Arkadaşlar, 5. tüp bebek denemesindeyim.sizinle tecrübemi paylaşmak istedim.rezervim az diye ilk iki denmede 300-450 mg ilaç kullandırdılar.2-3 yumruta oldu,yumurtalar olgun değildi,döllenmedi,döllenenin kalitesi düşüktü vs...sonra merkez değiştirdim günlük 150 mg ilaçla toplam 8 gün iğne ile 4-5 yumurtam oluyo ve hepsi 1. kalite son denemelerimde...yumurta rezervi az olsun ya da olmasın yükske doz verdikleri zaman mutlaka sorgulayın!!ne boşuboşuna hormon alın ne de benim gibi kötü sonuçlarla uğraşmayın... herkesin aynı olacak diye bir şey yok ama aklınızda bulunsuz istedim...
batty bilgilendirme için çok teşekkür ederim.cevap hakkım olmadığı için burdan yazmak durumundayım. inşallah bende bu döllenme problemini aşarım artık....
batty canım ben bahçeciye gidiyorum doktorum erbil bey.mart ayında başladım ama beni önce murat berksoya yönlendirdi. bu ay bi aksilik çıkmazsa tedaviye başlayacağım ama ağustosa kalma ihtimalide var çünkü doktorum temmuz.un ilk 2 haftası yokmuş. ama tedavi şeklinden dolayı seviniyorum açıkçası daha önce bende çok yüksek dozda ilaçlar kullandım fakat yumurta sayısına hiç faydası olmadı ve hep döllenme problemiyle yarıda kaldı.çok sıkıntılı bir süreç bizim için inşallah hayırlısıyla bizde böyle güzel günleri görürüz.sağlıklı çocuklar dünyaya getiririz. :))))
evet galiba aynı diyeti veriyo..hayvalsal gıdalar yasak:)) iyi olmuştur kilo da vermişsindir.doğuma hazırlık....naturel de ya hiç vermez ya da az verir benimki gibi....inşallah seninkiler de atağa geçer...:) benim bu akşam çatlatma iğnem var perşembe toplama...bu sabah gittim...4 kesin gelir diyo,5 mükemmel olur, 6 çıkarsa pari veririm bu da diyo doktorum:))yani görünen 4 büyük 2 de aarkadan gelen..bu arada senin yaşın kaç?başka bi problemin var mı??
evet galiba aynı diyeti veriyo..hayvalsal gıdalar yasak:)) iyi olmuştur kilo da vermişsindir.doğuma hazırlık....naturel de ya hiç vermez ya da az verir benimki gibi....inşallah seninkiler de atağa geçer...:) benim bu akşam çatlatma iğnem var perşembe toplama...bu sabah gittim...4 kesin gelir diyo,5 mükemmel olur, 6 çıkarsa pari veririm bu da diyo doktorum:))yani görünen 4 büyük 2 de aarkadan gelen..bu arada senin yaşın kaç?başka bi problemin var mı??
hayırlısı olsun canım ... hepsinin kalitesi yüksek olur da sıkı sıktya tutunurlar.. şansın bol olsun
evet bana da sebze vermişti.senin de yaşın gençmiş.ben de 27 yaşındayım...neden rezerv problemin var peki?operasyon falan mı geçirdin genetik mi yoksa?istanbul da değil misin sen?bir de çalışıyosun zor tabii...
rezerv azlığı nedeni???? bilemiyorum öyle bir araştırma yapmadım amh 0,8 çıkmıştı. herhangi bir operasyonda geçirmedim fakat benim aileden gelen bir problemde olabilir.annemin 5 yıl sonra teyzeminde 7 yıl sonra ilk gebelikleri oluşmuş.ben hep ona yoruyorum açıkçası. bende 2006.da evlendim 6 yıl doldu 7.yılın içindeyim :)) senin başka bir problemin yok sanırım birde rezerv azlığının nedenini doktorlar sana açıklamışlarmıydı??? merak ettim doğrusu.....
yok ben de bilmiyorum.ama operasyon geçirenlerde ve genetik ailede varsa genelde oluyor diyorlar, o sebeble sordum.inşallah bir an önce hamile kalırız da rahatlarız artıkk...
birseenn canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?