vakti zamanı gelmemiş inşşaaallah ansızın gelsin bebişin hepimizii şaşırtsınn
kızlar bende çok kötü bi gece geçirdim...genetik bir hastalıgım var..(fmf) tüm geceyi agrı içinde kıvranarak geçirdimmm agrı kesici içmemek için direndiysem de dayanamadım içtim zaten ağrı kesicilerin bile zor etki ettiği bir agrıçok mutsuz ve umutsuzmm iğnelerin 3.günü bu yaşadıklarımla zaten az ve kalitesiz yumiler kalakalacaklar yerlerindeee...
rabbim nasip etmeyeceksee dün gece agrılar içinde dua ettimm bendee bu mücadeleyi bırakacagım...kovaladıkça benden uzaklaşan bebeğimmm ,rabbim isterseee nasılsa gelecek dedimmm...
kararım bu yöndeee![]()
kızlar rahim kalınlığı adetin 2. günü kaç olmalı tüp bebek tedavisi için
kızlar rahim kalınlığı adetin 2. günü kaç olmalı tüp bebek tedavisi için
bende merak ediyorum benim 5 demişti dr ama dün adetimin 5 günü idi 4 dedi neden esterofem vermiyorki dr ya
selamlar
adet siklusu boyunca 3-12 mm arasında oluyor diye biliyorum. benim 16. gunde 4 mm di... keltoş şey...ama tedavisiz durum bu...
tüp bebek tedavisinde verilen ilaçlar kalınlaştırıyormuş... transfer oncesindeki durumu degerlendiriyor doktorlar... şifalar diliyorum...
bende merak ediyorum benim 5 demişti dr ama dün adetimin 5 günü idi 4 dedi neden esterofem vermiyorki dr ya
sağol cnm adetin 2. gününden başlıyor, tüp bebek tedavisi görüyorum 6 mm çıktı benim kalın diye iptal ettik yine tedaviyi .bıkdım valla hastaneye gidip gelmekten sorunlarla karşılaşmaktan
((((((( tam yumurta oluştu derken rahim kalınlığyla uğraşcam bu ayda
hayat benle dalga geçiyo gibi geliyor bebek sahibi olmak ne güçmüş benim için..
![]()
yapma yaaaa.. seninde kalın mı çıktı. ben de benimki ince diye gerilip duruyorum. hey allaam yaaa. biz normalini istiyoruz kardesim diye haykırıyorum hayata için için. duyar mı acaba. çok şakacı çıktı valla. benim de her attığım adımda bi numara bulup çıkıyor karşıma. allah yardımcımız olsun cansunida.
cnm seninki incemi eğer inceyse araştırırken okudum ince olanlar nar suyu içsin, kalın olanlar sakın içmesin yazıyordu ibrahim saraçoğlu kürlerinde .... oku derim.
kızlar slm bu rahim duvarı kalınlıgı ne oluyo? benim neden hiç bakmadı dr anlamadım şimdi
adetin 2. günü foliküllere ve rahim kalınlığına bakılıyor ultrasonda tedaviye başladığında.senin neden bakmamış) belki rahim kalınlığın iyidir bişey söyleme gereği duymaıştır .
hadi yaa bak valla hiç bişey de sölemedi hee sorarım birdahaki sefere:)) belki dediğin gibidir ama cnm sıkıntı görmediyse sölememiştir... ne sıkıntılıymış yaa kadın olmakk:26::26:
picasso hakkında hayırlısı olsun arkadaşım .. Üzülme demek saçmalık ama ümidini kaybetme arakadaşım .. Bir gün bizlerin de yüzleri gülecek hayırlısıyla inşallah...
Wannabemummy; lütfen sen de karamsarlığı bir tarafa bırak bak tedavi sürecindesin .. olumsuz düşüncelerden sıyrıl lütfen.. yaşadıklarımız kolay şeyler değil ama negative düşüncelrden uzak durmalıyız. Allah hepimize hayırlısıyla, sağlıkla tedavilerimizde emeklerimizi boşa çıkartmadan bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..
canım ne deyim bilmiyorumki çok üzüldüm Allah herşeyin hayırlısını versin,demekki böyle olması gerekiyodu dediğin gibi zamanı değildi..keşke olsaydı hepimiz bayram yapardık burda ama inşallah birdahaki sefere herşey daha güzel olur... çok üzgünüm
geçmiş olsun cnm...ama neden bırakıcam bu mücadeleyi diyosunBiliyorum çok zor çok yoruldun, ama pes etmek en kolayı sen yine elinden geleni yapmaya devam et lütfen... bizler biraz zor ulaşıcaz bebeklerimize bunu zaten biliyoruz,offf neyse yaa valla canım çok sıkıldı böyle haberler aldığım için
![]()
geçen sene tam bugün ilk bebeğimi kaybetmiştim... 1 sene geçti üzerinden hala ellerim bomboş...
kızlar
haberlere cok cok sıkıldım...
piccassocum kelimeler kifayetsiz. su an cok yorgun ve üzgün oldugunu biliyorum. bu tedavi sonrasındaki bir iki ay verilen hormonların etkisi suruyor biliyorsun dimi... sus artık diyorsundur. tamam sustum... ama aklında kalsın emi...
wannacigim akdenizlim benim. ben de düşünüyorum arada böyle. hatta neler yazdım biliyorsun. yaz yagmuru gibi gecsin gitsin o duygular... itibar etme... gidin buradan de onlara... kış kışlaa...
millstone degerlerin iyi cikmasina sevindim. daha da iyi olacak.
diger arkadaslara selamlar olsun. hayırlı cumalar olsun.
Evet cnm vardı..fsh düşük çıktığından bu fırsatı kaçırmayalım demiş doktorum..bende gittim ama süprrizzzz bu seferde sağda 1,5 cm kistim çıktı nereden çıktıysa işted.kontrol hapına başlıyorum 10 gün sonra kontrolüm varr..
slm kızlar
picasso baştan beri tedvaine inanmadın canım ne denir bilmiyorum sabır
ben dün dr kontrolum vardı 5 lik yumoş 8 olmuş toplam 8 tane yumoşum varmış bi<raz cevap vermiş dedi dr
pazartesi dananın kuyrugu kopacak dedi dr hayırlısı artık
6 doz 2 su menegon a devam
canım nasıl oldun? ben anca kendime geliyorum,çok yoruldum..ağrı kesicinin bi etkisi olmaz tedavine,zaten ağrımızada çok etkisi yok..bütün vücudum kazık gibi hala..bu hastalık bizi mutsuz umutsuz ediyo zaten..bırakma kendini,inşallah bebeğin sana gelir rahat bi gebelik geçirirsin..benim test günüm yarın ama hiç içimden gelmiyo test yapmak falan..hatta hormonları falan bırakmak istiyorum artık..bari adet olayım diye..iyice belirtilerim başladı..
bu arada herkese en yakın zamanda bebekleri gelsin inşallah...bi yakınım tüp bebekle hamile kalmış 2 tane yumurtası oluşmuş..rezervlerim azdı demiş anneme..bi mucizeydi olması ama oldu demiş..işte bizde vaktini bekliyoruz..sabır çekerek...
kızlar 2 gün süren adetim yüzünden rahim kalınlığı çekiyorum diye soğan suyu içeyim dedim ve tekrar adet gördüm) 1 gün arayla bugün 4. günüm ve regli oldum dün hiç gelmemişti.işe yarıcak heralde soğan kürü...